Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Verbrande Teksteffect in Photoshop
Het creëren van het effect van verbrande tekst in Photoshop maakt uw tekst meer als een beeld en minder als een element dat is vreemd om je foto's , logo's en andere imaging projecten . Kunstenaars noemen dit harmonieuze vermenging van beelden visuele eenheid , dat is een kwaliteit die trekt en houdt de aandacht van kijkers . Photoshop biedt vele manieren van produceren verbrande tekst . Tekst

Misschien vindt de productie van de verbrande - tekst effect makkelijker als je denkt van wat elementen samen het effect . Een element is de tekst , en het gereedschap " Tekst " Photoshop kan dit maken . Klik op het icoon " T " op het gereedschap palet om tekst - invoer modus te gaan , sleept u over het canvas om een tekstvak te tekenen om uw tekst te houden . Typ tekst in het tekstvak en klik vervolgens op het groene vinkje icoon boven de doek om je tekstinvoer af te ronden .
Tekst bewerken als afbeelding

De verbrande - tekst effect vereist dat u de tekst je verbrandt niet als een tekst object waarop u tekens kunt toevoegen of verwijderen , bijvoorbeeld , maar als een afbeelding object te behandelen . In tegenstelling tot tekstobjecten , kunt u donkerder , opnieuw vorm te geven , herschalen en het uitvoeren van andere transformaties te beelden dat je niet kunt toepassen op tekst . Om tekst bewerkbaar te maken als een afbeelding , voert u de " Rasterisatie " operatie op het. Rechtermuisknop op een laag met tekst en klik op " Rasterize " om die handeling uit te voeren .
Toepassing Textuur

Na het maken van tekst bewerkbaar als een afbeelding , geeft de tekst een textuur die je gemakkelijk kunt voorstellen als verbrand . Metaal is waarschijnlijk niet een goede kandidaat voor een dergelijke structuur , maar hout is . Te maken tekst verschijnen als hout , passen de " Fibers " filter aan. U kunt dit doen door te klikken op " Fiber " commando van de " Filter" menu 's , vervolgens op " OK " in het dialoogvenster dat .
Verschijnt Met de Eraser Tool

Zodra u uw tekst hebt gegeven een textuur die makkelijk te branden , isoleren de delen van de tekst die u wilt verbrande lijken . Vele benaderingen van Photoshop om dit te doen onder meer een met de functie " Eraser " . Als je een fuzzy - edge gum gebruiken op tekst en dan donkerder de tekstfragmenten die je niet hebt gewist , die fragmenten verschijnen verbrand . Klik op de gum pictogram op het gereedschap palet om de functie " Eraser " run , klik op een soft- edge icoon van de " Brush preset " drop - down menu boven het doek . Sleep over de tekst om delen ervan te wissen .
Helderheid aanpassen aan simuleren Burn

Nadat je alle, maar de tekstfragmenten die u wilt verbrande lijken , je hebt gewist kan beginnen waardoor ze verbrand door het toepassen van een " Helderheid" aanpassingslaag om de laag die de fragmenten verschijnen . De " Brightness " aanpassingslaag kunt u bepalen hoe donker of licht de laag onder de aanpassingslaag verschijnt . Donkere tinten suggereren verbrand materiaal , vooral als het een materiaal , zoals hout , dat je verbrand vele malen heb gezien . Breng de "Brightness " aanpassingslaag door te klikken op " Brightness " commando van het menu " Lagen " , dan is de " Brightness " schuifknop te slepen naar zijn linker uiterste .
Gelaagdheid

het invullen van uw verbrande - tekst effect gaat leggen van het imago van de verbrande tekst boven het beeld van de onverbrande tekst . U kunt deze bewerking uit te voeren met de gelaagdheid van Photoshop . Sleep het " Lagen " venster punt houdt de verkoolde tekstfragmenten boven op het item met de onverbrande tekst om het effect van verbrande tekst afmaken .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te kleuren Brighter in Pho…
·Hoe je afbeeldingen in Adobe P…
·Hoe maak je een bewegend beeld…
·Hoe te Grass Draw Met Photosho…
·Hoe je Photoshop Elements Voor…
·Hoe je twee foto's samenvoegen…
·Hoe verwijder je een ongewenst…
·Hoe maak je een Prism in Photo…
·Basisprincipes van Photoshop C…
  Related Articles
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Het opmaken van tekst in Word 2003 
Hoe te Voetnoten Voeg toe aan tekst in e…
Hoe zoeken en vervangen tekst in Word 20…
Hoe om te sparen in Rich Text Format ( R…
Hoe te converteren naar tekst Outline Me…
Hoe maak je een Box Around Geselecteerde…
  Software Articles
·Hoe om ringtones te gebruiken Windows Zo…
·Hoe een PDF -formulier dat kan worden in…
·Wat is een iTunes voor Audible-account ?…
·Hoe te Loodrecht meten in AutoCAD 
·Hoe CD Boeken importeren in iTunes Luist…
·Zal Terugweg Run op een Mac ? 
·Ik wil een foto verplaatsen in Photoshop…
·Mijn SimCity 3000 Unlimited reageert nie…
·Hoe kan ik een feed URL in een knooppunt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com