Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Fall Scene maken in Photoshop
Digitale fotografen wenden zich vaak tot Adobe Photoshop om hun foto's te verbeteren . Dit beeldbewerking en grafisch programma kan niet alleen foto's te verbeteren door het corrigeren van helderheid, contrast en kleurverzadiging , maar het kan ook meer belangrijke wijzigingen die de algehele uitstraling van een beeld veranderen . Zo kan je een mooi beeld van een boom tegen een groen gebied , maar de kleur van de boom niet echt te onderscheiden van de achtergrond . Door het veranderen van de bladeren een gouden herfst kleur, kunt u een prachtige fine - art afbeelding met een hoog contrast tussen het hoofdonderwerp en de achtergrond te creëren . Een liggend beeld instructies
1

openen in Photoshop . Dupliceer de achtergrondlaag door met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor " Laag dupliceren . " Noem de nieuwe laag " De Bomen " in het pop - up box en klik op "OK . "

Klik 2 op de nieuwe laag om deze te markeren en dubbelklik in de blauwe ruimte aan de rechterkant van de de naam van de " Layer Style " opties te openen . Klik op " Color Overlay " om deze te selecteren en weergeven van de opties in verband met die stijl . Het beeld verandert in grijs op dit punt . Verander de " Blend " op " Hue , " en klik vervolgens in de grijze kleur selectie vak rechts van deze optie . Kies een bruin /oranje kleur en klik op "OK . " Klik op " OK " in het " Layer Style " pop - up om de wijziging te bevestigen .
3

Klik op het derde pictogram in de onderste rij van het deelvenster Lagen op " Voeg een Layer Mask" om uw " de Bomen " laag. Kies een middelgrote zachte randen borstel door op " B " en het aanpassen van de grootte en hardheid in de optiebalk . Klik op de kleine witte /zwarte vierkantjes boven de voorgrond /achtergrond kleurstalen aan de voet van de hoofdwerkbalk en klik vervolgens op de dubbele pijl naar " Black " als de voorgrondkleur te selecteren .

Click 4 in het pictogram masker op de " Bomen van de daling " laag om deze te selecteren en te schilderen op de afbeelding in een met gras begroeide gebieden . De zwarte verf op het masker zal de val kleureffect verbergen en herstellen dat deel van het beeld naar zijn oorspronkelijke groene kleur . Schilderen in de hemel gebied om de blauwe lucht en de wolken te herstellen , waardoor de bomen met de goudbruine tint van de herfst .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een webpagina make…
·Hoe je je neus Kleinere in Pho…
·Definitie van Layer masking in…
·Hoe je woorden maken Inside Le…
·Hoe maak je een Trading Card M…
·Hoe maak ik Iemand Look Dead P…
·Hoe kan ik een afgeronde rand …
·Wat is rasteren in Photoshop ?…
·Hoe te Graphic Achtergronden m…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de Weighted Average Ruimte Bereken i…
·Hoe maak je een krachtige PPT 
·Hoe maak je een video op je laptop uploa…
·Hoe te gebruiken McAfee Wireless Protect…
·Waarom kan ik een sound driver installer…
·Wat is IME in de adresbalk ? 
·Hoe te Connect One Apple Store rekening …
·Hoe maak je een Cisco Unified Meeting Pr…
·Hoe te films te branden met iDVD 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com