Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
De Blending Foto Collage effecten in Photoshop
Door het creëren van collages en mengen foto's samen in Photoshop , kunt u mooie , creatieve visuele effecten in uw digitale beelden te produceren . Hoewel Photoshop heeft perfecte gereedschap voor het snijden van stukken van foto's en ze aan elkaar plakken , er zijn ook blending - modus tools die nog verder zal duw je collage vaardigheden met visueel verbluffende effecten . De blending opties zijn een meer geavanceerde functie van Photoshop , maar bij juist gebruik zullen ze laten je foto's om echt schitteren . Basis van Collage in Photoshop
Photoshop collage elimineert de noodzaak van een schaar en lijm .

Collage is vrij eenvoudig te realiseren in Photoshop . Kies gewoon de verschillende foto's die u wilt nemen in uw collage en je bent klaar om aan de slag zijn . Eerst zult u willen ervoor afbeelding selecties ( met behulp van de " magic wand" of meer geavanceerde selectie gereedschap ) om de stukken van uw foto's die u wilt gebruiken te isoleren . Kopieer de geselecteerde foto's , plakken in uw nieuwe collage kunst en schik de stukken als gewenste
Blending Modes : . Wat ze zijn
Een Realisic regenboog op een landschap foto is gemakkelijk bereikt met behulp van een laag overvloeimodus ingesteld op " scherm . "

Blending modes zijn een speciaal deel van het palet Lagen in Photoshop . U moet ten minste een laag van kleuren of foto's hebben onder je foto laag voor effecten zichtbaar te zijn . Het uiterlijk laag van de foto kan worden gewijzigd met de overvloeimodi . De blending modes zal het uiterlijk van uw foto laag op basis van de beelden onder en bovenop veranderen . De kleuren en de verlichting zullen interageren met de bestaande foto's in je foto in de vorm van transparanten en kleur verschuift gerelateerd aan foto's direct boven of onder je foto .
Wat Blending modes beschikbaar < br >

De lagen - palet overvloeimodus heeft een lijst van de effecten die u kunt toepassen op uw foto te laag. Het is belangrijk om door de lijst te bladeren om elke visuele effect te bekijken en te begrijpen wat elke functie doet . De blending modes beschikbaar zijn : normaal , ontbinden , donkerder , vermenigvuldigen , kleur burn , burn lineaire , donkerder van kleur , lichter , scherm , kleur dodge , lineaire dodge , lichtere kleur , overlay , zacht licht , hard licht , levendig licht , lineair licht , pin licht , harde mix , verschil , uitsluiting , tint, verzadiging , kleur en helderheid. Elke modus zal een dramatisch ander effect hebben .
Hoe Layer Blending Modes Gebruik

gebruik blending modes is vrij eenvoudig . Om de resultaten te bekijken , moet u ten minste een laag onder de foto layer waaraan u een overvloeimodus toepassen . Het menu inmengen modus zich boven de laag palet direct onder het woord " Lagen ". Het zal worden ingesteld op een standaardwaarde van "Normal ". Kies de pijl aan de rechterkant om te schakelen tussen . Klik gewoon op en selecteer uw foto laag waaraan u de overvloeimodus en blader passen door middel van het mengen - mode-menu toe te passen .

Previous: Next:
  Photoshop
·How to Get Bewerken Transform …
·Hoe te Stilstaande beelden Ber…
·Hoe te gebruiken Adobe Photosh…
·Hoe te ABR -bestanden installe…
·Hoe te Wervelingen in Photosho…
·Scannen in Photoshop CS4 
·Hoe maak je een Elf in Photosh…
·Hoe maak je een Caramel Ripple…
·Hoe te Vignette in Photoshop C…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe te Gloda Uitschakelen in Thunderbird…
·Verschillen tussen Microsoft Excel Oplos…
·Hoe PDF-bestanden met Freeware 
·Hoe je tekst een hoofdletter te verander…
·Hoe DVD Copy Maken Met Vrij Gebied Inste…
·Hoe een Employee Wekelijkse Resultaten T…
·Hoe je GIMP Upgrade in Ubuntu 
·Hoe doet u mee PDF -bestanden 
·Hoe je Skype installeren voor iPod 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com