Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Hoe maak je een eenvoudige vorm in Gimp Zorg
GIMP ( GNU Image Manipulation Program ) is niet primair ontworpen om te tekenen , maar voor het bewerken en manipuleren van beelden , zoals digitale foto's . Het programma kan algemene tekentools , echter, die u kunt gebruiken om eenvoudige vormen te maken . Het proces van het creëren van een eenvoudige vorm in GIMP is eenvoudig . U kunt het gebied jouw vorm zal bezetten , alsmede vul deze met een kleur en geef het een bepaald slag schets definiëren . U kunt shapes gebruiken om uw afbeeldingen in GIMP te verbeteren . Instructies

Open GIMP 1 . Zoek de snelkoppeling in uw computerprogramma menu en klik om het te openen . Je ziet twee programmavensters geopend , een voor de toolbox en een voor uw beeldbestanden . In het venster Beeld , maak een nieuw bestand door te klikken op " File ", " Nieuw " uit het menu . Voer een aantal pixels voor de breedte en hoogte van uw nieuwe afbeelding . Als u de geavanceerde opties gebied opent, ziet u knoppen voor het kiezen van functies, zoals achtergrond , resolutie en kleur details , dus passen deze indien u dat wenst . Klik op " OK" en uw nieuw leeg bestand wordt weergegeven . Kopen van 2

Kies een selectie-instrument . Om een vorm te tekenen , moet u eerst om het te definiëren als een selectie van uw afbeelding . Om aan te tonen , kiest u de Rectangle Select gereedschap , vertegenwoordigd in de Toolbox -venster als een rechthoek met een stippellijn eromheen . Klik op de knop om deze te selecteren . Wanneer u uw muis cursor over een instrument knop , GIMP toont een kleine tool - tip vermelding van de naam tool en doel .
3

Maak jouw vorm selectie . Ga naar je venster Afbeelding en definieert de rechthoek . Om dit te doen , klikt u op elk punt in de nieuwe afbeelding en sleep je muis. Je ziet een rechthoek verschijnen terwijl u sleept . Het loslaten van de muis bepaalt de rechthoek , waarin een bewegende stippellijn eromheen heeft . Deze vorm vertegenwoordigt een geselecteerd deel van uw beeld, maar heeft geen zichtbare kenmerken nog niet betrekken . Als u uw bestand opgeslagen op dit punt , zou het leeg zijn .
4

Vul jouw vorm met een kleur . In de Toolbox -venster , selecteer de voorgrond en achtergrond kleuren tool. Wanneer u op de een op de top , dat is de voorgrond kleur , een ander venster geopend. Kies een kleur om uw vorm te vullen met en klik op "OK . " In de gereedschapset selecteert u het Emmer vulling , die eruit ziet als een getipte emmer . Klik in de vorm die u gedefinieerd binnen uw venster Afbeelding en uw rechthoek wordt gevuld met de kleur die u hebt geselecteerd .
5

Geef jouw vorm van een beroerte. Kies een andere kleur voor uw vorm omtrek door opnieuw het veranderen van de voorgrondkleur . In uw venster Beeld , selecteer "Edit ", " Stroke Selection . " Een ander venster wordt geopend , waarin u opties instellen voor uw slag stijl , waaronder lijn stijl en breedte , dus passen deze indien u dat wenst . Klik op " Stroke " en een overzicht verschijnt op jouw vorm . Sla uw bestand door te klikken op " File ", "Opslaan als ; " kiest u een bestandsnaam plus locatie en klik op ' . Opslaan "

Previous: Next:
  GIMP
·Chrome Schets Effecten in GIMP…
·Tutorials voor Lips op IMVU op…
·Hoe maak je een gelaagde Sig m…
·Hoe de GIMP Filter Pack Gebrui…
·GIMP Slijpen Tutorial 
·Hoe te Realistische Anime Mens…
·Hoe de Outline van tekst in Gi…
·Hoe te converteren een kleur m…
·Hoe je GIMP Extract to Faceboo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te controleren of een webcam werkt m…
·Hoe een FM-radio zender Plaats 
·Hoe kan ik een ASX -bestand te spelen 
·Hoe maak je een door tabs gescheiden tek…
·Hoe te ECM -bestanden converteren naar e…
·Hoe een M4V 
·Hoe maak je een drop-down box in Publish…
·Hoe te versturen 5 Gigs Met pcAnywhere 
·Hoe je Compleet Chi -Square Independent …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com