Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te Nummer Vergelijkingen in Word 2007
Microsoft Word 2007 's Equation Editor kunt u algebra of andere wiskundige vergelijkingen toe te voegen aan uw Word-documenten . Nummering vergelijkingen aan de linkerkant is een kwestie van het toevoegen van uw vergelijkingen en klikken op een knop . Rechterdeur nummering van vergelijkingen , voor een formele scriptie of paper , vereist een beetje meer inspanning . Microsoft stelt voor het creëren van een tijdelijke aanduiding tafel met aparte secties voor de vergelijking en het nummer . De tabel kan worden omgezet in een " Quick Part , " of een opgeslagen vooraf opgemaakte tekstblok , om te worden gebruikt over en weer . Instructies
Links Vergelijking Numbering

Open Word en een leeg document 1 . Vergelijkingen creëren door te klikken op het tabblad "Invoegen " en vervolgens op " Vergelijking " in de groep " Symbolen" . Kopen van 2

Markeer de vergelijkingen en klik op het tabblad "Home " .
Goedkope 3

Klik op " Nummering" in de " Paragraaf Nummering" groep om nummer vergelijkingen aan de linkerkant . De vergelijkingen zal verhuizen naar de linkerkant van de pagina met het nummer .
Rechterkant Equation Numbering

Open Word en een leeg document 4 . Klik op het tabblad "Invoegen " en vervolgens "Table " in de groep " Tables " . In de "Table " dropdown box , markeert u een kolom drie door een rij tafel om een tabel in te voegen in het document .

Klik
in de " juiste Cell " van de tafel . Klik op de tab " Hulpmiddelen voor tabellen " , die in het lint boven de reguliere tabbladen weergegeven . Klik op het tabblad " Lay-out " en klik op de "Cell Size " dialoogvenster launcher gelegen in de rechterhoek van de ' Cell Size "-groep .
5

Klik op het tabblad " Table " in de " Tabel Properties "dialoogvenster . Klik op de " Preferred Width " vakje en type in " 100 " en klik op "Percentage " in het veld "Measure " . Klik op het tabblad "Cell " in het dialoogvenster . Klik op de " Center Alignment " miniatuur. Klik op het tabblad " Kolom " in het dialoogvenster . Stel de gewenste breedte op " 15 " en selecteer " Procent " in het veld "Measure " . Klik op de " vorige kolom " knop . Stel de gewenste breedte op " 70 " en de maatregel om "Percentage . " Klik nogmaals op de " vorige kolom " knop . Stel de gewenste breedte " 15 " en de maatregel "Percentage . " Klik op " OK " om de tafel eigenschappen in te stellen .
6

Markeer de tafel . Klik op de tab " Hulpmiddelen voor tabellen " , vervolgens op het tabblad " Ontwerp" . Klik op het menu " Grenzen " en selecteer " No Borders " in het menu .

Klik op de " juiste Cell " van de tabel om nummering voegen 7 . Klik op het tabblad "Home " en klik vervolgens op de "Lijst Multilevel " knop in de groep " Paragraaf " . Klik op " Nieuwe definiëren Multilevel List " uit het menu . In het veld " Enter Formatteren voor nummer " , typt u de " getalnotatie " je wilt . Klik op " 2 " in het " Click niveau te wijzigen " veld om een tweede niveau te wijzigen . Klik op "OK . "

Klik op 8 in de "Middle tabelcellen , " en klik op " Invoegen . " Klik in de groep " Symbolen" . Klik op " Insert New Equation " om een tijdelijke aanduiding om vergelijkingen te voegen maken . Selecteer de " Table " om het een snelle deel te maken . Klik op ' Invoegen ' en vervolgens op ' Equation . " Klik op " Selectie opslaan Equation Gallery " uit het dropdown menu . Typ in een "Naam" in het veld " Name " voor het snelle gedeelte . Klik op "OK . "

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe je tekst Reverse in WordPe…
·Hoe te Aanslagen Toewijzen aan…
·Hoe je alle de Blanco pagina's…
·Hoe te openen CAL Bestanden in…
·Hoe verwijder je 10 Punten van…
·Hoe kan ik Kalenders in Word m…
·Hoe te openen een AutoHerstel …
·Hoe te AutoCorrectie in Word 2…
·Hoe te wijzigingen in een docu…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je links uitvullen & Rechts uitlijne…
·Hoe een herstel-cd Burn 
·Hoe je Skype Van Chinese Verander naar E…
·Hoe te Eyes in Adobe Photoshop CS Verbet…
·Hoe kan ik een Word Password 
·Hoe te Quickbooks Problemen voor Macs 
·Hoe te SPSS software Interpreteer voor C…
·Hoe te kopiëren & plakken op de compati…
·Hoe u Microsoft ActiveSync gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com