Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik Flash Maak Van PowerPoint
PowerPoint-presentaties van oudsher gebruikt in het bedrijfsleven , onderwijs en opleiding instellingen , maar het publiek voor uw presentatie hoeft niet te worden beperkt tot mensen bijeen in een kamer . Het draaien van een PowerPoint-presentatie in een Flash -bestand kunt u dat bestand op een website worden bekeken door iedereen . Er zijn een paar tips om het maken van de Flash-presentatie . Weten ze kan het proces eenvoudig te maken . Wat je
Microsoft PowerPoint Software
Software staat het creëren van Flash-bestanden
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak uw PowerPoint-presentatie met behulp van Microsoft PowerPoint -software . Voor een optimaal resultaat in uw eindproduct , gebruik geen animaties of gradiënten die complex zijn als deze zal niet de overgang goed . Zorg ervoor dat alle onderdelen van uw presentatie past binnen de parameters van de dia's . Ook is het een goed idee om een achtergrond dat er geen beelden of dat is een kleur die contrasteert met de objecten op de dia's , zodat u kunt ze duidelijk zien bevat. Kopen van 2

uw PowerPoint-presentatie opslaan als een gewone PowerPoint- bestand, zodat je het oorspronkelijke bestand bij de hand voor het geval je het nodig hebt in de toekomst . Kies " Opslaan" uit het " File " drop - down menu en de titel van uw presentatie iets dat beschrijft wat het is.
3

uw PowerPoint-presentatie opslaan als een Windows Metafile , of . Wmf , door te klikken op de " File " drop - down menu te selecteren de "Opslaan als" optie . Kies " . Wmf " onder het type bestand en klik op 'Opslaan'. U kunt ook de naam van het bestand op dit punt als je zou willen veranderen , maar je kunt blijven het hetzelfde .
4

Open uw Flash - het maken van software en maak een nieuw project , het resetten de parameters van het podium 720 x 540 , indien nodig. Ook veranderen de achtergrondkleur van het Flash- project om wat kleur je wilt , zorg ervoor dat het goed zal gaan met de kleuren en objecten die u hebt gekozen voor uw PowerPoint-presentatie . Zwart is meestal een goede keuze hier voor een grotere eenvoud .
5

Importeer het . Wmf -bestand naar het Flash -project door het selecteren van " Import " van de " Kies Bestand " menu of een vergelijkbare optie , afhankelijk van uw softwareprogramma . Selecteer de eerste dia van de PowerPoint-presentatie en klik op "Importeren . " De meeste Flash-software vraagt ​​of u wilt alle bestanden in deze volgorde te importeren . Selecteer "Ja" indien gegeven deze optie . Zo niet , dan moet u deze stap herhalen totdat alle afzonderlijke dia's uit de oorspronkelijke presentatie zijn geïmporteerd .
6

Maak een nieuwe laag onder de geïmporteerde dia's om te dienen als de achtergrond voor uw project . Importeer wat beelden die u hebt gekozen om te gebruiken voor je achtergrond . Wees ervan bewust dat u kan nodig zijn om twee beelden , een voor de titel dia's en een voor de andere dia's importeren .
7

Ga door de Flash-project , het frame - by - frame, en de solide handmatig verwijderen achtergrond vorm die werd ingevoerd met de PowerPoint-dia's . Hierdoor kan de werkelijke achtergrond die je hebt gekozen om door te tonen .
8

Voeg een definitief kader aan het eind van uw Flash- film die de kijker wat te doen zodra de film is voltooid vertelt . Typisch , dit is een statische tekst die leest , "Einde van Slideshow " of " Klik om de diashow af te sluiten . "
9

Vul uw Flash- project door het opnemen van de ActionScript- opdrachten die u wilt gebruiken . Dit kan onder meer het maken van het project een full - screen weergave , of functies die u wilt dat de luisteraar in staat zijn om te gebruiken tijdens het bekijken van de presentatie . Als u niet zeker weet hoe deze te doen , zie de link in het gedeelte Bronnen van dit artikel .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Flash- video t…
·Hoe je SWF -bestanden bewerken…
·Problemen met Flash Player in …
·How to: Maak een superheld in …
·Flash Tutorial op Afbeelding T…
·3 - D - Max Water Drop Tutoria…
·Hoe maak je een digitale Bling…
·Hoe maak Electric Flash-animat…
·Hoe kan ik Flash Stick animati…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je naar een SQL Command Window 
·Hoe te Invisible Font Quark's opnieuw in…
·Hoe je Open Type Gezicht gebruik met Mic…
·Hoe je Voeg de Media Center van Windows …
·Hoe je twee bestanden samen zippen en he…
·Hoe uw eigen Raffle Tickets Maken om afd…
·Hoe maak je een . Mov Kleinere 
·Hoe maak je een gedetailleerde Weekschem…
·Hoe te Fliers maken voor een Car Wash en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com