Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> GIMP >> Content
Chrome Schets Effecten in GIMP
GIMP is een open source grafische editor voor Windows , Mac en Linux besturingssystemen . Het heeft een verscheidenheid aan instrumenten en effecten die kunnen worden gebruikt om een ​​afbeelding te bewerken , retoucheren of te manipuleren . Een van deze effecten is het chrome effect , dat kan worden gebruikt in GIMP op verschillende manieren . Chroom Effect

Elke laag
kan worden omgezet in een Chrome overlay hebben door het selecteren van de " Chrome " filter uit de Alpha naar Logo filtersecties . In het venster opties die u kunt definiëren de offset van het effect, dat bepaalt waar de slagschaduw zal zijn , en de achtergrondkleur die zal bepalen welke kleur chroom die u wilt gebruiken . Dit effect kan
Metallic Tekst

bruikbaar voor het omzetten van logo's en eenvoudige vormen te kijken alsof ze een chromen finish . Een meer complexe chroom effect kan door worden toegepast tekst door eerst een " Gaussiaans vervagen " van toepassing zijn op uw tekst , gevolgd door de toevoeging van een transparante overlay en gradiënt effect . Wat dit zal doen is tekst die is glanzender dan de standaard chromen GIMP effect , wat betekent dat meer licht zal weerspiegelen off van het. Dit kunt u ook de eigenschappen van uw effect meer te definiëren , als u handmatig het schetsen van de gradiënt laag die het effect creëert .
Gouden Effect

gebruiken dezelfde techniek als metallic tekst , maar met een andere Gaussiaans vervagen en verschillende kleuren , kunt u metallic chroomlook goud te maken . Het effect zal nog een geschetste chroom effect zijn, maar de kleur is veranderd in goud om uw tekst of beeld er verguld . Nadat het effect wordt toegepast , kan het menu curves in GIMP gebruikt worden om zelfs uit de lichte en donkere gedeelten van de geschapen effect om het er natuurlijker .
Stencil Chroom

ander effect in GIMP heet Stencil Chrome . Zal stencil chrome automatisch trekken over je afbeelding zodat het lijkt alsof het was geschetst in chroom inkt . Om op dit effect te selecteren de filter onder " inrichting" in het menu filters . U zult in staat zijn om lichtheid , duisternis , highlight en achtergrondkleuren , evenals hoeveel van het effect dat u wilt toepassen definiëren . Dit geeft u meer controle over de uitkomst van het effect .

Previous: Next:
  GIMP
·Cross Processing in GIMP 
·Hoe te gebruiken Gimp een CP H…
·Een selectie in GIMP roterende…
·Hoe te Logos maken in The GIMP…
·Tips voor Texturing in GIMP 
·Hoe te Achtergronden Met GIMP …
·Hoe kan ik een afbeelding in G…
·Hoe om te doen de Beam in GIMP…
·Knipperende neon licht Tutoria…
  Related Articles
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
Hoe te Geluidseffecten toevoegen aan Web…
De effecten van tekst Rollover 
Hoe meer Beïnvloeding van Photo Booth 
Kan je hebt IE & Chrome op dezelfde comp…
  Software Articles
·Microsoft Word converteren naar een Micr…
·? Wat Komt in Microsoft Office voor de M…
·Hoe maak je een corrupte PPTX bestand 
·Hoe te wijzigen Bestandstypen in QuickTi…
·Hoe je twee getallen verdelen in een Wor…
·Hoe een CSV- bestand maken 
·Hoe te converteren WMV Zonder Software 
·Hoe maak je een normale Bell grafiek in …
·Hoe Easy Mounts Get over World of Warcra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com