Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een Interstate Schild in Photoshop
Interstate snelweg schilden maken kan in Photoshop worden gemaakt met behulp van de Ellipse Tool . Zoals met de meeste symmetrische objecten , helpt het om de helft van het bord te maken , te kopiëren dat de helft , omkeren , en toetreden tot de twee helften bij elkaar. Het creëren van de ene helft van het bord , je eigenlijk maken een cirkel , dan snijd een ellips op de top . U kunt de witte rand te creëren door het plaatsen van een gekleurde schild binnen een witte schild . Daarna kunt u de " TUSEN tekst en het nummer van uw teken toe te voegen zodat het lijkt alsof een interstatelijk schild . Instructies
Tekening het Schild

Launch Illustrator 1 en maak een nieuw document door op " Ctrl - N . " Zet de ' Width " en " Height " bij 600 pixels , met behulp van " RGB " of " CMYK " resolutie . Selecteer " Transparant " in het menu " Achtergrond Inhoud " . Klik op "OK . " Kopen van 2

Klik op " Voorkeuren " onder het menu "Bestand " en klik op " Eenheden & linialen . " Klik op het menu " heersers " en selecteer " ; . . Pixel " Klik op " OK " Klik op de linkerbovenhoek van de bovenste liniaal en sleep deze naar het midden van het doek , zodat de " 0 " is in het midden
. 3

Klik op de " voorgrondkleur " pictogram in de Toolbox en selecteer wit in de Kleurkiezer . Klik op "OK . "
4

Klik op de " Ellipse Tool " in de Toolbox . Plaats het op de linker bovenhoek van het canvas en sleep het naar de linkerbenedenhoek terwijl u de toets " Shift " , het maken van een grote cirkel .
5

Selecteer de "Rectangular Marquee Tool " uit de Toolbox . Plaats het gereedschap boven het rond bij 70 pixels rechts van het midden . Sleep het naar beneden en naar links om iets meer dan de helft van de cirkel te selecteren . Druk op 'Verwijderen'.
6

Selecteer de " Elliptical Marquee Tool " van de Toolbox . Plaats deze 20 pixels vanaf de bovenkant van het doek in het midden , sleep deze dan naar beneden naar links totdat deze zich op de 150 - pixel teken naar rechts en 250 pixels naar beneden . Druk op 'Verwijderen'. Deze vormen de helft van het schild .
7

Klik op het schild met de " Selection Tool . " Druk op "Ctrl - C " om te kopiëren en " Ctrl - V " om de kopie te plakken . Klik op de kopie en selecteer de " Transform " optie onder het menu "Bewerken " . Klik op " Horizontaal spiegelen. " Sleep het omgedraaid kopiëren, zodat de vlakke rand raakt de vlakke rand van de eerste helft .
8

Klik op het menu " Lagen " , klik op "Zichtbaar samenvoegen . " de twee helften zijn nu samengevoegd.
Kleurplaat het bord
9

Klik op het schild met de Selection Tool en druk op " Ctrl - C " om het te kopiëren . Klik op de " New Layer" knop in het deelvenster Lagen . Klik op " Ctrl - V " om een ​​kopie te plakken in de nieuwe laag . Verander de " Voorgrondkleur " naar blauw door te typen " 071C4C " op het gebied van de Color Picker " # " .
10

Verminder de grootte van het blauwe schild door te klikken op " Transform " , onder het menu " File " en selecteer " Scale . " Verminder de grootte met 15 procent door het intikken van " 85 " procent in zowel de " hoogte " en " breedte " velden in de optiebalk . Sleep het blauwe schild dus het is in het midden van het witte schild .
11

Selecteer de "Rectangular Marquee Tool . " Sleep hem over het bovenste gedeelte van het scherm 170 pixels vanaf de bovenkant van het doek , waardoor de rechthoek 10 pixels breed . Verander de " Voorgrondkleur " terug naar wit , en klik vervolgens op de tent rechthoek met de " Paint Bucket Tool . "
12

Selecteer de bovenkant van het blauwe schild boven de witte lijn die u in stap 3 met de "Rectangular Marquee Tool . " Verander de " voorgrondkleur " naar rood door het intikken van " 800900 " in het veld " # " in de Kleurkiezer , klikt u op de bovenkant van het schild met de " ; . Paint Bucket Tool "
13

Sleep de " Text Tool " over het midden van het bord , en typ een wegnummer . Verander het lettertype " Arial " en " Vet ", en verander de lettergrootte , zodat het nummer vult het schild . Maak nog een tekstvak met het woord " TUSEN " in hoofdletters over het rode gedeelte van het gebied .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Resize om Grootte Targe…
·Hoe te Ant Trails maken in Pho…
·Hoe maak Opknoping Vuil in Pho…
·Hoe je video's te maken in Ado…
·Hoe een aquarium in Photoshop …
·Hoe jezelf te dupliceren Met P…
·Hoe kan ik foto's Move Van Ape…
·Hoe je Photoshop Elements Proj…
·Hoe je Sharp Stroke Corners ma…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te verwijderen Lotus Smartsuite 9,7 
·Hoe te MIDI controllers gebruiken in Omn…
·Hoe maak je een persoon bijsnijden Van e…
·Hoe te SCR converteren naar MPG 
·Wat is de extensie . Sss ? 
·Hoe te Winword EXE Fix 
·Hoe te VueScan Voorkeur Bestanden verwij…
·Hoe te Glass Textures maken in Photoshop…
·Hoe te schijven wissen Met Windows Media…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com