Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Silhouet van een afbeelding in Photoshop
Een silhouet of schaduw is een schets van het interieur van een beeld , en kan elke kleur zijn. Tonen een silhouet op zich of achter een ander beeld , een driedimensionaal effect te creëren . Dankzij de kleur overlay stijl, kunt u silhouet van een afbeelding snel in Adobe Photoshop . Als een afbeelding is afgeplat , moet je de achtergrond van de afbeelding te verwijderen voordat u het silhouet . Door het gebruik van lagen , kunt u de volgorde van de elementen van uw afbeelding , zodat ze in de gewenste volgorde . Instructies
1

Open de afbeelding in Adobe Photoshop door " File " en selecteer "Open . " Open vervolgens het " Layers " palet door te klikken op "Window " en " Lagen " in de werkbalk ( snelkoppeling : " F7 " ) . Kopen van 2

Selecteer de achtergrondlaag als het beeld is afgeplat , sleept het uit de laag in de " Maak een nieuwe layer " om een duplicaat van het beeld te creëren .
3

Selecteer de laag met de achtergrond en klik op " Edit" en " Alles selecteren " ( snelkoppeling : " Ctrl + A " ) . Druk vervolgens op de toets " Delete" om het beeld van die laag te verwijderen . . Verberg de achtergrond laag door te klikken op het "oog " icoon voor die laag
4

Selecteer de laag met de afbeelding , klik dan op de " Magic Wand Tool " ( snelkoppeling : " W " ) . Ga naar de " Magic Wand " optiebalk en stel " Tolerantie " naar " 80 " en voeg een vinkje voor " Anti-alias " en " Aaneengesloten . "
5

Klik op de buitenkant van de beeld op het doek , zodat alleen de achtergrond is geselecteerd . Vervolgens op de toets "Delete " . De achtergrond zal worden verwijderd uit de afbeelding .
6

Ga naar de " Layers " palet . Zorg ervoor dat de laag met de afbeelding is geselecteerd , dan dupliceren de afbeelding ( zie stap 2 ) .
7

Selecteer de laag met de nieuw gedupliceerde afbeelding en dubbelklik erop om de " Layer Style " te openen dialoogvenster . Voeg een vinkje om " Color Overlay ", kies vervolgens " Color Overlay " om de instellingen bij te werken .

Klik 8 op de " Set kleur van overlay " knoop door " Mengmodus . " Kies dan een silhouet kleur van uw keuze in de " Color Picker " dialoogvenster en klik op "OK . " Kies de dekking voor het silhouet en druk op " OK".
9

Sleep de laag met het silhouet onder de laag met de oorspronkelijke afbeelding . Dan verbergt de oorspronkelijke afbeelding , dus alleen het silhouet zichtbaar . Om het silhouet onder de oorspronkelijke afbeelding wordt weergegeven in plaats , maken beide lagen zichtbaar . Selecteer vervolgens de "Move Tool " ( V ) uit het palet Gereedschappen en sleep het waar je wilt dat deze wordt weergegeven op het doek .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Vergroot een afbeelding…
·Hoe je foto's koppelen in Quar…
·Hoe kan ik een logo in Adobe P…
·Verbrande Teksteffect in Photo…
·Hoe te Rasterlijnen in Photosh…
·Hoe kan ik een Fan maken in Ph…
·Hoe om 3D -modellen te maken m…
·Hoe te Neon Lights Zorg Around…
·Tutorial over Rook in Adobe Ph…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Volumetrische plugins voor Adobe After E…
·Hoe kan ik mijn Word 2007 Bewaar openges…
·Hoe te veranderen van een WAV naar een M…
·Hoe te Specifieke Bestanden van een VHD …
·Hoe de KB van een foto te wijzigen in iP…
·Hoe kan ik Flash Maak Van PowerPoint 
·Veldtypen in Drupal 
·Hoe maak je een Faded Picture Achtergron…
·Hoe kan ik SpyHunter 3 Security Suite ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com