Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe te Land Met Gimp Zorg
Veel 3 - D digitale kunstenaars gebruiken GIMP om texturen voor terrain modellen te maken in programma's als Blender . U kunt echter gesimuleerde terrein of grond die uitsluitend in GIMP te creëren . Gebruik het land die u maakt om scènes in een outdoor omgeving , zoals een picknick in een weiland te illustreren . Handgereedschappen Blender 's bieden een manier om het land , maar met behulp van geautomatiseerde tools van het programma kunnen meer realistische resultaten voor uw eerste pogingen tot beeltenis dit onderwerp opleveren . Instructies
1

Klik op " Nieuw " commando van het menu "Bestand " en klik op " OK " om de standaardinstellingen voor een nieuw doek te accepteren . Klik op het pictogram pictogrammenkolom gevormd als een lasso om de " Vrije keuze " tool, waarmee je imago regio's van elke vorm definiëren draaien .

Drag 2 over het canvas om een ruwweg pil - vormige selectie te maken regio , dubbelklik dan op om de selectie te voltooien . U zult de vorm die u zojuist met een deel van een bol vullen . Deze actie zal de selectie te maken lijken te vormen , zoals die van een heuvel op een deel van het terrein . Hebben
3

Klik op de " Filter" menu 's submenu " Render " , en klik op de ' Sphere ontwerper " commando, dat gesimuleerde sferen creëert .
4

Klik op de tweede " Licht " item in de tekst aan de bovenkant van het dialoogvenster dat verschijnt . Dit selecteert een van de lichten die GIMP gebruikt om de sfeer te verlichten . Het licht heeft een blauwe kleur standaard .
5

Klik op de kleurstaal in de buurt van het dialoogvenster het centrum , en selecteer vervolgens een gras - groene tint van de kleur venster dat verschijnt . Deze actie geeft de sfeer van een gras - achtige kleur. Klik op " OK " om de kleur venster te sluiten .
6

Sleep de " x ", " y " en "z "-stand schuiven totdat het voorbeeldvenster toont het licht verlichten de sfeer top in plaats van haar bodem . Deze actie stelt de juiste verlichting van een deel van uw terrein .
7

Klik op " OK " om de sfeer opdracht te voltooien . GIMP vult de vorm die u in stap 1 met een gedeelte van de bol bepaald .
8

Gebruik de instructies van stap 2 tot en met 7 om een ander terrein portie te maken , en vervolgens op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een pijl met vier punten aan de functie " Verplaatsen " run . Sleep op het nieuwe gedeelte dat u net maakte om het te plaatsen op een andere doek locatie van het eerste terrein gedeelte .
9

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een uitbreiding van plein naar de functie " Scale " run , en sleep op het tweede terrein gedeelte om het iets groter of kleiner is dan het eerste deel maken .
10

Maak extra terrein delen met behulp van de instructies van stap 2 tot en met 8 , klik op een hemelsblauwe tint van gereedschap palet bovenste kleurstaal . Klik op " Achtergrond " punt van de " Lagen " venster en klik vervolgens op " Fill " commando in het menu " Edit" om de achtergrond te vullen met de blauwe kleur, die de lucht creëert boven het land en completeert het land scene .
< Br >

Previous: Next:
  GIMP
·Hoe je de sneeuw Effecten make…
·GIMP crasht bij opstarten op m…
·Hoe minder korrelig Lines in G…
·Hoe maak je een GIMP kleurenpa…
·Animatie in GIMP 
·Hoe je Slim maken in GIMP 
·Hoe maak je een planeet maken …
·Hoe maak je een eenvoudige vor…
·Hoe het ontwerpen in GIMP 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe vindt u een Symantec Vervaldatum 
·Hoe te Kras op VirtualDJ 
·Hoe te Knoppen maken met Gimp 
·Hoe bekijkt een Toezichthoudende DSS bes…
·Hoe de titel van een webpagina wijzigen 
·Het wijzigen van het lettertype kleur in…
·Hoe te Pixels in Photoshop 
·Hoe maak je een harde schijf back-up naa…
·Definitie van Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com