Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je Vector een menselijk gezicht in Photoshop
Een vector is een afbeelding die u kunt schalen zonder verlies van beeldkwaliteit , in tegenstelling tot raster graphics , dat is wat gereedschap " Penseel " Photoshop creëert . Daarom , als je een gezicht tekenen met vectoren te maken , kunt u het gezicht schaal op elke maat je nodig hebt zonder het beeld vernederende . Plus , kunt u opnieuw vorm te geven en het gezicht vector opnieuw over en voor zoveel foto's als je nodig hebt . Dit is ook handig voor het tekenen van vele gezicht beelden op een enkele foto . Als u Photoshop-documentatie zoeken naar gedetailleerde richtsnoeren op vectoren , mee dat Adobe verwijst naar vectoren als ' Paths . " Instructies
1

Klik op het menu " File " en vervolgens het commando "Openen" . Navigeer naar een foto van een gezicht op je PC , en klik op de foto om deze te selecteren. Klik op " Open" om de foto in Photoshop te laden . Kopen van 2

Klik op de pagina icoon aan de onderkant van het venster ' Lagen ' om een nieuwe laag te maken , en selecteer vervolgens het pictogram pictogrammenkolom vorm van een penpunt pen aan de " pen " tool, die vectoren creëert .

klik 3 op de omtrek van het gezicht , draaien en sleep vervolgens een korte afstand en klik op een ander punt op de omtrek . Herhaal dit proces van op korte afstand te slepen en dan te klikken op een andere omtrek wijzen op de volledige omtrek met een pad omringen.
4

Selecteer het penseel op het gereedschapspalet het gereedschap " Penseel " run , en kies dan de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het gereedschap palet . Klik op zwart uit het palet dat verschijnt en vervolgens op "OK " te sluiten het palet

Druk op 5 op de toets " [ " herhaaldelijk om de grootte van het penseel omtrek bevestigd aan de muiscursor kleiner te maken, als dat overzicht is te groot vergeleken met het gezicht . Druk " ] " om de grootte van het penseel omtrek groter als het te klein is .
6

Klik rechts op het pad en kies " Stroke path , " en klik vervolgens op ' Penseel ' uit het kleine dialoogvenster dat verschijnt . Photoshop zal het pad dat je getraceerd over het gezicht , met behulp van de verfkwast instellingen die u hebt opgegeven in stap 4 en 5 te schilderen .
7

Klik op de pagina icoon aan de onderkant van het venster " Paden " om een ​​nieuwe te maken pad . Volg de instructies van stap 3 tot en met 6 voor het maken en beroerte paden voor de ogen, neus , mond, oren , haarlijn , en andere opvallende kenmerken van het gezicht . Bijvoorbeeld, als het gezicht toont een gespleten kin , maak een pad voor die functie .
8

Klik op het item in het venster ' Lagen ' de miniatuurafbeelding die het gezicht foto die u geladen toont bevatten . Sleep dit item naar de prullenbak onder in het venster ' Lagen ' . Hiermee verwijdert u het gezicht foto , zodat u gewoon uw paden kunnen zien .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe te Zonnevlekken in Photosh…
·Wat zijn XMP-bestanden in Phot…
·Hoe te Borduur Met Adobe Photo…
·Hoe te Halftinten in Photoshop…
·Hoe te Marquee & Fill in Photo…
·Hoe te Picture In een Banner i…
·Hoe maak je een Gleam in Photo…
·Hoe naar Quick Mask Mode Gebru…
·Hoe maak je een SSD voor Photo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PowerPoint 95 converteren naar 2007 
·Query Syntax Error 
·Hoe kan ik een licentie toe aan Norton 3…
·Hoe maak je automatisch verwijderen van …
·Hoe te AT3 bestanden af ​​te spelen 
·Cursussen in Microsoft Project 
·Hoe maak je een Flashy knop in Photoshop…
·Hoe te werken met Vector Vormen in Photo…
·Hoe kan ik een MS Word -knop op een werk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com