Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een stereoscopische Beeld Met Photoshop Zorg
Hoewel stereoscopische fotografie is een praktijk voor meer dan een eeuw en een half , heeft de techniek van het gebruik van twee iets anders gepositioneerd foto's om een te maken een update van de moderne tijd ontvangen . In plaats van het configureren van speciale stereoscopische apparatuur , kan Adobe Photoshop hetzelfde effect geven digitaal . U zult twee foto's gemaakt op elke camera op elke instelling nodig hebben , en dan kun je tools en functies van Photoshop te manipuleren om uw eigen " stereo " design te creëren . Instructies
1

Open Adobe Photoshop . Klik op het menu "Bestand " . Klik op " Nieuw . " Enter " stereoscopische " in het vak "Naam" . Voer de " Breedte " en "Hoogte " voor de afbeelding doek in de juiste vakjes . Vergeet niet dat de breedte van de gecombineerde breedte van de twee naast elkaar liggende foto's moeten zijn . Kopen van 2

Trek de afmetingen menu's voor elk en selecteer "duim . " Open het menu " Achtergrond Inhoud " en selecteer " White . " Klik op de knop " OK " om het doek te openen .
3

Klik op het menu " File " weer . Klik op ' Openen '. Blader naar de plaats waar de twee foto's zich bevinden . Dubbelklik op elke afbeelding om deze te openen in een nieuw tabblad op de werkruimte . Als beide foto's zijn op dezelfde plaats , houdt u de "Ctrl" toets ingedrukt , klik op elke foto een keer en klik op de knop "Openen" .
4

Klik op het tabblad van de meest linkse beeld, dat wordt de opname gemaakt met de focus van de camera op het linker gedeelte van het landschap of het onderwerp . Klik op de " Select" knop . Klik op " All . "
5

Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen om de afbeelding te kopiëren . Klik in het tabblad " stereoscopische " en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om te plakken in de afbeelding . Sleep de foto zodat deze is uitgelijnd met de linkerbovenhoek van de " stereoscopische " canvas . Om het doek lengte en /of breedte aan te passen , klik op het menu ' Beeld ' en selecteer ' Canvas Size . " Voer nieuwe dimensies zoals vereist .
6

Klik op de " X " van het tabblad dat u gewoon een foto van gekopieerd om te sluiten . Herhaal de kopiëren en plakken proces met de andere foto . Sleep de foto zodat het precies aanligt tegen de eerste foto . Zorg dat er geen overlapping is en dat er geen wit Photoshop doek toont door de spleet tussen de twee beelden .
7

Klik met de rechtermuisknop op een van de lagen in het " Layers" palet aan de rechterkant van de scherm . Selecteer " Een laag maken . " De foto's te combineren in een enkel beeld stereoscopische .

Previous: Next:
  Photoshop
·Photoshop Elements Vs . Photos…
·Hoe je schaduw met Photoshop 
·Hoe je Adobe Photoshop 7.0 Onl…
·Hoe Batch functies gebruiken i…
·Hoe maak je foto's met Photosh…
·Hoe je witbalans aanpassen Met…
·Hoe maak je een bies in Photos…
·Hoe te Rollovers in Photoshop …
·Photoshop CS4 lichteffecten 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een grafiek in Open Office b…
·Hoe Is Remote Computer Spyware geïnstal…
·Hoe kan ik een database sorteren in File…
·Hoe om te controleren voor Copy Protecti…
·Hoe maak je een song importeren op UTAU 
·Hoe kan ik een laptop back-up naar een e…
·Sage Master Builder Online Training 
·Hoe maak je een histogram maken in Excel…
·Hoe je Skype gebruiken op een website 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com