Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe je Photoshop Afbeeldingen Maak
Adobe Photoshop is een grafische editing software programma dat gebruikt wordt om digitale foto's te bewerken . Het kan ook worden gebruikt om nieuwe beelden , zoals logo's , avatars en illustraties te creëren . Nadat u een afbeelding met Photoshop te maken , heb je de optie om het op te slaan in een verscheidenheid van verschillende formaten , zoals JPEG , GIF , TIFF en anderen . Als u een beeld te creëren met een transparante achtergrond en sla het op als een GIF-bestand , kan dat beeld kan worden gebruikt op een webpagina en de achtergrond van de webpagina 's ook zichtbaar zijn op het transparante gedeelte van de afbeelding . Instructies
1

Klik op " File " in het horizontale menu aan de bovenkant van het scherm . Kopen van 2

Selecteer " Nieuw " in het menu dat wordt geopend na het voltooien van de vorige stap .
3

Voer de naam voor het nieuwe bestand in de " New " menu dat wordt geopend na het voltooien van de vorige stap .
4

Vul de rest van de velden in het menu "Nieuw" . Dit omvat het selecteren van de breedte en hoogte van het bestand , resolutie , kleurmodus en achtergrond content. Als u wilt dat een transparante achtergrond te kiezen " Transparant . "
5

Klik met de rechtermuisknop op de verschillende iconen in de verticale werkbalk aan de linkerkant van het scherm om de beschikbare instrumenten te bekijken . Om een instrument te selecteren met de linkermuisknop op het pictogram .
6

Klik op de functie " Type Tekst " gelegen in de verticale werkbalk om tekst toe te voegen aan de nieuwe afbeelding . Na het selecteren van deze tool verplaatst de cursor over de afbeelding en klik op waar u wilt beginnen met typen . Wanneer de tekst is gemarkeerd kunt u de kleur van het lettertype , de grootte en stijl te veranderen door gebruik te maken van de menubalk aan de bovenkant van het scherm . Dit menu wordt weergegeven nadat u de functie " Type Tekst " te selecteren en zal direct onder de primaire horizontale werkbalk die omvat worden " Bestand . "
7

Voeg een aangepaste vorm om het beeld door te klikken op de " Custom Shape Tool " in de verticale werkbalk en vervolgens de cursor naar de horizontale menubalk bovenaan in het scherm en klik op de naar beneden wijzende pijl rechts van het woord " Shape . " Klik op een van de vormen in het drop - down menu om te selecteren .
8

Verplaats de cursor naar de linker bovenhoek van waar u wilt dat de vorm moet zijn op je afbeelding en links te klikken , ingedrukt te houden de knop en het verplaatsen van de cursor naar de onderste rechterhoek . Laat de muisknop los als u klaar bent .
9

kleur toevoegen aan de vorm door te klikken op het emmertje in de gereedschapskist verticale en het bewegen van de cursor over de vorm en klik . De kleur zal zijn wat er ook is in de top plein in de verticale werkbalk .
10

Verandering kleuren van de verfemmer door met de linkermuisknop te klikken en een kleur te selecteren in het menu " Color Picker " dat opent . < br >
11

Sla uw bestand door te klikken op " file " en "Opslaan als . " Selecteer de gewenste bestandsindeling in de " Opslaan als" menu .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Zonnevlekken in Photosh…
·Hoe te converteren een Kleuren…
·Hoe maak je een zijdeachtige l…
·Hoe kan ik een achtergrond in …
·Ovale Render lichteffecten in …
·Hoe maak je een vignet in Phot…
·Hoe maak je een piano toetsenb…
·Inkleuren van een foto voor Sp…
·Hoe maak je een website met be…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een in Portrait in GIMP Zorg 
·Tutorial voor Killbox 
·Hoe te Land Met Gimp Zorg 
·Hoe kan ik Burn My cassettes naar cd ? 
·Hoe naar Small Business Server Upgrade 2…
·Wat doet de Ctrl- toets te doen in Quick…
·Hoe maak je een Slash Zero invoegen in M…
·Hoe kan ik zoeken voor gebruikers met Dr…
·Hoe te converteren MP4 naar AVI met Open…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com