Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Word 2007 spellingcontrole Opties
Microsoft Word 2007 biedt gebruikers beoordeling en keuzes die een spectrum bestrijken van handmatige correcties op sterk geautomatiseerde grammatica en spellingcontrole functies bewerken . Gebruikers kunnen het programma in te stellen voor de mate van automatisering die past bij hun behoeften en ze kunnen de instellingen op elk moment wijzigen , zelfs binnen een specifiek document . Proofing Instellingen

Klik op de " Microsoft Office-knop " in de linker bovenhoek van het Word 2007 hoofdscherm en kies " Opties voor Word " aan de onderkant van het venster dat opent . Aan de linkerkant van het nieuwe venster , selecteer " Proofing " om toegang te krijgen tot de opties voor spellingcontrole .

Er is een sectie voor het instellen spelling opties voor alle Microsoft Office-programma's . Zet een vinkje in het vak om items, zoals het negeren van woorden in hoofdletters , het negeren van Internet en file -adressen en het negeren van woorden die getallen bevatten selecteren . Selecteren van deze opties wordt in Word deze ingangen herkennen als fouten .
P Er is ook een sectie voor het corrigeren van spelling en grammatica in Word . Zet een vinkje in het vak om items, zoals het hebben van de systeemcontrole spelling terwijl u typt of het merk grammatica fouten terwijl u typt selecteren . Het hebben van het systeem dit te doen als u werkt kunt tijd besparen wanneer u de spelling van een groot document na het typen , maar als u gebruik maakt van een oudere computer met beperkt geheugen , kan de automatische functie te gebruiken extra middelen en de computer vertragen . < br >
Review over Voltooiing van document

Klik op het tabblad " beoordeling" aan de bovenkant van het scherm nadat u klaar bent met een document te typen . Klik op de "ABC "-knop in de linkerbovenhoek van het scherm om de spellingcontrole te activeren .

Een venster opent en toont een gedeelte van de tekst de nadruk op de eerste fout van het systeem heeft gedetecteerd . Het systeem zal ook suggesties geven om de invoer te corrigeren . U kunt ervoor kiezen om de invoer te negeren als je weet dat het juist is , handmatig de vermelding in het venster te corrigeren of selecteer een van de mogelijkheden van het systeem en selecteer "Change . " Het systeem zal blijven inzendingen het is geïdentificeerd als fouten worden weergegeven totdat het einde van het document bereikt . Het systeem geeft aan de controle is voltooid wanneer het vindt geen fouten of indien hij vaststelt geen fouten bij allen .

Als u een van de spellingcontrole wilt wijzigen , klikt u op de knop "Opties " onderaan van het raam terwijl de spellingcontrole is in proces om het venster proofing te openen en veranderingen te maken .
Sluit een bepaald document

Exclusief een open document uit spellingcontrole op elk moment door het venster proofing zoals hierboven uiteengezet en kijken naar de " Uitzonderingen 'aan de onderkant van het venster . Standaard Word onderstreept items het markeert als spelfouten in rood en als grammaticale fouten in het groen . Klik op de pijl rechts van het vak uitzondering op een geopend document titel te selecteren , controleer dan het juiste vakje te spelling of grammatica fouten verbergen in dat document alleen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe kan ik een HTML- bestand m…
·Hoe je tekst in Word Markeer M…
·Hoe te Superimpose in Word 
·Hoe kan ik een Word Perfect do…
·Hoe je Word 2007-bestanden kop…
·Hoe Page Numbers Zet Word 2007…
·Hoe maak je een iTunes Song in…
·Hoe te WordPerfect gebruiken 
·Hoe te openen CAL Bestanden in…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Trouble Met een Remote Desktop Over VPN 
·Hoe maak je een WebsiteBaker Template Ma…
·Hoe om ringtones voor de iPhone maken op…
·Hoe maak je een frame in InDesign Delete…
·Hoe je decimale data Access Type 2007 
·Hoe om tv te streamen in Windows Media C…
·Hoe je Skype importeren naar Gmail 
·Hoe maak je een query in Access Met een …
·Hoe te schrijven op DVD's met een perman…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com