Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Scary Photoshop Effecten
Als je graag beangstigend decoratie voor Halloween of enge beelden voor uw website te maken , wilt u misschien Photoshop gebruiken . Photoshop is een van de meest krachtige en veelzijdige merken van grafische software voor het bewerken , en zijn verschillende tools en functies zal u toelaten om een aantal interessante en enge effecten , zoals bloedspatten , lelijke snijwonden en griezelige spoken te produceren . Spetters bloed

Om bloedspatten te maken in Photoshop , moet u " Bestand" en klik "Nieuw . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , mag de breedte en hoogte instellingen wat je nodig hebt . Maak de resolutie 150 , en zet de achtergrond op ' Transparant '.

In de werkbalk , verander de voorgrondkleur op een donker rood . Selecteer het gereedschap pen , en in de opties aan de top , zorg ervoor dat deze is ingesteld op " Fill . " Gebruik het om te tekenen uit de vorm van uw bloed spat . Klik op de " FX " knop aan de onderkant van het venster Lagen , en van de opties te selecteren " Bevel and Emboss . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , past u de kracht en zachtheid van het effect , evenals het licht hoek totdat het voorbeeld ziet eruit als echt bloed .
Ugly Cuts

Om een ​​maken lelijk knippen, ga naar " File " en klik op 'Openen'. Open de gewenste afbeelding . Selecteer nu de brush tool. Verander de voorgrondkleur op een zeer donker rood. Selecteer een borstel met smalle , harde tip . Trek nu in een grillige lijn waar je wilt dat de snede te zijn . Maak een nieuwe laag en plaats deze onder de andere laag . Kies nu een breder uiteinde , vermindering van de dekking tot 60 procent , en maken de kleuren bloedrood . Trekken over dezelfde lijn als voorheen , het creëren van een rode contour . Maak een derde laag , plaats het onder de andere twee en trek een ruimer , lichter rood op.
Bleeding Snijdt

Om nog meer gruwelijke bezuinigingen hebben , u kunt bloed toevoegen aan hen. Maak gewoon je snijdt , en maak vervolgens een nieuwe laag . Gebruik het bloed splatter techniek genoemd hierboven om bloed naar de randen van uw bezuinigingen toe te voegen . U wilt er subtiel over deze , met slechts een paar straaltjes bloed lekt uit de snede .
Spooky Ghosts

Open een afbeelding die u wilt een spook voegen aan . Open vervolgens een afbeelding met iemand die je zou willen gebruiken voor de geest --- het beter werkt met een oudere foto. Gebruik nu de veelhoekige selectie-instrument om een selectie om de persoon te maken . Kopieer deze selectie en plak het in de eerste afbeelding . Nu beperken de dekking van deze nieuwe laag op ongeveer 20 procent . Als u wilt dat de geest die achter iemand te hebben , gebruik maken van de veelhoekige selectie gereedschap om de onderdelen die moeten worden verborgen uit het zicht te selecteren en te verwijderen.
Gloeiende Rode Ogen

Om gloeiende rode ogen te maken tegen een zwarte achtergrond , opent u een nieuw document in Photoshop , en in het dialoogvenster maakt de achtergrond zwart . In de werkbalk , verander de voorgrondkleur op rood . Ga dan naar het venster Lagen en klik op de " New Layer" knop . Selecteer het gereedschap pen , zet deze op " Fill , " en teken een oogvorm aan de linkerkant van het canvas . Maak een nieuwe laag en teken een andere blik op de andere kant . Klik op het icoon " FX " en selecteer " Gloed buiten . " In het dialoogvenster dat wordt geopend , maakt de kleur rood . Pas de andere instellingen totdat je het voorbeeld .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te importeren een filter p…
·Hoe te Beeldje van een object …
·Hoe maak je een GIF -bestand m…
·Hoe te Flour maken in Photosho…
·Hoe maak je een gezicht wijzig…
·Hoe maak je een pad in Photosh…
·Hoe een Paintbrush gebruiken i…
·Hoe te ellipsen in Photoshop S…
·Hoe maak je een foto gewas in …
  Related Articles
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Verf Mix Effect in Photoshop 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
Hoe te Geluidseffecten toevoegen aan Web…
Hoe je Photoshop Caches Delete Met Clean…
  Software Articles
·Hoe je video's branden op een DVD-R 
·Hoe je schadelijke software verwijderen 
·Hoe kan ik een Remote Desktop Dat Logt U…
·Hoe te Audio Files Zip 
·Microsoft Application Specialist Certifi…
·Wat is de extensie DPB ? 
·Een tutorial over Invoeren Muziek in Fla…
·Hoe te Maand & Jaar gegevens te extraher…
·Tips voor Sherlock Holmes PC Games 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com