Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
WordPerfect Tips
WordPerfect was een van de eerste tekstverwerkingsprogramma's beschikbaar voor personal computers . WordPerfect X4 is de huidige versie en biedt geavanceerde functies, waaronder document templates , mail merge vermogen, sparen voor het web -functie en meer dan 900 TrueType-lettertypen . Interface van het programma is gemakkelijk te navigeren en er zijn vele sneltoetsen en tips die u kunt gebruiken in WordPerfect . Het openen en Microsoft Word-documenten opslaan

Je hoeft niet naar Microsoft Word op uw systeem om Word-documenten te openen . WordPerfect heeft een conversie- functie om een Word -document voor het lezen , bewerken en opslaan te openen . Een Word-document opent , klikt u op Bestand > Openen . Selecteer de map waar het Word-bestand wordt opgeslagen en dubbelklik op het bestand dat u wilt openen . Om een WordPerfect-document opslaan als een Word-bestand , klikt u op Bestand> Opslaan als . Vervolgens kiest u de map waarin u het bestand wilt opslaan . Typ een bestandsnaam in het tekstvak Bestandsnaam of houd dezelfde bestandsnaam van het document eerder gehad . Tot slot , selecteer " MS Word formaat " van het type keuzelijst Bestand en klik op 'Opslaan'.
Tabellen gebruiken in WordPerfect

Net als andere tekstverwerkingsprogramma's , WordPerfect laat haar gebruikers om tabellen te sluiten in documenten . Het is gemakkelijk om wijzigingen in uw tabellen te maken , als u besluit dat u niet wilt dat de standaardinstellingen . Om maakt de breedte van uw tabel kolommen gelijk zijn , selecteert u twee of meer cellen van aangrenzende kolommen en klik op Tabel > Gelijke Kolombreedten . De wijziging wordt automatisch gemaakt . Als u de kolombreedte passen aan de breedste lijn van je tekst , op Tabel > Grootte Column to Fit . Als u een exacte tabel kolombreedte nodig , selecteert u de kolom die u wilt > Opmaak > Kolom > Kolombreedte wijzigen en klik op Tabel . Typ een waarde in het vak Breedte . Klik op het vakje bij " Houd altijd Breedte the Same " om ervoor te zorgen dat de huidige kolombreedte verandert niet , zelfs als de andere kolommen zijn veranderd .
De QuickWords functie
< br

QuickWords in WordPerfect > zijn frequente woorden of zinnen die u in uw documenten te gebruiken die zijn afgekort zodat u niet elke keer het volledige woord te typen . Wanneer u de afkorting typt , zal QuickWords veranderen om zijn volledige woord of een zin automatisch . QuickWords zijn niet hoofdlettergevoelig , en ze versnellen het typen proces vooral op standaardbrieven en technische rapporten . Om een woord aan uw QuickWords lijst toe te voegen , selecteert u een woord of woordgroep en klik op Extra > QuickWords . Een doos met het label " afgekort " verschijnt , typt u een woord om het woord of zinsdeel dat u wilt afkorten vertegenwoordigen . Als je klaar bent , klikt u op " Item toevoegen . " Klik op het vakje naast " Openen QuickWords wanneer u typt hen" , zodat , terwijl u typt afkortingen , worden ze uitgebreid in het document . Klik op " OK " om het venster te sluiten . Wees voorzichtig bij het maken QuickWords . Vermijd het gebruik van artikelen ( een , een , het ) als uw QuickWords . Om een Quickword invoegen in uw document , typt u de Quickword afkorting en druk op ' Enter '.
Creëren van PDF -bestanden in WordPerfect

een PDF-bestand in WordPerfect maken is net zo makkelijk als het klikken op Bestand > publiceren naar PDF . Je hebt geen add - on -bestanden of een apart programma om snel PDF's voor e-mailen of afdrukken te maken nodig . Soms PDF-bestanden relatief groot kan zijn en ze moeten worden verlaagd . Om een PDF-bestand te verminderen door het gebruik van de binaire codering indeling , klikt u op Bestand > Publiceren naar PDF > Codering > Voorwerpen> Binary . Om het PDF- bestand te verminderen door middel van de " grayscalekleur model , " klik op Bestand> Publiceren naar PDF > Geavanceerd> Grijswaarden > Uitvoer alle objecten als lijst . Uw PDF zal in zwart en wit , in plaats van kleur .
Invoegen Speciale tekens

Behoefte om speciale tekens, zoals een accent of een symbool van de graad voegen ? Klik vervolgens op de " sneeuwvlok " pictogram in de knoppenbalk . Dit icoon zal de personages menu speciale toegang . U ziet de laatste tekens die u eerst hebt gebruikt en als u klikt op ' More ', zult u andere speciale tekens die u kunt gebruiken in uw document te vinden .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe maak je een Leuke Flyer Zo…
·Hoe je Mirror een afbeelding i…
·In Word 2007 , How Do You Stel…
·Hoe te schakelen tussen kolomm…
·Hoe kan ik een document 's Loc…
·Tools op Word 2007 
·Wat is een Rft Bestand 
·Hoe kan ik een kopie van Final…
·Hoe de licentiecode voor Micro…
  Related Articles
Hoe te WordPerfect -updates vinden 
Hoe te WordPerfect gebruiken 
Hoe maak je een Banner behulp Maak Wordp…
Hoe maak je een tabel van Autoriteiten m…
Hoe maak je een CV op Create WordPerfect…
Wat is Corel WordPerfect ? 
Hoe te Exponenten Typ op Wordperfect 10 
Wat is Wordperfect ? 
Wat is WordPerfect Office 12 ? 
  Software Articles
·Hoe maak je Color Comics Met GIMP 
·Hoe kan ik een DVD kopiëren naar een ha…
·Hoe kan ik een VHS omzetten naar een DVD…
·Hoe te GUI Maak in Visio 
·Hoe je WinRAR Software installeren 
·Cost - Effective Software Maintenance 
·Hoe de Shell Prompt voor SQL aanroepen 
·Hoe maak je een WMA -bestand te zetten i…
·Hoe te verwijderen en Verwijderen Album …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com