Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Database Software >> Content
Hoe naar Palm Contacten converteren naar Windows
Al was het niet de eerste PDA op de markt , de Palm was de eerste die mainstream acceptatie genieten . Het duurde niet lang voordat slanker concurrenten ( namelijk de BlackBerry en iPhone ) begon aan de Palm en zijn onvermogen overtreffen om te concurreren met deze meer functionele apparaten veroorzaakt om snel populariteit verliezen . Als uw contacten zijn opgeslagen in Palm Desktop , kunt u uw gegevens om te zetten naar Windows Contactpersonen en Outlook met matige inspanning . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Synchroniseer uw Palm op uw computer een laatste keer als je kunt . Zorg ervoor dat de Palm -database op uw computer is zo up to date mogelijk , als gevolg van alle wijzigingen die u hebt gemaakt op uw Palm sinds je vorige sync . Kopen van 2

Bevestig de gegevens wordt ingevuld in de juiste velden . Bijvoorbeeld , zorg ervoor dat alle gegevens in het veld "Volledige naam " zijn volledige naam van uw contactpersoon , die alle telefoonnummers in het veld " Telefoonnummer " en niet elders . Als u een groot aantal contacten , soms is dit proces gemakkelijker te realiseren nadat uw gegevens zijn geëxporteerd naar Excel , zoals beschreven in stap 4 .
3

Exporteer uw gegevens en sla het op uw bureaublad . Kies " Export " uit het menu " File " om het venster Export te openen . Bevestigen dat al uw kolommen worden geëxporteerd en dat uw gegevens worden opgeslagen in de " Tab & Return " -formaat . Geef het geëxporteerde bestand een makkelijk te onthouden naam .

Lancering Microsoft Excel 4 . Selecteer 'Open' en navigeer naar uw geëxporteerde Palm gegevensbestand . Open het bestand en bevestigen dat elk veld wordt gevuld met de juiste gegevens . Als u nodig hebt om alle informatie hier bewerken of verwijderen , of kopieer en plak elke eigenzinnige info in de juiste velden , doe het .
5

Sla het Excel- bestand op uw bureaublad als een Comma Separated Values ​​( . csv ) spreadsheet . Open uw contactpersonen in het Windows Contacts applicatie ( te vinden in het menu 'Start' in Windows Vista en 7 ) of Microsoft Outlook ( Windows XP en eerder ) .
6

Controleer of de gegevens in uw . Csv bestand is aangepast aan de juiste velden in Windows en kies ' importeren ' op de werkbalk . Een wizard start , laat u navigeren naar het bestand dat u wilt importeren . Kies het bestand en selecteer " Open . " U kunt de velden overeenkomen van de Palm gegevens naar de velden in Windows . Dit proces , dat bekend staat als ' mapping ', vraagt ​​u om de velden af te stemmen , zodat de gegevens correct worden geïmporteerd . U kunt de velden omhoog of omlaag in de lijst om ervoor te zorgen dat de velden goed zijn afgestemd .

Eyeball 7 uw contacten na de import is voltooid om te bevestigen dat het proces gelukt . Je kan hebben om een beetje data hygiëne om duplicaten te verwijderen en duidelijk uit fouten of verkeerde velden die worden veroorzaakt door defecte data entry op de Palm te voeren .

Previous: Next:
  Database Software
·Hoe maak je een statement bijw…
·Toegang krijgen tot geneste Ra…
·Hoe maak je een Total Daily Sa…
·Typen gegevensvalidatie in Acc…
·Hoe de Open Office 2.0 Base In…
·Hoe naar CSV -bestanden conver…
·Hoe maak je een Oracle Databas…
·SQL Express Specs 
·Hoe af te sluiten van de Oracl…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een stamboom Typ 
·Hoe naar Key van een song Raise Met Auda…
·Hoe stel ik AutoCAD te tekenen in Metric…
·Hoe maak je een sms sturen vanaf een opd…
·Hoe te stoppen Bewogen foto's in Final C…
·Wat is de extensie FWA ? 
·Hoe kan ik een Em Dash in InDesign 
·Hoe te converteren Fahrenheit naar Celsi…
·Hoe maak je een stereoscopische Beeld Me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com