Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Heeft Photoshop 8 Neem een ​​functie om een negatieve Draai naar een positieve ?
Sommige kunstenaars en image retoucheurs voorkeur aan hun werk beginnen met een scan van een origineel negatief in plaats van het vastleggen van een foto uit een papieren afdruk . Of dat nu uw favoriete work flow of je hebt geen andere keuze dan uit te gaan van een scan van een negatief omdat er geen druk bestaat , Adobe Photoshop CS - de officiële naam van Photoshop 8 - omvat twee manieren om je imago te keren van negatief naar positief in een stap . Menu Opdracht

Als alles wat je wilt doen is het omkeren van een afbeelding snel , kies gewoon omkeren van de Adjust fly - out menu van het menu Afbeelding . Adobe Photoshop CS verandert direct licht naar donker en kleuren om hun tegenpolen . Het nadeel van het gebruik van dit menu- opdracht ligt in zijn destructieve aard . Tenzij je echt zeker dat je niet wilt dat uw afbeelding terug naar zijn oorspronkelijke staat of u uw omgekeerde bestand op te slaan onder een andere naam , dan kunt u niet ongedaan maken van de opdracht Omkeren zodra u uw document sluit .
< br > aanpassingslaag

omkeren uw afbeelding en behouden de mogelijkheid om de inversie te deactiveren of selectief toe te passen , drukt u op " F7 " om het palet Lagen en kiest u omkeren van de fly - out menu op de rechterbovenhoek van het palet . Adobe Photoshop CS voegt een aanpassingslaag om uw document boven je huidige laag . Voor extra effecten en controle , dan kunt u uw aanpassingslaag toepassen op minder dan 100 procent dekking , waardoor een deel van de originele kleuren en tinten aan te tonen door middel van , of passen de aanpassingslaag in een andere layer-modus .
< Br >
Speciale overwegingen met Color Images

inverteren een kleur negatief vormt een untrivial uitdaging . Dat komt omdat kleurnegatieffilm bevat een oranje basis , dat niet bijdraagt ​​aan de resultaten bij een fotolab maakt afdrukken van het, maar doet tint van uw scans en interfereren met uw vermogen om een schone , nauwkeurige , een stap beeldinversie maken . Latere versies van Adobe Photoshop zijn eenvoudige manieren om te corrigeren voor de film basis en zet uw afbeelding naar zijn ware kleuren . In Adobe Photoshop CS , kunt u het grootste deel van de weg om een ​​nauwkeurig resultaat door bemonstering van de oranje kleur , de toepassing ervan op een effen kleur aanpassingslaag in Difference mode , dan is het toevoegen van een Omgekeerde aanpassingslaag boven uw effen kleur laag.
< br >
effecten , Illusies en kleur informatie

U kunt dramatische , interessante effecten in Adobe Photoshop CS te bereiken door het omkeren van alle of delen van positieve beelden , het veranderen van de standaard laag masker op een Omgekeerde aanpassingslaag om te bepalen welke delen van de afbeelding inverteren . U kunt gebruik maken van een Omgekeerde aanpassingslaag om kleuren te bestuderen en lokaliseren van tinten die uw imago 's dominante kleuren verzetten . Beeldinversie kan u ook helpen accentkleuren voor een project waarbij een bepaalde kleur overheerst maar andere elementen vereisen contrasterende tinten te kiezen.

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Pixels verzachten op ee…
·Hoe je twee afbeeldingen combi…
·Hoe de Afgeronde rechthoek -to…
·Hoe je Photoshop een Aging Gez…
·Hoe te Pixelation verwijderen …
·Hoe kan ik een Cupcake in Phot…
·Hoe te Golvende Banners maken …
·Wat zijn XMP-bestanden in Phot…
·Hoe te Plaats een afbeelding i…
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe maak je een tekst bestand convertere…
Waarom wordt mijn Woord Application Slui…
In Word 2007 Wat doet de Datum & tijd kn…
Hoe u Microsoft Works Upgrade Van 8-8,5 
Het upgraden van Adobe Professional 8 
Wat betekent het om rechts te rechtvaard…
Heeft OpenOffice Ondersteuning Docx ? 
Wat betekent maximaal drie computers Mea…
  Software Articles
·Een tutorial voor CRM 
·Hoe eigen Thema Do op PowerPoint 
·Hoe maak je een BartPE CD Gebruik 
·Hoe te openen een VOB -bestand extensie 
·Hoe maak je een pad verplaatsen naar een…
·Waarom is een bestandsextensie Belangrij…
·Hoe AVG verwijderen 
·Hoe kan ik een achtergrond Turn Transpar…
·Hoe je T - shirts maken in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com