Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe kan ik een overlay in Photoshop toe
Een van de grootste voordelen van het gebruik van de Adobe Photoshop -software is de mogelijkheid om gebruik te maken van lagen te maken . Terwijl elk grafisch programma laat je tekenen , typen of verf over iets anders , met Photoshop je daadwerkelijk kunt aanpassen , verplaatsen of verwijderen die overlays volgens uw eisen. Met twee belangrijke opties voor overlays , tekst of kleur , profiteren van functies van Photoshop en start uw imago " bouwen " van de grond af . Instructies
1

Lancering Adobe Photoshop en klik op het menu "Bestand " en klik op ' Openen'. Navigeer naar de afbeelding die u wilt een overlay op toevoegen en dubbelklik op de bestandsnaam . Het beeld verschijnt op het doek . Kopen van 2

Klik op de " T"- icoon om het " Type" werkbalk aan de bovenkant van het scherm te activeren . Kies een lettertype , lettergrootte en lettertype kleur voor een tekst overlay . Klik op het canvas en typ de overlay- tekst, zoals " Copyright 2011 . " Klik op het menu " Edit" op " Transform " en selecteer "Roteren . " Draai de tekst, zodat deze een hoek van hoek tot hoek van het beeld en druk op de " Enter " -toets om het te draaien .
3

Klik op de ' Rectangle Tool ', een grijze vierkant aan de onderkant van de " tools" venster . Als u niet de grijze vierkant zien met de rechtermuisknop op een grijze ster , grijze cirkel of lijn en kies " Rectangle Tool . "
4

Dubbelklik op de "Color Picker " onder de rechthoek en kies een kleur voor de overlay . Teken een rechthoek rond het gehele doek . Maak je geen zorgen als uw rechthoek zich uitstrekt tot in de grijze Photoshop werkgebied , het zal niet worden opgenomen als onderdeel van de afbeelding . De rechthoek verschijnt over het beeld , maar is stevig en je kunt niet zien eronder .

Slide 5 de " Opacity " op de werkbalk naar 25 procent . Nu is de overlay is als een semi - see-through film , het toevoegen van een laag van kleur om de afbeelding hieronder . Experimenteer met de kleuren en de ondoorzichtigheid niveaus totdat de overlay is precies goed .
6

Klik op het menu " Bestand " , klik op "Opslaan als . " Omdat je afbeelding heeft lagen , zal Photoshop automatisch proberen te redden het als een PDF- , Photoshop-document formaat bestand . Als u kiest voor een ander formaat, zoals JPG of GIF , wordt de overlay worden " afgevlakt " op de afbeelding en je krijgt toegang tot het bewerken van de lagen te verliezen. Leave " PSD " in het menu " Format" of kies je eigen voorkeur , en klik vervolgens op de knop "Opslaan" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe kan ik Combineer meerdere …
·Anime Photoshop Tips 
·Hoe maak je een Vector Mask in…
·Advanced Photoshop Effecten 
·Hoe te doen de verwering Effec…
·Hoe je Chrome Tekst Maak in Ph…
·Hoe kan ik een onregelmatige v…
·Hoe te Sky schrijven in PhotoS…
·Hoe te Neon Lights maken in Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te DPI in Photoshop Meet 
·Hoe kan ik een Fisheye in Photoshop Fix 
·Hoe kan ik een afbeelding invoegen in ee…
·Hoe te Tabs instellen 
·Hoe naar Type Duitse Accent Marks 
·Hoe je Photoshop Afbeeldingen Maak 
·Hoe maak je een Asset Account Wijziging …
·Hoe maak je een opgeslagen spel in Spide…
·Hoe maak je een lint Photoshop te gebrui…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com