Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Oorbellen
Het dragen van oorbellen is meestal een levenslange verbintenis - zodra je oren zijn doorboord , de gaten blijven voor onbepaalde tijd . Experimenteer met oorbellen zonder de pijn en piercings , of het testen van een nieuwe look voor extra piercings voordat voelen de nood . Gebruik Adobe Photoshop om oorbellen je oor toe te voegen aan uw foto's , proberen op een enkele stud of een volledige manchet op en neer . Met gereedschap van Photoshop , kunt u uw favoriete stijlen te kopiëren van een andere afbeelding of met de hand ontwerp je eigen sieraden . Instructies
From Scratch
1

Open Adobe Photoshop . Klik op het menu "Bestand " . Klik op ' Openen '. Blader naar de foto die u toevoegt oorbellen aan en dubbelklik op de bestandsnaam . Wanneer de afbeelding wordt geopend , drukt u op de "Ctrl " en "+" toets om in te zoomen , zodat een of beide oren zichtbaar zijn en nemen het grootste deel van het doek grootte . Kopen van 2

Klik op het pictogram van een grijze cirkel op de bodem van de " tools" venster . Als u niet de cirkel te zien , met de rechtermuisknop op het pictogram van een grijze ster , grijze vierkant of lijn en kies " Ellipse Tool " van de fly - out menu .

Klik 3 in het vak " Style " op de werkbalk aan de bovenkant van het scherm , wordt standaard de doos een wit vierkant met een rode streep erdoor kan zijn . Selecteer een van de oorbel stijlen zoals brand vuur of metalen studs

Positie 4 de cursor op oorlel van de persoon ; . Klikken en slepen om de cirkel van de oorbel te vormen . Laat de muisknop los . Herhaal aan de andere oor .
Kopieer en Grootte

Open Adobe Photoshop 5 . Klik op het menu "Bestand " . Klik op ' Openen '. Blader naar de foto die u toevoegt oorbellen aan en dubbelklik op de bestandsnaam . Wanneer de afbeelding wordt geopend , drukt u op de "Ctrl " en "+" toets om in te zoomen , zodat een of beide oren zichtbaar zijn en nemen het grootste deel van het doek grootte .
6

Klik op " File " en " open " weer . Zoek een foto van oorbellen of iemand met oorbellen . Dubbelklik op de afbeelding . Wanneer het wordt geopend , klikt u op het gereedschap " Lasso " op de " Tools" venster . Teken de omtrek rond een van de oorbellen . Vermijd zoveel oorlel of , bij bungelt en hoepels , zoveel van de achtergrond mogelijk .
7

Druk de " Ctrl " en " C " toetsen om de oorring kopiëren . Klik op de oorspronkelijke afbeelding . Druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om te plakken in de kopie .
8

Klik op het menu "Bewerken " . Selecteer " Transform " en klik op " Scale . " Krimpen de oorbel in omvang aan het oor past en sleep deze op zijn plaats . Herhaal dit voor het andere oor .

Previous: Next:
  Photoshop
·Sneltoetsen gebruiken in Photo…
·Hoe je filters in Photoshop CS…
·Hoe maak je 2D naar 3D convert…
·Hoe maak je een kleur uit een …
·Hoe een eenvoudig wit frame op…
·Leren Adobe Photoshop 7 
·Hoe maak je een spoor van Spar…
·Een Videobewerking Tutorial vo…
·Hoe een persoon in Photoshop B…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Office 2007 Installatie Issues 
·How to Get Rid van of uitschakelen McAfe…
·Hoe te Shutdown uitschakelen voor een Re…
·Hoe te Shrink OBJ Bestandsgrootte 
·Hoe maak je een PDF- archief op het web 
·Hoe Page Orientation wijzigen in Word 
·Hoe maak je een Driver Genius Profession…
·Hoe een Rip DVD naar MPEG 
·Het upgraden van VMware Player 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com