Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Houtsnijwerk in Photoshop maken
Het nemen van een mes om een stuk hout kan een ideale manier om je territorium af te bakenen of maak rustieke decoraties zijn, maar proberen om hout op een computer te snijden met een mes kan rampzalig zijn . In plaats daarvan vertrouwen op sommige minder - getande tools van Adobe Photoshop , waar je een gravure - achtige verschijning op digitale houten beelden kunnen toepassen . Maak het hart van een minnaar met de jouwe en de initialen van uw geliefde of een ander patroon met veel minder elleboog vet en geen schade aan elke boomschors , allemaal met Photoshop . Instructies
1

Launch Photoshop . Klik op het menu "Bestand " . Klik op " Open" en blader naar het beeld van hout om elektronisch te snijden . Dubbelklik op de bestandsnaam . Als de foto opent en je kunt het allemaal niet te zien , klikt u op het menu " View " en selecteer " Fit op het scherm . "

Klik 2 de " Burn Tool , " die eruit ziet als een hand die het vorm van een "O " op de " tools" venster . Als u niet de hand te zien , met de rechtermuisknop op een pictogram van een zwarte lolly of een spons en kies " Burn Tool " van de fly - out menu . Deze drie instrumenten delen allemaal hetzelfde plein totdat u kiest voor een .
3

Open het menu " Burn Tool " op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Het menu wordt ongelabelde maar heeft een klein aantal op het en is de tweede van links . Klik op de fuzzy dot borstelkop . Schuif de " Size " bar " 20 . " Hoe kleiner de omvang , de meer precieze en dunner de gesneden lijnen zal uitzien . Beweeg de cursor over het hout en de grootte van de cirkel . Aan te passen voor een grotere of kleinere snijwerk , schuift u de ' Size ' bar .

Dia 4 van de " hardheid " bar tot " 100 % . " Schuif de " Exposure" bar , op de werkbalk om rechts , naar " 100 % . " Kies " Middentinten " voor het menu " Range " als het niet reeds daar standaard .
5

Plaats de cursor op het stuk hout te snijden . Klik en sleep de cursor naar de eerste regel te vormen , slepen heen en weer . Hoe vaker je sleept over dezelfde lijn of spot , hoe dieper de afsplitsing zal verschijnen , als het wordt donkerder elke keer .
6

Blijven " carve " het hout , zoals door snijden initialen zoals " DB + EB 4 EVR , " of maak ingewikkelde ingelegde wervelingen of patronen . Pas de ' Size ' schuifregelaar als nodig is voor de verschillende afmetingen gesneden lijnen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een sneeuwpop met …
·Hoe te korrelige textuur toe i…
·Hoe maak je een bierbuik Disap…
·Hoe aan bladwijzers in Photosh…
·Hoe maak Dingen verdwijnen in …
·Hoe naar Red Eye Fix In Adobe …
·Hoe maak je een tabel maken vo…
·Hoe te kopiëren & plakken Mee…
·Hoe te Gesloten Ogen in Photos…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een stroomschema Online Start 
·Hoe maak je een Excel -werkblad met Acht…
·Hoe de Excel- knop Option gebruiken om S…
·Hoe maak je een Shadow in Adobe Premiere…
·Hoe te gebruiken Photoshop Elements aan …
·Hoe maak je een Excel -werkblad afdrukke…
·Hoe te ASCII invoegen in Word 2007 
·Hoe kan ik een spreadsheet op het web 
·Hoe te Wolverine Claws maken in Photosho…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com