Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een portret Dramatische in Photoshop maken
Portret fotografen proberen gelijkenis van een individu vast te leggen , met vleiende nauwkeurigheid , hetgeen een toch esthetisch herkenbaar beeld . Adobe Photoshop maakt de fotograaf raakt van drama toe te voegen , het verbeteren van een portret met speciale effecten en filters . Wat vormt drama voor elk individu afbeelding hangt af van de foto , gezicht van het onderwerp , de vaardigheden van de fotograaf en de voorwaarden van de opdracht . Instructies
Verlichting
1

Beoordeel de afbeelding algemene verlichting . Als het gelijkmatig verlicht is , kunt u drama toe te voegen met een aanpassingslaag . Om te beginnen , maak een ruwe selectie rond gezicht van het onderwerp met behulp van het gereedschap Lasso of een Elliptical Marquee .

Druk 2 de " Q" toets om naar Snelmaskermodus . Druk op de toets " tilde " direct links van de " 1 " om uw selectie te bekijken alsof het een afbeelding in grijswaarden . Open het menu " Filter" en kies " Gaussiaans vervagen " van zijn Blur fly - out menu .
3

Selecteer een high - genoeg onscherpte radius om je selectie te verzachten en verwijder de harde edge . Klik op de knop ' OK ' om de instellingen te accepteren en uw onscherpte toe te passen .
4

Druk nogmaals op de toets " Q " om Snelmaskermodus vertrekken . Open het menu " Select " en kies " Inverse " om uw selectie te schakelen van het gebied rond het gezicht van het onderwerp aan alle beeldgebied behalve het gezicht zelf .
5

toevoegen " Levels " aanpassingslaag aan uw imago . Donkerder het geselecteerde gebied van de linker schuif van de RGB of CMYK samengestelde slepen naar rechts te verduisteren buiten het gebied van de afbeelding bezet door het gezicht .
Ogen
6

Onderzoek ogen van het onderwerp voor het tekenen van de aderen in het oogwit , hiaten in de wimpers of dofheid in de kleur van de ogen . Voeg een nieuw document , noem de laag "Oog blanken . " Gebruik van de functie " Pipet " om het witste toon in de ogen te proeven .
7

Gebruik een kleine , zachte borstel om te schilderen uit de aders op de "Oog blanken " laag. Resamplen je lak kleur als je werkt om ervoor te zorgen dat u altijd de juiste toon voor het gebied dat u schildert . Vermijd het schilderen van de dimensionaliteit van de ogen , of je maakt ze er onrealistisch en plat.

Druk op 8 van de " Q" toets om Snelmaskermodus voeren . Kies een zachte , ronde borstel en zwarte verf . Overschilderen irissen van het onderwerp . Het gebied schilder je een actieve keuze te worden, dus zorg ervoor dat u de volledige iris terwijl het overslaan van de wimpers en oogleden . Gebruik het gummetje om vreemde gebieden te verwijderen uit uw geschilderde selectie .

Druk op 9 op de toets " Q " om Snelmaskermodus vertrekken . Voeg een " Hue /Saturation " aanpassingslaag aan de bovenkant van de laag stack . Verhoog de ​​verzadiging genoeg om het onderwerp oogkleur pop te maken . De keuze die u geschilderd beperkt de aanpassing van irissen van het onderwerp .
10

In een ander document , noem de laag " Lashes . " Gebruik van de functie " Clone Stamp" te versterken de wimpers door bemonstering van een geïsoleerde onderste wimperlijn en het klonen van het in een gat in de wimperlijn . Herhaal dit proces zo vaak als nodig in lash hiaten op te vullen . Vermijd het klonen dezelfde zweep herhaaldelijk om de nep - lash blik te elimineren .
Jukbeenderen
11

In een ander document , noem de laag " Tone . " Instellen van de laag overvloeimodus op "Kleur" voor lichtgekleurde onderwerpen en " donkerder " of " Multiply " een donkere huidskleur onderwerpen .
12

Selecteer een grote , zachte borstel . Zet je voorgrond kleur een tint die geloofwaardig highlights en schaduwen op jukbeenderen van het onderwerp zal creëren . Voor lichte huid onderwerpen , kies dan een rode tint vergelijkbaar met een blos . Voor donkere onderwerpen , selecteer een donkerdere versie van het individu dominante huidskleur te accentueren onder de jukbeenderen .
13

Kies een grote , zachte borstel . Zet je voorgrond kleur een tint die geloofwaardig highlights en schaduwen op jukbeenderen van het onderwerp zal creëren . Voor lichte huid onderwerpen , kies dan een rode tint vergelijkbaar met een blos . Voor donkere onderwerpen , selecteer een donkerdere versie van het individu dominante huidskleur te accentueren onder de jukbeenderen .
14

Breng kleur op of onder de jukbeenderen . Verminder de dekking van uw " Tone " laag totdat de kleur voegt een aangename accent in plaats van een onrealistisch streep .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een foto voor foto…
·Hoe te Brushed Airplane Opperv…
·Hoe kan ik scannen Twee zijden…
·Hoe je Adobe Photoshop Exporte…
·Hoe uw eigen filmposters ontwe…
·Hoe Blue Eyes Groene Zorg in P…
·Hoe te Voertuigen Photoshop Re…
·Verbrande Teksteffect in Photo…
·Hoe te Lights Glow maken in Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·ODS Bestandstype 
·Hoe een Access Vragen aan Match Two Fiel…
·Hoe u een DVD beeldbestand branden 
·Hoe je het wachtwoord nodig om te openen…
·Hoe pas ik aan Microsoft SQL Records Met…
·Microsoft Office Professional 2007 te ac…
·Wat zijn SQL sluit zich aan ? 
·Hoe maak je een Koptekst en voettekst in…
·Hoe maak je een sjabloon 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com