Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe Flip Papier maken in Photoshop
Het maken van een gespiegeld papier effect in Photoshop is een manier om een ​​gevoel van drie ruimtelijke dimensies geven aan uw 2 - D kunstwerk of foto's . Sommige webpagina's gebruiken het effect als een klikbare link die leidt naar een nieuwe pagina . Om uw foto lijken nog meer driedimensionaal , kunt u de functie " Perspectief " van toepassing zijn . Deze tool laat u de foto 's boven en onder of links en rechts randen samenkomen om de illusie van perspectief te creëren . Instructies
1

Klik op "Open " commando van het menu " Bestand " , navigeer naar een foto waarop u wilt het omgedraaid papier effect toe te voegen . Dubbelklik op de foto om te laden in Photoshop . Kopen van 2

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een rechthoek met stippellijnen aan de "Rectangular marquee " selectie gereedschap draaien , sleep vervolgens een selectie regio over de benedenhoek van het beeld dat u wilt weergeven omgedraaid . Zorg ervoor dat de rechthoek is ruwweg tussen een zestiende en een vierde van de totale grootte van de afbeelding .
3

Klik op het menu " Bewerken " 's submenu " Transform " , klik vervolgens op de " warp " punt . Photoshop zal uw selectie regio zetten in een raster kunt vormgeven met je muis .
4

Klik op de afbeelding hoek , en sleep naar het midden van het beeld . Het raster wordt weergegeven te schillen terug als de grid hoek volgt je muiscursor .

Release 5 de muis , druk dan op ' Enter ' of klik op het groene vinkje boven het doek . Deze acties plegen de grid transformatie die u zojuist gemaakt .
6

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een lasso , sleep vervolgens een selectie regio rond de contouren van de krul . Dit definieert de regio waar je een schaduweffect toepassen .

Druk op " D " om de voorgrond en achtergrond kleuren van Photoshop op de standaardwaarden van het herstel 7 zwart-wit , klikt u op het gereedschap palet pictogram vorm van een rechthoek met gedifferentieerde schaduw . Dit pictogram geeft de functie " Gradient " , waarin een selectie regio met een waaier van kleuren in plaats van de functie " Paint bucket " 's enkele kleur vult .
8

Klik met de muis iets voorbij de krul breedste gedeelte , sleep de muis totdat het is iets voorbij de hoek van de krul . Laat de muisknop los om het te vullen met een verloop dat vordert van zwart naar wit , die schaduw voorziet in de krul .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een bies in Photos…
·Hoe te Grass Draw Met Photosho…
·Hoe je 3D- objecten maken in P…
·Hoe de Cookie Cutter Tool gebr…
·Tips voor Photo Makeovers Met …
·Hoe maak je 3D- foto's in Phot…
·Hoe te : Kleur Isolations op P…
·Hoe maak je een doos maken met…
·Webpagina's maken in Photoshop…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Ghost schrijven Software 
·Hoe kan ik AVCHD Lite converteren naar e…
·Adobe Photoshop Afbeelding Strip Effect …
·Civil War Games voor de PC 
·Hoe je Lyrics Van AVS Audio Editor Verwi…
·Hoe maak je een Works document overbreng…
·Hoe maak je een afspeellijst te maken, z…
·Een back-up en overdracht Adresboekitems…
·Hoe maak je deel van een screencast Blur…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com