Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Soccer Badges maken in Photoshop
Of u nu wroeten op de World Cup of juichen de kleinste keepers op het veld , award iedereen in uw team met een persoonlijke badge . Gebruik Adobe Photoshop , een beeldbewerking en grafisch programma , om aangepaste voetbal badges maken . Met Photoshop , kunt u gebruik maken van een vooraf ingestelde badge vorm, voeg dan voetbal elementen en aangepaste tekst om zelfs scoren buiten het veld . Wat je nodig hebt
Digitale foto
Toon Meer Aanwijzingen
1

Lancering Adobe Photoshop , en klik op het menu "Bestand " , klik vervolgens op " Nieuw . " Enter " SoccerBadge "in de" "van de " Naam " window . Type in de " breedte " en " hoogte " in voor de afmetingen van de voet badge , zoals " 4 " in elk. Klik op de optie "duim " voor elk van de twee drop- down menu's . Klik op de knop " OK " op het doek openen om de badges te maken . Kopen van 2

Dubbelklik in de " Color Picker " aan de onderkant van de " Tools" venster . Kies de hoofdkleur voor de badge , zoals een van de belangrijkste kleuren van het team , en klik op ' OK '.
3

met de rechtermuisknop op een pictogram van een wiggly grijze ster , grijze cirkel , grijze vierkant of lijn icoon boven de ' Color Picker . " Kies " Custom Shape Tool " uit het menu .
4

Klik op het menu " Shape " op de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied . Blader naar de badge vorm , die eruit ziet als een rozet met linten , en klik erop . Plaats de cursor op de linkerbovenhoek van het canvas en sleep naar de bodem - rechts . De badge wordt op het canvas .
5

Klik op het menu " Bestand " en klik op ' Openen'. Blader naar een afbeelding van een voetbal en dubbelklik erop . Wanneer de foto opent , klikt u op de functie " Lasso " op de " Tools" venster . Teken de omtrek rond de bal . Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen om het te kopiëren . Sluit het voetbal foto zonder op te slaan .
6

Druk op de " Ctrl " en toetsen " V " de voetbal te plakken op de badge . Sleep het zo de bal in het midden van de rozet . Om de bal krimpen , klikt u op het menu " Edit" op " Transform ", klik op " Scale " en sleep een hoek van het beeld naar het midden .
7

Klik op de " T"- pictogram op de " tools" venster . Kies een lettertype , tekstgrootte en kleuren die kunnen worden gezien op de badge zal zijn . Klik op het canvas en type " # 1 Goalie , " " 2011-2012 Champions ' of uw voorkeur badge tekst .
8

Klik op de " Edit " menu , klik op" Transform " en selecteer" draaien . " twirl de tekst dus het is in een hoek als linten de badge 's . Sleep de tekst, zodat deze is uitgelijnd op de bovenkant van het lint . Voeg extra tekst op het andere lint , indien gewenst , zoals de naam van de voetballer .
9

Klik op het menu " Bestand " , klik op "Opslaan als . " Kies een plaats om het voetbal badge bestand op te slaan en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Feather Edges in Photos…
·Hoe Flip Papier maken in Photo…
·Hoe maak je een Web-knop in Ph…
·Hoe te lichteffecten Breng in …
·De Blending Foto Collage effec…
·Hoe je Photoshop CS3 Voorkeure…
·Hoe te Vines in Photoshop 
·Hoe maak je een Fall Scene mak…
·Hoe kan ik een afbeelding conv…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een selectiequery in Access …
·PCSX2 Kernel32.dll Fout 
·Het verschil tussen HRIS & HRMS 
·Hoe te verzenden Whisper in TeamSpeak 
·Hoe Set Up Kabel -TV in Windows Media Ce…
·Een overzicht van 3D Software Visualisat…
·Hoe kan ik een Remote Desktop Port Regis…
·Hoe je HP Easy Backup verwijderen 
·Hoe maak je een UFS bestandssysteem Shri…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com