Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop 5.5 configureren in OS 9
Adobe Photoshop 5.5 biedt verschillende sets van voorkeuren om het gedrag van de applicatie aan te passen . De keuzes die je maakt in deze preferente dialoogvensters controle alles van de on - screen weergave van gereedschap cursors om de manier waarop Photoshop geeft kleur en zet het om van de ene kleur naar de andere modus . Sommige van deze voorkeuren hebben echt een optie ' beter ' , maar anderen bieden keuzes die je moet evalueren in het licht van de manier waarop u de software wilt gebruiken . Wat je nodig hebt
Apple Macintosh -computer met Mac OS 9
Adobe Photoshop 5.5
Toon Meer Aanwijzingen
Adobe Color Management Assistant en Adobe Gamma
1

Start Adobe Photoshop 5.5 . Je hebt nog geen uw voorkeuren , lijkt dus de " Adobe Color Management Assistant " op het scherm zodra Photoshop is geladen . Kopen van 2

Klik op de knop "Volgende " op de " Adobe Color Management Assistant " als u al uw monitor hebt gekalibreerd , en doorgaan naar stap 5 . Anders , klik op de " Adobe Gamma Open" knop om het proces van het kalibreren van uw monitor te beginnen .
3

Kies de " Step by Step ( Assistent ) " optie in het " Adobe Gamma " doos . Klik op " Next " en volg de stappen om uw monitor te kalibreren .
4

Klik op de knop "Voltooien" op de achtste en laatste scherm van de dialoog " Adobe Gamma " om terug te keren naar het proces van het instellen van uw Photoshop voorkeuren nadat u klaar bent met het kalibreren van uw monitor . Klik op de knop "Volgende " in de " Adobe Color Management Assistant " door te gaan met kleur voorkeuren .
5

Klik "Pas voor prepress en ander gebruik " knop als u wilt het volledige voordeel van te krijgen Photoshop kleurbeheer . ( Als u kiest voor een van de andere opties , zal uw kleurbeheer installatie voltooid zodra u op de knop "Volgende " onderaan in het dialoogvenster , en u kunt doorgaan naar hoofdstuk 2 ) .
6

Lees de informatie op het volgende scherm van de Adobe Color management Assistant . Het verklaart waarom uw keuze van RGB- werkruimte is belangrijk . Klik op de knop " Next" als je klaar bent met lezen .
7

Klik op de pop - up op de top van de " Adobe Color Management Assistant " en verander de werkende RGB ruimte om " Adobe RGB ( 1998 ) . " Lees de informatie over de kleurruimte . Klik op 'Volgende'.
8

Laat de kleur conversie keuze ingesteld op ' Vraag me wat te doen met verkeerde bestanden . " Klik op 'Volgende'.
9

Stel de " niet-gecodeerde bestanden " optie om ' Vraag me wat ik moet doen bij het openen van niet-gecodeerde bestanden . " Klik op 'Volgende'.
10

Lees de informatie over CMYK- setup . Als u van plan bent om te werken met CMYK-afbeeldingen , moet u om aanpassingen te maken in de " CMYK Setup " en " Profile Setup " dialogen . U vindt deze dialogen in het " File " menu vinden onder de " Color Settings " fly - out menu . Voor nu , klikt u op de knop 'Voltooien' om uw basis kleurbeheer instellen te voltooien .
Algemeen en andere voorkeuren

Druk op Command - K 11 om het " Voorkeuren "dialoog of kies het " File " menu en selecteer" Algemeen " van de " voorkeuren " fly - out menu .
12

Laat de " General " voorkeuren op de standaardinstellingen , tenzij u werkt in een pagina DTP-toepassing , zoals QuarkXPress , Pagemaker of InDesign . Als dat zo is , klikt u op het vakje voor de " Short PANTONE Names" voorkeur. Op deze manier zal elk bestand dat u bespaart met steunkleur informatie gebruiken dezelfde steunkleurnamen als uw toepassing voor paginaopmaak . Klik op 'Volgende'.
13

Laat de " Bestanden opslaan " standaardinstellingen heeft met twee uitzonderingen . Ten eerste , om te voorkomen dat er onnodig grote bestanden , vink "Inclusief Composited Afbeelding Met Layered Files . " Ten tweede , als je niet veel bestanden versturen naar Windows-gebruikers , vink " Windows Miniatuur . " Klik op 'Volgende'.
14

