Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Anime Photoshop Tips
Photoshop is een uitstekend hulpmiddel voor het maken van anime illustraties . Alle tools die u nodig hebt om een anime tekening te maken zijn gewoon een klik verwijderd . Je kunt trekken uit het frame van je personages , verfijnen van het lijnwerk en kleur je anime personages met behulp van Photoshop . Creëren en anime stijl illustratie in Photoshop bespaart u tijd en energie , want je hoeft niet te stoppen en wortel rond voor dat bepaalde potlood , marker of penseel . Hardware Tips voor het tekenen Anime in Photoshop

De beste manier om elke vorm van het tekenen in Photoshop doen is om een ​​digitaal tablet en stylus te gebruiken . Goedkopere modellen voor beginners 'run rond de $ 100 per 2009 van bedrijven als Wacom . Deze tools bootsen tekenen op een pad met een potlood , en je zal meer natuurlijk ogende beroertes en lijnen met behulp van deze methode . Zorg ervoor dat u drukgevoeligheid geactiveerd onder ' grafisch tablet steun " aan de bovenkant van het scherm . Als u geen toegang hebt tot een tablet hebt , moet u uw lijn werk op papier te tekenen en scan het in uw computer op 300 dots per inch . Als u scant je werk , moet je inkt de lijntekeningen met een zwarte pen te zorgen dat de lijn kunst is zo helder en schoon mogelijk .
Maken of Cleaning Line Art
< br >

Als u het maken van lijntekeningen met een digitale tablet in Photoshop , moet je trekken uit een geraamte van uw tekening met behulp van basisvormen . Ovalen kan voor nozzles kunnen afgeronde rechthoek vormen voor de borst en ondersteboven driehoeken worden gebruikt heupen . Ledematen kunnen worden gemaakt met eenvoudige lijnen met cilinders over hen aan de bovenarmen , onderarmen en bovenbenen en onderbenen te creëren . Maak een nieuwe laag voor uw finale lijnwerk en plaats dit boven het geraamte . Teken je anime karakter in het kader en traceren alleen de lijnen die u wilt bewaren . Voeg haren , kleding en gezicht details op dit punt . Verberg de onderste laag te pronken uw voltooide anime lijnwerk .

Als u gebruik maakt van een gescande afbeelding , past het contrast van de witte gebieden van de pagina zo licht mogelijk zijn en de lijnen helder en zwart . Gebruik de " toverstaf " functie om elke verdwaalde potloodlijnen of vlekken op uw afbeelding te verwijderen .
Coloring Anime in Photoshop

Kleur je anime illustratie door het creëren een nieuwe laag en het plaatsen van deze onder je lijntekeningen. Stel de lijn bij laag op " vermenigvuldigen . " Dit zal ervoor zorgen dat de kleuren op de onderstaande laag door zal laten zien . Deze techniek is vooral handig wanneer kleurstoffen gescand in beelden .

Color of the basic tinten eerste . Gebruik medium range kleuren , en zorg ervoor dat elk deel van uw illustratie is gekleurd . Identificeer de richting van de lichtbron om schaduwen en highlights toe te voegen . Bijvoorbeeld , als het licht afkomstig is van direct boven je anime karakter , de toppen van vormen zal de helderste zijn, terwijl de gebieden zoals onder de kin zal schaduwen hebben . Gebruik lichtere en donkerdere versies van uw medium range kleuren highlights en schaduwen te creëren .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Trees Paint in Photosho…
·Hoe om Blank Grafieken ontwerp…
·Hoe maak je een banner maken i…
·Hoe Bewerken in Stardust in Ph…
·Hoe maak je een diagonaal patr…
·Hoe maak je een donut in Photo…
·Adobe Photoshop CS Vs . Cs2 
·Essentiële Photoshop Skills 
·Hoe te herstellen Foto's met A…
  Related Articles
WordPerfect Tips 
Word 2007 Autocomplete Tips 
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Wordpad Tips 
MOUS Certification Exam Tips 
MS Office Training Tips 
Tips voor het produceren van hoge kwalit…
Tips voor het schrijven van een essay om…
WordArt Tips 
  Software Articles
·Hoe te openen Zix Files 
·Hoe je tabel instellingen in Access Prin…
·Hoe je X-as waarden in Excel 2007 
·Hoe te Cardstock behulp Structuurmaker o…
·Hoe je Arabisch Plaats Into Oracle 
·Hoe kan ik een polygoon maken in Excel 
·Hoe Word Link naar PowerPoint 
·Hoe kan ik een watermerk op Visitekaartj…
·Hoe maak je een prikkeldraad Frame in Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com