Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Het verschil tussen HRIS & HRMS
Een zorg voor elk bedrijf impliceert hoe aan werknemers en de loonkosten te beheersen. Voor sommige bedrijven , kan een volledig bemande HR-afdeling uitgerust met papierwerk en een database te beheren het werk . Echter, zoals arbeid gediversifiëerd en variatie in eisen van de arbeidsmarkt verandert de functie van een HR-afdeling , wordt het nuttig om HR- taken te automatiseren . Dienovereenkomstig , heeft een hele technologische industrie gestegen tot deze vraag te voldoen . Gebruik van termen als Human Resource Information Systems of Human Resource Management Software , leveranciers in deze industrie veranderen hun marketing en terminologie beter te verleiden klanten . Human Resources in grote bedrijven

Als business entiteiten groei en diversificatie diensten of gewoon vergroten huidige diensten , het probleem van een beheersbare personeelsbestand komt op de voorgrond . Verschillende taken vereisen verschillende mensen , voor verschillende hoeveelheden tijd . Voor een afdeling personeelszaken , deze kwestie van de arbeid wordt het grootste belang wanneer het proberen om databases met informatie over huur-of salarisadministratie sporen en te onderhouden . Met de complexiteit van een groot personeelsbestand , instellingen hebben behoefte aan gespecialiseerde systemen om de minutia van die werknemers te beheren .
Human Resource Information Systems

Als HR kantoren evolueren , en de behoeften van het management werkgelegenheid complexer geworden , op een gegeven moment het wenselijk wordt om HR medewerkers af te stappen van administratieve taken in meer constructieve en creatieve functies. Om dit te vergemakkelijken , terwijl nog steeds het beheren van complexe HR-taken , veel bedrijven voeren Human Resource Information Systems is afgestemd op hun specifieke behoeften . Deze informatiesystemen vormen een spectrum zijn geïntegreerd in de HR van een bedrijf . Deze diensten omvatten een verzameling van administratieve taken, zoals salarisadministratie , benefits management en HR- werknemer database- onderhoud .
HRMS en HRIS

Human Resource Management Software
ogenschijnlijk naar dezelfde verzameling en software als HRIS . HRMS verwijst naar een pakket van diensten bedoeld om HR-afdelingen helpen in het omgaan met taken, zoals salarisadministratie , voordelen , en arbeidskosten . Beide termen verwijzen naar vervangers voor eenvoudige databases en handmatig beheer van HR-taken . Het kan echter worden gezegd dat HRIS is een uitgebreider pakket , een "systeem " dat een groter aantal taken dan HRMS handvatten .
Terminologie en Context

terwijl kleine verschillen kunnen bestaan ​​tussen de twee termen , in werkelijkheid de verschillen meer kunnen afkomstig zijn van een marketing noodzakelijk in plaats van een technische . Marketing in technologie behelst doorgaans de creatie en de herhaling van marketing tags en kreten aan degenen die misschien niet technologisch onderlegde verleiden . Dus , terwijl het theoretisch HRIS zou een meer uitgebreide HR- oplossing presenteren , dit is zeker niet de norm . Bedrijven kunnen hun systemen HRIS of HRMS systemen bel ongeacht .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een tabel met gege…
·Zo plaatst Onderdeel van een p…
·SQL Date Tutorial 
·Oracle SQL Geschiedenis 
·Hoe de Open Office 2.0 Base In…
·SQL Loader Optie Tutorial 
·Hoe kan ik een database voor Y…
·Hoe te wijzigen van een kolom …
·Hoe maak je een SQL invoegen i…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe je woorden om te zetten op de top va…
·Hoe naar Palm Contacten converteren naar…
·Hoe de Dreamweaver CS3 site naar de serv…
·Hoe maak je een gids in Adobe Indesign C…
·Hoe PDF-bestanden creëren vanuit Autode…
·Hoe te Achtergronden Photoshop Verander 
·Hoe een video te converteren naar een DV…
·Hoe kan ik iTunes installeren zonder ver…
·Hoe te stoppen Photoshop CS4 uit Calling…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com