Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> presentatie Software >> Content
Hoe te scrollen Woorden Maken op de computer
Scrollen woorden , of beter gezegd een zogenaamde rollende regel , zijn relatief eenvoudig te maken . Als u deze rollende regel op Adobe Flash maken , uw mogelijkheden voor gebruik zijn niet zo beperkt . U kunt gebruik maken van deze rollende regel om screensavers , films of korte video titels te maken . Deze scrollen feesttenten kunnen worden gebruikt om stijl elementen toe te voegen aan uw website . Ze kunnen ook worden gebruikt om de aandacht te vestigen op specifieke gebieden van de website . Instructies
Met behulp van Adobe Flash
1

Open Adobe Flash en laat het op je scherm volledig te laden . Selecteer " Stage Size " in het menu Eigenschappen. Wijzig deze instelling om uw favoriete formaat ( gemiddelde tent grootte is 300 bij 50 ) . Met behulp van het gereedschap tekening in de toolbox , de bouw van een rechthoek op het podium te dekken . Verander de gekozen om uw favoriete kleur voor uw tent . Kopen van 2

Voeg een tweede laag door het selecteren van de " New Layer" knop op de tijdslijn kleur . Klik op de functie " Tekst " in het menu Extra . Voer uw tekst in het tekstvak . Maak een lettertype en grootte selectie op dit moment. Klik op de functie " Kiezen" in het menu Extra en selecteer vervolgens de tekst die u zojuist heeft ingevoerd . Hit " F8 " op uw toetsenbord . De Convert to Symbol dialoogvenster zal laden .
3

Verander het type om ' Movie Clip "op de Convert to Symbol dialoogvenster . Selecteer "OK ​​. " Animatie is nu toegepast op deze tekst . Dit is hoe de tekst op het scherm te scrollen . Met de selectietool sleep deze tekst om de hoek van de rechthoek die u trok op het podium buitenkant rechts. Zorg ervoor dat de tekstregels met de rechthoek , zodat het precies naast de rechthoek .
4

Klik op je frame om het te selecteren en klik op " F6 . " Dit zal een keyframe toe te voegen aan deze tent . Selecteer uw eerste laag en herhaal deze stap zodat beide lagen hebben dit hoofdframe . Je hebt nu frames van 1 tot 90 . Je moet nu beweging toe te voegen aan deze tent . Selecteer een frame van tussen 1 en 90 door met de rechtermuisknop het frame te klikken . Scroll naar beneden en kies "Create Motion Tween . " Selecteer "Opslaan als" en noem dit bestand .
5

Selecteer " Opslaan" als u klaar bent . Houd de " Ctrl " -knop en vervolgens op " Enter" en uw rollende regel zal spelen op uw scherm . Om de snelheid aan te passen , wijzigt het aantal frames per seconde omgeving op woningen tot ten minste 30 .

Previous: Next:
  presentatie Software
·Hoe maak je een GIF- animatie …
·Hoe je PPT importeren in Photo…
·Hoe je Powerpoint & Excel gebr…
·Hoe te Crack /Hack Password Pr…
·PPS naar PPT Conversie 
·Hoe maak je leuke diavoorstell…
·Hoe een commentaarstem opnemen…
·Hoe te converteren PPT naar te…
·Hoe maak je een Kiosk maken 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je woorden per regel in OpenOffice S…
·Hoe je foto's sturen naar de Back in Pho…
·Hoe maak je een fotomontage met Microsof…
·Hoe de pagina's verplaatsen in Word 2007…
·Hoe kan ik een reservekopie van mijn pro…
·Hoe Dell Support Center & Quick Set Disa…
·Hoe om te zien de Heerser in een Word- d…
·Hoe te Indeukingen toe in Photoshop 
·Hoe je afbeeldingen en tekst Plaats in E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com