Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een Web-knop in Photoshop
Adobe Photoshop creëren kan zijn uw go -to keuze voor grafische software om statische beelden , zoals foto's en schetsen te bewerken , maar vergeet niet de mogelijkheden voor het verplaatsen van stukken . Maak voorwerpen zoals website knoppen in slechts een paar klikken in Photoshop . Photoshop kan de transparantie die nodig is voor web knoppen, samen met het verstrekken van je totale controle over de knop het uiterlijk , vorm , kleuren en tekstweergave verwerken . Maak een Photoshop Web knop en maak je klaar om te beginnen klikken . Instructies
1

Open Photoshop en klik op " File ", " Nieuw . " Typ " WebButton " in het vak Naam . Typ de afmetingen van de knop in de vakken Breedte en Hoogte , zoals " 100 " en " 60 . " Selecteer " Pixels " als de optie niet is ingeschakeld . Open het menu " Achtergrond Inhoud " en klik op " Transparant . " Klik op de knop "OK " . Wanneer de kleine Photoshop werkruimte opent , klikt u op het menu " View " en selecteer " Fit on Screen " om jezelf meer ruimte te geven . Kopen van 2

rechtermuisknop op het gereedschap Vorm , die kan lijken op een effen grijs ovaal , rechthoek , lijn of ster in de buurt van de onderkant van het deelvenster Gereedschappen . Kies de gewenste knop vorm , zoals " Afgeronde rechthoek Tool , " van de fly - out menu .

Klik 3 in het vak Kleur in de werkbalk aan de bovenkant van de werkruimte . Kies een kleur voor de knop en klik op "OK . " De cursor verandert in een plusteken .
4

Klik en sleep de cursor over het vak WebButton en laat de muisknop los . De vorm van de knop verschijnt en vult met kleur , maar ziet er plat en in tegenstelling tot een knop .
5

Dubbelklik op het Shape 1 laag op het palet Lagen op de rechterkant van het werkgebied . Wanneer het venster Layer Style verschijnt , controleer dan de Slagschaduw , Schaduw binnen en Schuine kant en reliëf selectievakjes . Nu de knop verschijnt knopachtige en 3 - D op de pagina . Klik op de knop " OK " om het venster te sluiten .
6

tekst toevoegen aan de knop door te klikken op het icoon " T " op het deelvenster Gereedschappen . Kies een lettertype en grootte van de werkbalk aan de bovenkant van het scherm . Kies een tekstkleur die contrasteert met de knop zelf .
7

Klik op de knop en typ de tekst , zoals " Send ", " Koop me " of " FYI . "
8

Klik op de gevoerde pictogram in de rechterbovenhoek van het palet Lagen . Selecteer " Zichtbare lagen samenvoegen . " Klik op het menu " File " en selecteer " Opslaan als. " Kies " GIF " uit het menu " Format" en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe je Rock Carve in Photoshop…
·Vormen Tutorial voor Photoshop…
·Hoe te Carrara bestanden gebru…
·Hoe maak je een Zonsverduister…
·Negatieve effecten in Photosho…
·Hoe maak je een 3D Rainbow ver…
·Over Photoshop , geïdealiseer…
·Tutorial over het maken van pe…
·Hoe te korrelige foto's in Pho…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·How To Speedbit Close 
·Voordelen & Nadelen van een Zip Disk 
·Hoe maak je een Trainer gebruiken Met Sn…
·Hoe om muziek vanaf de RealPlayer naar i…
·Hoe kan ik muziek Loop maken met Powerpo…
·Hoe een Acronis Universal Restore Moeder…
·Hoe te Rasterlijnen herstellen in Excel …
·Hoe een Computer Anti - Virus programma …
·Hoe een Patch Solliciteer voor Need for …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com