Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Elements Projecten branden op een DVD Roxio
Photoshop Elements is een software product gemaakt voor het bewerken van foto's . Sommige Photoshop Elements gebruikers hebben talloze uren bewerken van foto's , waaronder transport en veilige opslag van groot belang voor deze bestanden maakt . Burning Photoshop Elements projecten om Roxio dvd's is een opslag optie die gemakkelijk transport mogelijk maakt op een lichtgewicht dvd . Instructies

Opslaan Photoshop Elements projecten 1 op uw computer . Dit wordt gedaan door te klikken op de tab "Bestand " in de linkerbovenhoek van het programma en te kiezen voor " Opslaan als ... " . Noem het bestand en sla het op uw gewenste locatie . Kopen van 2

Plaats een lege Roxio dvd in uw dvd -brander . Klik op de knop "Open /Close " om de lege dvd te laden in de computer . Een map zal verschijnen zodra de DVD is geladen .
3

Sluit de pop - up map. U waarschijnlijk niet meer nodig een van deze programma's , tenzij je liever een ander brandprogramma .
4

Klik op het pictogram 'Deze computer' op uw bureaublad . Selecteer het station met de dvd . Dit is meestal D : \\ of F : \\ op de meeste computers . Dubbelklik op de map zodat deze opent in een lege map .
5

Open de map waarin u de Photoshop Elements -bestanden in een apart venster opgeslagen . Dit zal u toelaten om toegang te krijgen tot de Photoshop Elements -bestanden op hetzelfde moment als de DVD-map .
6

Selecteer alle bestanden die u wilt branden naar de DVD door de " CTRL " toets ingedrukt te houden terwijl klikken op elk bestand . Zodra alle bestanden zijn geselecteerd , klik met de rechtermuisknop op een bestand . Selecteer " Kopiëren" in de lijst met opties die opduikt .
7

Open de DVD-map en naar voren brengen . Klik met de rechtermuisknop ergens in de map en selecteer de " Plakken" optie in de lijst die omhoog komt . Laat alle bestanden te plakken op deze locatie .
8

Klik op de " Schrijven naar cd " optie in de bovenste lijst lijn van de DVD-map . Dit vraagt ​​Windows Media te openen , zodat u extra bestanden toe te voegen of klik op " Branden op schijf " in de rechter bovenhoek . Laat DVD volledig bufferen en branden elk bestand . Als u bestanden hebt gedaan branden op de Roxio DVD , zal de DVD uit pop van de DVD-brander .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Line Height in Photosho…
·Hoe te Together Two 's in Phot…
·Hoe kan ik draaien een afbeeld…
·Procedure: Gradient Maskers in…
·Hoe kan ik een overlay in Phot…
·Hoe te Age papier in Photoshop…
·Hoe te herstellen Kleuren in P…
·Hoe de Quick Mask Tool In Adob…
·Photoshop Output File Types 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Parks downloaden op RollerCoaster…
·Hoe te Radiozenders In een TeamSpeak Ser…
·Hoe kan ik Convert Audio naar-tekst of a…
·Hoe kan ik een Toshiba Strata DK8 Progra…
·Hoe om tekst te bewerken in een PDF met …
·How to Get Rid van de Auto Compleet pop …
·Hoe maak je een Google Android Developme…
·Hoe kan ik Excel Rijen lezen in VB.NET 
·Hoe naar Mount CD Software 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com