Schakel de "Video LUT Animation " voorkeur op de " display & cursors " paneel . Stel " Tekencursors " en " Andere Cursors " naar " Precieze " , zodat je precies kunt zien hoe groot je penseel en andere cursors eigenlijk zijn. Deze instelling maakt het ook makkelijker om precies te bepalen waar uw cursor op het scherm . Klik op 'Volgende'.
15

Laat de " Transparantie & kleuromvang " standaardinstellingen heeft , tenzij u de grijs -wit dambord van de transparantie raster afleidend . Sommige Photoshop-gebruikers de voorkeur geven om te klikken op de " Grid Size " pop - up en het raster instellen op "Geen" , zodat ze kleine details op een anders - transparante oppervlakte van een werkend bestand kunt zien . Als je jouw keuze hebt gemaakt , klikt u op ' Next '.
16

Laat de " Eenheden & Rules " standaardinstellingen heeft , tenzij u liever uw Photoshop heersers naar een andere maateenheid weer naast centimeter . Bijvoorbeeld, als je veel van web design , zou u liever uw oversten ingesteld op pixels . Als je een bijzondere noodzaak om de optie ' Column Size " is ingesteld op een andere set van waarden , dan kan dat nu ook doen . Maak uw keuze en klik op " Next . "

Wijziging 17 de " Guides " kleur naar een andere tint als je bent gewend om te werken in de pagina-indeling of andere software die gebruik maakt van 100 procent cyaan als de gids kleur of liever iets anders dan de standaard van het licht blauw . Als u speciale wensen voor een aangepaste lay-out raster , de instellingen wijzigen " Grid " aan uw wensen . Klik op 'Volgende'.
18

Stel de " Plug - Ins & Scratch Disks " voorkeuren aan computer systeemconfiguratie je passen . De " Plug-Ins map" voorkeur is handig als u van derden Photoshop plug-ins onder een andere versie van Photoshop geïnstalleerd op deze computer . Als je dat doet , klikt u op de knop ' Kies ' om te navigeren naar de locatie van uw andere exemplaar van Photoshop en de map Plug - ins . Als je een kras partitie , secundaire scratch schijf in de computer of externe scratch schijf aangesloten via SCSI , FireWire of USB , verander de " Werkschijven " pop - ups om de locaties van uw dedicated kladruimte overeenkomen . Klik op 'Volgende'.
19

Laat de instellingen " Afbeelding Cache " op hun standaardwaarden , behalve voor de " Cache gebruiken voor histogrammen " in. Schakel dit uit om de juistheid van de histogram weergave te verbeteren . Klik op de knop ' Next ' en je zult ontdekken dat je terug bent bij de " General " voorkeuren . Dat komt omdat het dialoogvenster "Voorkeuren " is een eindeloze lus . Als u blijven klikken op de knop " Next " ( of " Vorige " om door de voorkeuren in omgekeerde ) , zul je gewoon blijven bewegen via dezelfde set opties . Klik op " OK " om het dialoogvenster Voorkeuren te sluiten .
20

Druk op Command - Q of ga naar het " File " menu en kies " Quit . " Photoshop is niet uw voorkeuren op te slaan totdat u de toepassing afsluit , dus nu zou een goed moment om te sluiten Photoshop zijn.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe de kleur tabel gebruiken i…
·Hoe je Adobe Photoshop gebruik…
·Hoe te Houtsnijwerk in Photosh…
·Hoe te Fill & Kleur in Photosh…
·Hoe te Partij Streamers creër…
·Hoe maak je een Shape verdiene…
·Hoe te Lipstick Apply in Photo…
·Hoe te Splat layouts maken met…
·Hoe maak je een Brush Tool naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je MS Word e-mailbijlagen bekijken 
·Hoe te randen toevoegen aan tabellen in …
·Soorten Flat Files 
·Hoe een bestand uitpakken in Windows 7 
·Een back-up Alleen het Vista besturingss…
·Hoe kan ik mijn bestanden te herstellen …
·Hoe een PDF Online schrijven 
·Hoe te Lightning maken in Photoshop CS2 
·Hoe gemakkelijk omzetten van een Mailing…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com