Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe Bewerken in Stardust in Photoshop
Het toevoegen van sterrenstof effecten om uw Photoshop-afbeeldingen kunnen in een paar simpele stappen worden bereikt . Starfields en stardust kunnen worden gemaakt in Photoshop uit het niets zonder een foto van de Hubble Space Telescope . Je zal voornamelijk gebruik maken van de ruisfilter en layer blending modes . Wat je nodig hebt
Digitale afbeelding
Toon Meer Aanwijzingen
bewerken Stardust in uw digitale beelden
1 Photoshop kan worden gebruikt om stardust effecten op uw digitale afbeeldingen te maken .

Open je digitale afbeelding in Photoshop . Ga naar Bestand > Openen en klik op uw digitale afbeelding in het browservenster . Kopen van 2

Maak een nieuwe lege laag in Photoshop . Noem de laag Stardust .

Maak de nieuwe lege laag door te klikken op het nieuwe pictogram laag in de verre rechter onderkant van de lagen palet ( aan de linkerkant van de prullenbak ) . U mag ook een nieuwe laag met behulp van de drop lagenpalet down menu aan de rechterkant pijl en het selecteren van " nieuwe laag " .
3 Kies Zwart voor de achtergrond van je nieuwe laag .

Vul je nieuwe laag met zwart . Ga naar Edit> Fill en kies zwart .
4 Dit effect zal u toelaten om een Starfield over zwart , waaraan u kunt ook later gekleurd sterrenstelsels voegen hebben .

Breng de Ruiseffect om je nieuwe laag . Klik op Filter < Noise < Ruis toevoegen . Voor de instellingen , kiest monochromatische , Gauss en je zult ook moeten het nummer in te stellen . Voor lagere resolutie beelden , kiest u het nummer 30 , maar voor een hogere resolutie beelden , moet u mogelijk het aantal te verhogen tot 150 of hoger , gebaseerd op het uiterlijk van uw digitale afbeelding . Het kan een paar pogingen om het beste nummer te gebruiken voor uw imago te bereiken .
5 Het toepassen van meerdere lagen van dit effect en het variëren van de grootte van uw ruisfilter zal een meer gevarieerde uitstraling te geven aan uw sterrenstof .

Zet de laagmodus op "Screen " -modus door te gaan naar het lagenpalet en het selecteren van een nieuwe zwarte laag . Op de top van de lagen palet vindt u het submenu waarin " Normal " wordt gelezen zien . Scroll naar beneden op de opties met behulp van de pijl ernaast , totdat u het woord , " Screen" te bereiken .
6 U kunt ook de spiraal filter toepassen op een ronde Starfield melkwegstelsel krijgen .

Breng de Levels effect op je zwarte stardust laag door te klikken op Beeld < Aanpassingen < Levels . Schuif de pijl naar links , totdat het sterrenstof begint te vervagen en ziet er meer natuurlijk vermengd met uw digitale afbeelding . Er is geen exact aantal , het zal variëren op basis van de achtergrond van de afbeelding die u het effect toepast op .
7 Om stardust variaties experiment te creëren met andere filters, zoals radiale vervaging of motion blur , na het volgen van deze stappen .

Breng een masker om je zwarte laag op gebieden waar je niet wilt dat de sterren verschijnt op je digitale afbeelding te verbergen . Doe dit door het selecteren van de " add masker icoon " aan de onderkant van de lagen palet . Een wit masker wordt naast uw zwarte stardust layer verschijnen . Met behulp van het gereedschap Penseel , ingesteld op zwart , schilder uit de gebieden waar je niet wilt dat de sterren die te zien zijn op je afbeelding te zien . Voor meer details over het gebruik van maskers , raadpleegt u het help menu , onder maskers .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te gebruiken Bevel and Emb…
·Hoe maak je een zombie maken i…
·Hoe naar Strip Kleur Van een l…
·Hoe maak je een gezicht op Pho…
·Hoe teken ik een bol met Photo…
·Hoe je Photoshop Elements Voor…
·Hoe maak je Color Voeg toe aan…
·Mist Tutorial voor Photoshop C…
·Kun je Screensavers Met Photos…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Shock Animatie 
·Hoe Access Rapporten maken met grote dat…
·Hoe u uw eerste muziek -cd ontwerp 
·Hoe kan ik Excel Logic Commando Gebruik 
·Hoe maak je een grafiek maken met PowerP…
·Hoe kan ik een video in Microsoft Window…
·Hoe maak je een certificaat creëren in …
·Hoe te Connect Soundstation om Skype 
·Jobs in Data Management 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com