Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe maak je een corrupte PPTX bestand
PowerPoint-bestanden Fix , net als alle andere bestanden , kunnen beschadigd raken voor een verscheidenheid van redenen . Als je problemen hebt met het openen of lezen van de gegevens in een PowerPoint-bestand , kan elk van de verschillende methoden gedeeltelijk of volledig herstel van uw gegevens te vergemakkelijken . Het is minder waarschijnlijk dat je je opmaak te herstellen , maar het is waarschijnlijk belangrijker dat je gewoon terug te krijgen uw tekst en afbeeldingen . Instructies
1

Probeer het importeren van de dia's uit het PPTX-bestand in plaats van daadwerkelijk te openen . Klik op ' Invoegen ' en vervolgens ' Slides Uit bestanden . " Blader naar en selecteer het bestand en klik op' Alles invoegen . " Dit is misschien de dia's uittreksel uit het beschadigde bestand en plaats ze in een nieuwe file , hoewel de opmaak kunnen verloren gaan . Het controleren van de " Opmaak van bron behouden " vak zou kunnen helpen . Kopen van 2

Probeer het openen van de presentatie in Word . Open Word en klik op "Open" in het menu "Bestand " . Gebruik de " Files of type " drop - down menu om vervolgens selecteer " Recover Tekst uit een bestand , " probeer uw beschadigde PowerPoint-bestand te openen . Nogmaals , de meeste van uw opmaak zal waarschijnlijk verloren , maar uw gegevens zal er zijn .
3

Controleer voor een TMP -bestand . Dit zijn tijdelijke kopieën van recent geopende bestanden . Er kan wel of een tijdelijke kopie van het bestand dat u wilt niet , maar het is het proberen waard . Rechts - klik op de knop "Start " , vervolgens op " Zoeken" en uitvoeren van een zoekopdracht voor " * . TMP . "

De zoektocht zal waarschijnlijk terugkeren veel bestanden , de meeste van hen met onbegrijpelijke namen . Klik op de " Date Modified " knop om te sorteren op basis van de laatste keer dat ze waren bewerkt en vind een bestand dat is gemaakt rond de tijd dat u het PowerPoint-bestand verloren . Probeert te openen deze in PowerPoint .
4

Probeer het openen van het bestand in een andere toepassing die de PPTX -formaat ondersteunt . De meest prominente van deze is de Impress -programma in de OpenOffice -suite , een gratis, open - source alternatief voor Microsoft Office .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je Stuur een Power Po…
·Hoe kan ik zoeken naar PPT -be…
·Hoe maak je een vorm in PowerP…
·Hoe maak je een Keynote- prese…
·Hoe wilt zien op een roterende…
·SharePoint DataView Kleuren 
·Twee verschillende manieren vo…
·Hoe te PowerPoints Zet op een …
·Hoe te scrollen Woorden Maken …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een KSAM File Met Suprtool O…
·Hoe te Sketches Paint in Photoshop 
·Hoe te exporteren Van Mint naar iBank 
·Hoe Access 2007 gebruiken voor Woningen 
·Hoe naar MOV bestanden af ​​te spelen op…
·Hoe te werken met barcodes in Access 
·Hoe maak je een Bootable Antivirus Schij…
·Hoe te converteren VOB naar MP4 Met Free…
·Hoe te converteren van een film naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com