Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Pixelation verwijderen Van Photoshop Afbeelding
Pixelation in digitale beelden verwijst naar de ruwe of gekartelde randen rond objecten in foto's . Pixelation kan op een aantal manieren , waaronder door middel van artefacten veroorzaakt door digitaal scannen , upsizing de afbeelding om het groter is dan de resolutie van het ingangssignaal afbeelding of een luidruchtige sensor in een digitale camera te worden ingevoerd . Hoewel het zeer moeilijk om volledig te elimineren pixelation van een beeld , Photoshop een reeks instrumenten die voor pixelation minimaliseren of zelfs gedeeltelijk verwijderen . Terwijl elk van de technieken kunnen worden gebruikt in harmonie , experiment met elke te bepalen welke het beste werkt . Instructies
1

Open de afbeelding die u wilt corrigeren in Photoshop door het openen van het menu "Bestand " en te kiezen voor " Openen. " Vind het image-bestand dat u wilt openen in het venster Verkenner , markeer het en klik op 'Openen'. kopen van 2

Dupliceer de achtergrondlaag door de laag te slepen van het deelvenster lagen op de knop " Maak een nieuwe layer " . De nieuwe laag verschijnt op de top van de oude en is "Background copy . "
3

Open het drop-down Blending Options menu in het deelvenster laag en selecteer de optie automatisch een naam " Luminosity . " Dit verzacht de gevolgen van de vervaging die u uitvoert op de bovenste laag, zodat scherpte blijft behouden, terwijl de pixelation wordt verwijderd .

Open het menu 4 Filter en selecteer vervolgens " Noise " en " ruis Wegnemen . " Photoshop past automatisch despeckle algoritme om het beeld, dat de rand van een afbeelding en vervaagt alles behalve de rand van het beeld te detecteren . Als u vindt dat de vervagende effect is te groot , ga naar het menu Bewerken en selecteer de optie ' Fade Despeckle . " Kies de hoeveelheid despeckle te verwijderen door het invoeren van een waarde in het vak Dekking . Hoe hoger het getal in het vak , het meer van het beeld terug naar de oorspronkelijke staat .
5

Markeer de oorspronkelijke achtergrond laag en open het menu Filter en kies " Blur , " en vervolgens " ; . Gaussiaans vervagen " de hoeveelheid vervaging u gebruikt hangt af van de hoeveelheid pixelation , maar houd het Radius getal onder 2.0 voor het beste resultaat . Houd het vak Voorbeeld gecontroleerd om te zien de wijzigingen die u in realtime op je afbeelding .
6

Open het menu Beeld . Selecteer " Instellingen " en vervolgens " Helderheid /Contrast . " Verplaats de schuifregelaar naar links om het contrast van de onderste laag te verhogen en verbeteren elke scherpte die verloren zijn gegaan in de vervaging . De waarde is afhankelijk van uw imago en uw voorkeur , maar waarden tussen 10 en 20 zijn het meest effectief .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Dekking in Photoshop CS…
·Hoe te Silhouet van een afbeel…
·Hoe maak je een karakter invoe…
·Hoe om te leren Photoshop CS3 …
·Hoe te Rechte Gebogen lijnen i…
·Hoe te wijzigen Line Kleur in …
·Hoe om te doen Effecten op Wed…
·Hoe maak je een grafiek in Pho…
·Photoshop : CS3 Vs . CS4 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·De beste computer games voor Five-Year -…
·Hoe om te bepalen Exchange Standard Vs .…
·Hoe maak je een Date Picker & Input Mask…
·Hoe maak je een Video Bureaubladachtergr…
·Hoe kan ik een handtekening gebruik make…
·Hoe maak je een nieuwe pagina in OneNote…
·Hoe je films afspelen van pc naar tv 
·Hoe te Srt -bestanden branden naar een F…
·" CSL : Dark Motives " Hoe de CSI PC Gam…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com