Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Geen Output Options in Dialoog Box Photoshop CS3
Uiteindelijk , elke computer gebruiker tegenkomt onverwacht gedrag van software , waarvan de meeste ofwel signalen problemen of oorzaken ervan . Als u werkt in Adobe Photoshop CS3 en plotseling zie geen output opties in een dialoogvenster dat ze moet worden weergegeven , bent u op zoek naar problemen en kan voorover hebt uitgevoerd in het. Overwegen een aantal eenvoudige - en sommige niet-zo - eenvoudig - problemen als de mogelijke oorzaken van uw verdwenen opties . Geen Printer

Als u een " Print " commando in Adobe Photoshop CS3 aanzetten zonder eerst installeren en configureren van een printer voor gebruik op uw computer , zal je niet zien uitgang opties, omdat je systeem ontbreekt hen volledig . Dat is niet een Photoshop probleem zo veel als het is een kwestie systeem - resources , maar tenzij je weet de oorzaak van uw mysterie en de middelen hebben om het op te lossen , kunt u worden verrast om uw opties te missen .
Vinden < br > Application Folder Verplaatst

Menig gebruiker - naar - gebruikersforum
beschikt langdurige uitwisselingen probleemoplossing waarin medewerkers proberen te helpen bij het oplossen van een persoon mysterieuze Photoshop wangedrag , alleen om uit te vinden van de oorzaak van al deze ellende komt voort van een poging tot opruimen toepassingen . Wanneer u Adobe Photoshop CS3 , een plan te installeren op het verlaten van de software waar je het . Denk niet dat je kunt de map elders te verplaatsen op de harde schijf van uw computer zonder het verwijderen van de ene locatie en opnieuw te installeren in een andere . De applicatie en de systeem - level support files rekenen op programmacode die verwacht dat de Photoshop-map in de geïnstalleerde locatie te blijven .
Corrupte Voorkeuren

Net als de meeste toepassingen , Adobe Photoshop CS3 slaat zijn voorkeursinstellingen in een set bestanden het bespaart nadat u het programma aan te passen . Als en wanneer deze voorkeur bestanden , of prefs , corrupt vanwege een onderbreking van de normale functie , kan het resultaat schade aanrichten op het gedrag van de applicatie , van regelrechte crashes tot ontbrekende elementen van de user interface van het programma . Om jezelf te redden van de tijd die nodig is om uw voorkeuren te regenereren wanneer u ze moet vervangen , stash een kopie van hen elders op je harde schijf nadat je klaar bent met het instellen van Photoshop .
Corrupted Application

Adobe Photoshop is niet immuun voor corruptie boven het niveau van een slechte voorkeur bestand . Vele factoren kunnen een werkend stuk software om te zetten in een kandidaat voor herinstallatie . Zo kunnen schommelingen in elektrische energie een verwoestende uitwerking op de levensvatbaarheid van de applicaties je draait op het moment dat je macht zakkers of spikes lange termijn hebben . Indien u uw voorkeur bestanden vervangen, maar nog steeds problemen met ontbrekende output opties te ervaren , verwijdert Photoshop en opnieuw installeren. Zorg ervoor dat de applicatie uit te schakelen via het menu Help voordat u verwijderen en vervangen om verstoring van uw vermogen om het te activeren en blijven gebruiken het te vermijden .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Letter Strip M…
·Welke functies kan ik gebruike…
·Wat is aangrenzend in Photosho…
·Hoe maak je een Multiple Photo…
·Hoe je Photoshop Purple Smoke 
·Hoe te lenen Kleuren in Photos…
·Hoe te Smoke maken in Photosho…
·Hoe maak je een forum Avatar M…
·Hoe te Hardheid Set to Zero in…
  Related Articles
Notepad EXE Command Line Opties 
Office 2007 Command Line Opties 
Hoe te AutoAanvullen Opties in Word 2007…
Print Opties in Word 2007 
Hoe naar Opties op het lint Zoek in Word…
AutoCorrectie-opties in Word 2007 
Word 2007 spellingcontrole Opties 
Macintosh Word Processing Opties 
De Startup Opties voor Word 2007 
  Software Articles
·Hoe maak je een Memory Test Run 
·Hoe maak je een Line Border in InDesign …
·Hoe te Rosy Cheeks in Photoshop CS2 Put 
·Wat zijn Ub Funkeys ? 
·Hoe maak Gebouwen Look Oude en Vernietig…
·Hoe te praten met mensen die op iChat vi…
·Hoe een PDF weergeven op een digitale fo…
·Hoe te installeren Office for Free 
·Hoe u rapporten in Access Link 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com