Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
CS3 Photoshop Tutorials
Sinds de eerste dagen , is Adobe Photoshop beschouwd als een van de première beeldbewerking programma's . Het heeft een scala aan gereedschappen en filtereffecten gebruikers kunnen toepassen op hun projecten . En door de jaren heen , heeft Adobe sterk uitgebreid capaciteiten en omvang van het programma , waardoor het gemakkelijker communiceren met de andere delen van de CS suite van producten . Met Photoshop CS3 , kunt u een aantal interessante effecten te creëren . Animatie

In eerdere versies van Photoshop , het product kwam geleverd met een ander metgezel programma genaamd ImageReady . ImageReady werd gebruikt om kleine animaties , voornamelijk GIF gebruikt worden op het internet . Men kan een reeks beelden in Photoshop maken, opslaan vervolgens naar een map , en ImageReady kon snel churn out animatie .

In Photoshop CS3 , heeft die animatie functie is gevouwen in Photoshop zelf . Wilt u een eenvoudige animatie in CS3 te creëren , maar het programma opent, selecteert u Bestand > Nieuw . Maak de pixelgrootte en resolutie-instellingen wat je wilt . Gebruik nu de rechthoekige vorm toolset voor " Fill " op een pleintje aan de linkerkant van het canvas te creëren . In het menu , klik op "Windows" en het venster " Animation " te activeren . In de tijdlijn dat verschijnt , selecteert u het eerste frame en klik op " Dupliceren . " Gebruik nu het gereedschap Verplaatsen om het plein te verplaatsen in het tweede frame aan de rechterkant van het doek . Klik op " Tweening , " noem het aantal frames en u hebt nu een animatie kunt u een voorbeeld en vervolgens opslaan als een geanimeerde GIF .
Variations

Net als eerdere versies van photoshop , CS3 heeft nog steeds een weinig gebruikte functie genaamd " Variations " waarmee de gebruiker om significante veranderingen een beeld snel te creëren . Om het te gebruiken , start Photoshop CS3 en open de afbeelding die u wilt werken. Kies Afbeelding> Aanpassingen > Variaties . Er wordt een dialoogvenster geopend waarin een reeks vooraf ingestelde aanpassingen , zoals blauwe tint of sepia toon heeft , die u kunt selecteren en onmiddellijk van toepassing op de afbeelding . Dit proces bespaart veel tijd , omdat u anders zou moeten gaan door verschillende stappen in Photoshop om dit effect te bereiken .
De Filters Panel

in eerdere versies van Photoshop , de verschillende filters hadden hun eigen aparte dialoogvenster dat zou opduiken wanneer je ze hebt geselecteerd . In CS3 wanneer u een filter selecteert , wordt een dialoogvenster geopend met dat filter tonen , samen met al zijn mogelijkheden . Maar in hetzelfde dialoogvenster kunt u ook toegang tot alle andere Photoshop- filters . Dit maakt het veel gemakkelijker om te kiezen precies het effect dat u zoekt , omdat je gewoon kunt bladeren door de filters aan de preview van elk effect te zien .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Projectie Distortion he…
·Hoe te Picture In een Banner i…
·Hoe te vullen in de achtergron…
·Hoe maak je een Concave Hoek i…
·Hoe Skin Tone Fix in Photoshop…
·Hoe te tekenen Photoshop 
·Hoe maak je Color Pixels Met P…
·Hoe maak je Vector een menseli…
·Hoe een PDF Extract om Photosh…
  Related Articles
Word 08 Tutorials 
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
Hoe kan ik Feather een foto in Photoshop…
Hoe te openen JSP bestanden in Photoshop…
Hoe te Photographs organiseren in Adobe …
Hoe te Update naar Photoshop 4 
Hoe te verpakken Textures maken met Phot…
  Software Articles
·Hoe te Cyberlink Power Director installe…
·Hoe kan ik een veld creëren in Microsof…
·Hoe maak je een collage Photoshop Zorg 
·Wat is de extensie Exb ? 
·Hoe Microsoft 2003 Update naar 2007 
·Hoe te Veranderingen in OpenOffice Word …
·VLC 's Zoom Functie 
·Het automatisch laden van de Norton Anti…
·De voordelen van het gebruik van Word Pr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com