Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Desktop Video >> Content
VLC Lags Over het Netwerk
Een van de vele tools beschikbaar om VLC -gebruikers is de mogelijkheid om video's streamen over je thuisnetwerk - een eenvoudiger alternatief voor het overbrengen van al uw video- bestanden en toegang tot de harde schijf ruimte op meerdere computers . Wanneer een videobestand vertragingen en slaat over tijdens het streamen tussen computers op uw netwerk , kan het gemakkelijk worden opgelost door het maken van een paar eenvoudige veranderingen in uw netwerk of uw VLC instellingen . Toenemende Cache Limit

De eenvoudigste oplossing wanneer geconfronteerd met dit probleem is om het aantal seconden dat VLC buffers te verhogen; de standaard ten opzichte van Windows is ingesteld op 6 seconden , terwijl de individuele bestanden zijn ingesteld op 3 seconden . Ofwel waarde kan zijn te kort , vooral op een draadloos netwerk . Draaien het tot 10 seconden zal doden elke buffer - gerelateerde lag problemen , en draadloze netwerken kan zelfs staan ​​om tot 20 seconden , zoals Wi - Fi snelheden neiging langzamer dan bekabelde Ethernet- snelheden te zijn . Om dit te doen in VLC , ga naar het menu Extra en selecteer in de linker benedenhoek te selecteren Klik " Input /Codecs " te openbaren 'Voorkeuren'. " All . " " Access Modules ; " klikt dat , en selecteer " SMB . " Verander de caching waarde in milliseconden , bijv. " 600 " is 6 seconden , en " 10000 " zou zijn 10 seconden . Herhaal deze stap onder "File ", ook gelegen onder Access Modules . Klik op ' Opslaan ' als u klaar bent en herstart VLC .
Verminder bandbreedte gebruik op het netwerk

Een andere reden waarom je zou moeten zien lags over uw netwerk is als je hebt meerdere computers met bandbreedte - zware activiteiten op hetzelfde moment . Het spelen van games online , streaming video en het downloaden van grote bestanden gebruiken allemaal bandbreedte , en elke verbinding heeft een beperkte hoeveelheid om rond te gaan . Probeer het uitschakelen van andere niet - essentiële Internet taken en zien of dat helpt je video te stoppen stotteren .
Change Output Module

Een andere methode voor het verminderen van skips in een streaming video is op de video-uitgang module , het mechanisme dat de daadwerkelijke video van het bestand speelt veranderen . VLC kiest de output module voor uw video op basis van de video- bestand zelf , maar het kiezen van een andere kan zijn minder belastend voor het systeem streaming van de video . Kies de juiste module kan enige tijd duren , want er zijn bijna een dozijn van hen , en vereist een reset na elk een. Deze instellingen zijn beschikbaar in het menu Voorkeuren , onder "Video " en op " Output Module . "
Update VLC

Als er niets anders werkt , is het kan gewoon zijn dat je nodig hebt om te updaten naar de meest recente versie van VLC . Elke keer als VLC wordt bijgewerkt de prestatie wordt verbeterd en eventuele bugs die storingen kunnen veroorzaken . Nieuwere versies kunnen ook minder systeembronnen , die zal helpen het programma sneller algehele draaien vereisen . Controleer uw versie van VLC voor uw besturingssysteem .

Previous: Next:
  Desktop Video
·Hoe om WMV 
·Hoe maak je een MOV- bestand t…
·Hoe maak je een Dual Layer DVD…
·Hoe kan ik een MKV converteren…
·Hoe u Windows Media convertere…
·Hoe kan ik AVI en MPEG convert…
·Hoe te converteren naar RMVB v…
·Hoe om te Screenshots Met Medi…
·Hoe te Tracks importeren Van A…
  Related Articles
Hoe Word 2007 installeren Ruim 97 
Hoe je tekst toevoegen Over een afbeeldi…
De voordelen van Word 2007 Meer dan 2003…
Hoe maak je Typ een Dash over de E in Re…
Hoe te stoppen met schrijven over Woorde…
Hoe te voorkomen Saving Over een sjabloo…
Hoe naar Type boven tekst Wanneer bewerk…
De voordelen van Word Processing Meer da…
Word VBA Script Loopt Langzaam Wanneer m…
  Software Articles
·Soorten Databases 
·Hoe te exporteren Mail Vanuit NetZero 
·Hoe te File & Folder Compressie inschake…
·Hoe maak je een video met Adobe Photosho…
·Hoe maak je een gastenboek Pagina maken …
·Hoe maak je een kerst ornament verdienen…
·Hoe maak je slechts een gedeelte van een…
·Hoe maak je een Pinwheel in Photoshop ma…
·Hoe maak je een Dreamweaver- sjabloon ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com