Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Is er een truc om Installeer Photoshop CS2 op een Acer ?
Adobe Photoshop CS2 is de tweede release van Adobe Photoshop na de branding van Adobe multimedia producten als een ' Creative Suite . " Terwijl er geen trucs te installeren Adobe Photoshop CS2 op een Acer laptop , zijn er verschillende aspecten te overwegen bij een poging om Photoshop CS2 installeren . Besturingssysteem

Adobe Photoshop CS2 is compatibel met Microsoft Windows 2000 met Service Pack 4 geïnstalleerd of Windows XP met ofwel service pack 1 of 2 geïnstalleerd op het. Nieuwere versies van Microsoft Windows , inclusief Vista en Windows 7 zijn niet compatibel met Adobe Photoshop CS2 . Een nieuwere versie van Photoshop moet op uw computer geïnstalleerd als u een ander besturingssysteem draait.
Systeemvereisten

uw Acer notebook of desktop computer moet voldoen aan specifieke operationele parameters om succes te installeren Photoshop CS2 . Een Intel Xeon , Xeon Dual , Centrino en Pentium III of 4 processor is vereist voor de installatie . Een minimum van 320 MB RAM met 650 MB harde schijf ruimte nodig is voor de installatie , maar biedt slechts een minimale installatie- ondersteuning . Een 16 - bits videokaart met 1024x768 video-uitgang is nodig om goed weergegeven Photoshop CS2 , en een CD-ROM drive is vereist om het programma vanaf de installatie-cd te installeren .
Eerder geïnstalleerde versies

Eerder geïnstalleerde versies van Adobe Photoshop
kan de installatie van Adobe CS2 op uw Acer computer te onderbreken . Back-up van alle project bestanden naar een nieuwe map en verwijder vorige versies van Adobe Photoshop of Adobe Creative Suite voor het installeren van Photoshop CS2 . Verwijder de programmabestanden en eventuele eerdere installatiebestanden tijdens dit proces .
Installeren van de Desktop

Sommige Acer computers kunnen problemen met het installeren van Photoshop CS2 vanaf de installatie -cd te hebben. Een alternatieve installatie- methode kan worden gebruikt door het installeren van het programma van bestanden die zijn opgeslagen op uw computer . Uitschakelen automatisch afspelen door met de rechtermuisknop te klikken op het cd - rom-station en de "Shift " toets ingedrukt om de inhoud van de schijf bekijken . Kopieer deze bestanden naar een nieuwe map op uw bureaublad en selecteer het bestand "Setup.exe" om Photoshop te installeren .
Nieuwste versie en updates

Verschillende bugfixes
hebben uitgebracht voor Adobe Photoshop CS2 . De nieuwste versie van Adobe Photoshop , die op het moment van publicatie is Adobe Photoshop CS5.5 , het installeren kan sommige installatieproblemen op te lossen. Als u een oudere versie van Photoshop installeren , patches zoals de multiprocessor ondersteuning en de CS2 updates zijn beschikbaar op Adobe.com .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Shiny teksten maken in …
·Adobe Photoshop GIF Tutorial 
·Hoe maak je een mix in Photosh…
·Hoe te Wol maken in Photoshop 
·Over Photoshop Web Design 
·Hoe te Verlichting in Photosho…
·Hoe maak je Photoshop Laagsame…
·Hoe te Sky schrijven in PhotoS…
·Hoe je 35mm dia's Met behulp v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een lijst van Albums in Medi…
·Hoe te Voeg een beeld met behulp van URL…
·Hoe te Margehulplijnen verwijderen in ee…
·Hoe kan ik Maak de Kosher symbool in MS …
·Hoe maak je een markeerstift gebruiken i…
·Hoe te converteren OpenOffice Impress na…
·Hoe kan ik een Stage maken in Photoshop 
·Hoe maak je een JPG- afbeelding die gaat…
·Hoe je MobileMe-agenda Duplicaten verwij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com