Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe te openen een AutoHerstel Word- document
Je hebt de hele nacht doorgebracht het typen van uw laatste term paper , artikel of blog post , toen plotseling de stroom wordt uitgeschakeld . De computer scherm leeg , en je bent te moe om te herinneren wanneer de laatste keer dat u uw document opgeslagen . Als je een gebruiker van Microsoft Word en het AutoRecover functie is ingeschakeld , heb je niet verloren elk werk zo lang als je kunt krijgen om het AutoHerstel-bestand . Er zijn een paar verschillende methodes om uw gegevens te herstellen . Instructies
Automatic Document Recovery
1

Open Windows Taakbeheer door op "Control ", " Alt " en " Delete " op hetzelfde moment . Kopen van 2

onder het tabblad ' Processen ' , ervoor zorgen dat er geen exemplaar van Word wordt uitgevoerd , en kies " Proces beëindigen " voor iets dat Woord zou kunnen zijn .
3

heropenen Woord . Het deelvenster " Document Recovery " taak moet openen op de linkerkant van het venster met uw document erin vermeld . Klik op uw document , dan " Opslaan als" op te slaan .
Zoek in Word
4

Klik op " Recente " in het menu "Bestand " in Word 2010 , klik op " Recover -opgeslagen documenten" en zoek naar uw AutoHerstel-bestand , die zal eindigen in " . asd . "

klik 5 op " Opties voor Word " in de Microsoft Office -knop Word in Word 2007 . Klik op " Opslaan" in de volgende navigatievenster en noteer het pad in het vak " AutoRecover File Location " . Klik op 'Annuleren ' sluit Word en open en navigeren door een venster 'Deze computer' om de map pad dat je eerder genoteerd vinden . Het moet je . Asd -bestand bevatten .
6

Klik op " Opties " onder het menu "Extra " in Word 2002 of 2003 . Onder het tabblad " File Locations " , dubbelklik op " AutoRecover files " en noteer het pad , dan sluit u het " Options " venster en sluit Word . Open een venster " Deze Computer " en zoek de map eerder opgemerkt . Het moet je . Asd -bestand bevatten .
Zoek in Windows
7

Klik op het menu 'Start' in de linker benedenhoek van uw bureaublad . Type " . Asd " in het vak " Zoeken starten " ( Vista of Windows 7 ) of " * . Asd" in het vakje onder " Zoeken naar bestanden of mappen met de naam " ( XP ) . Bij gebruik van XP , zult u bovendien moeten kiezen " My Computer " van de " Look in " vak . Druk op "Enter " of klik op " Nu zoeken " om te zoeken naar het bestand .

Start Word 8 en klik op "Open " in het menu "Bestand " in Word 2010 . In deze lijst van " Bestandstypen ", klik op " Alle bestanden . " Navigeer naar het . Asd bestand gevonden en klik op 'Openen'.

Start Word 9 en klik op "Open " van binnen de Microsoft Office -knop in Word 2007 . In deze lijst van " Bestandstypen ", klik op " Alle bestanden . " Navigeer naar het . Asd bestand gevonden en klik op 'Openen'.

Start Word 10 en klik op " Open" uit het menu "Bestand " in Word 2002 of 2003 . In de lijst van " Bestandstypen ", klik op " Alle bestanden * . * " Navigeer naar het . Asd bestand dat u gevonden en open het. Herstart de computer met behulp van de Windows " Shut Down" -menu en start Word . Het deelvenster " Document Recovery " taak moet openen op de linkerkant van het venster met uw document in het.

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik samenvoegen meerder…
·Hoe te gebruiken Opslaan als M…
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe te Wijzigingen opslaan in …
·Hoe afdrukken naar de rand van…
·Hoe te WordPerfect bijwerken 
·Hoe je het Cyrillische alfabet…
·Hoe aan bladwijzers uit Google…
·Hoe te TIF -bestanden kopiëre…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Wat is een DLM -bestand? 
·How Do You samenvoegen meerdere Word- be…
·Hoe te Formulieren Met behulp Maak Excel…
·Wat is een LNS -bestand? 
·Hoe Word Perfect om OpenOffice converter…
·Hoe te WinMX verwijderen 
·Hoe een back- up van een harde schijf me…
·Hoe te Patronen maken in Photoshop Eleme…
·Hoe zien of een PDF Is grijswaarden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com