Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Chrome Tekst Maak in Photoshop
Of u wilt een glanzende logo voor uw website of u een header die opvalt nodig , waardoor uw tekst een chroomlook zal toevoegen stijl en flair . Het creëren van mooie chromen tekst is leuk en eenvoudig met Adobe Photoshop . Lees verder om te leren hoe chroom tekst te maken in Photoshop . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open een afbeelding met een middellange donkere achtergrond en typ uw tekst in wit . Kies een blok - lettertype . U kunt een andere achtergrond gebruiken zolang de witte tekst contrasteert voldoende . Kopen van 2

rasteren uw tekst en voeg een laag effect door te klikken op de knop effecten onderaan je lagen pallet. De doos laageffecten zal verschijnen . Kies een " afschuining " uit de top drop- down menu en pas de schuifregelaars totdat uw tekst toont een mooi afgeschuinde effect . Als de doos wordt met betrekking tot uw afbeelding , klikt u op de balk bovenaan en sleep het .
3

Klik op " OK " en merken hoe je tekst neemt direct op diepte en perspectief . Sinds een chroom effect hangt af van de illusie van diepte , de afschuining modus creëert precies de juiste schaduw .
4

Voeg een " aanpassingslaag " om uw afbeelding door te klikken op de bijbehorende knop aan de onderkant van de " Layers " palet . Het is vlak naast de " Layer Effect "-knop die u eerder hebt gekozen . Wanneer het menu verschijnt , kies " Curves " en een ander vak geopend , deze keer met een witte doos met een diagonale lijn die loopt van linksonder naar rechtsboven .
5

Controleer de "Preview " knop zodat u de wijzigingen in uw tekst kunt zien als u de diagonale lijn te manipuleren . Klik en sleep een punt op de linker gedeelte van de lijn naar boven om de top-cross lijn op de grafiek . Nu , klik en sleep het bovenste gedeelte van de lijn aan de rechterkant naar beneden .
6

Merk op dat het juiste gedeelte van de diagonale lijn steeg naar de top van de box na het aanpassen van het eerste punt . Dat is OK , net pak het en breng het naar beneden dicht bij de bodem grafiek lijn , het bekijken van je imago als je het aan te passen . Klik op "OK . "
7

Flatten uw afbeelding in een laag door te gaan naar de " Layers Menu" aan de bovenkant van het scherm en te kiezen voor " afvlakken . " Daar heb je het - . Een mooi chroom effect voor een kop of een logo

.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Swirl tekst in Photosho…
·Hoe te kopiëren & plakken Pat…
·Hoe te Backdrops Maak in Photo…
·Hoe kan ik een uitgevallen Too…
·Hoe te branden & Dodge in Phot…
·Adobe Photoshop Lagen Techniek…
·Hoe te installeren Adobe Photo…
·Resolutie definiëren in Photo…
·Adobe Photoshop CS2 Tutorial v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Visio- diagram converter…
·Hoe Set RGB kleuren in PowerPoint 
·Hoe de Skew van een verdeling over Excel…
·VLC Lags Over het Netwerk 
·Hoe kan ik een WMV -bestand naar AVI con…
·Hoe AVG Stop Wissen van een bestand 
·Hoe maak je een Microsoft Starter Landsc…
·Hoe te beeldbestanden comprimeren voor e…
·Hoe maak je een snelkoppeling toe aan he…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com