Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> spreadsheets >> Content
Hoe te verpakken Textures maken met Photoshop
Wrapping texturen zijn een essentieel onderdeel van een veel video game art . Het doel met wikkelen texturen is om een naadloze achtergrond voor dingen zoals een vloer , een bakstenen muur , of een hemel scene te bieden . Wikkelen texturen maakt kunst activa te worden hergebruikt ( wat tijd bespaart ) en vermindert de hoeveelheid video geheugen en videokaart middelen die nodig zijn op een computer . Maken wrapping texturen is vrij eenvoudig , maar neemt een paar stappen en wat oefening . Wat je nodig hebt
Photoshop 5 of hoger
Toon Meer Aanwijzingen

Belasting 1 uw basis afbeelding in Photoshop . De afbeelding moet vierkant . Dit zal het mogelijk maken om het gelijkmatig wikkelen in alle vier richtingen . Kopen van 2

Selecteer de " Filter" menu-item . Selecteer " Andere " en kies " Offset" , dit een dialoogvenster zal lanceren . Het dialoogvenster zal hebben mogelijkheden voor horizontale en verticale verplaatsing . Er zal ook een vakje met " Systeemverhogers . "
3

Controleer het vak " Wrap Around" en voer de horizontale en verticale offsets voor de helft van de breedte van uw graphic . Dit zal leiden tot een horizontale en verticale lijn te zien zijn in het midden van je grafische en worden gebruikt om de buitenkant van uw grafische voordat het filter werd toegepast .
4

Klik op de " Clone " , hulpmiddel ( een rubberen stempel icoon ) en gebruik deze om te kopiëren en plakken van delen van het beeld met dezelfde helderheid en contrast als de gebieden in de buurt van de lijnen , en overlappen de lijn . U kunt de hardheid en de diameter van de applicator van de functie " Clone " variëren om een ​​betere match te krijgen over de kruis gebied . U moet dit een paar keer doen om kleuren passen .
5

Reapply weer de " Offset " -filter , met dezelfde nummers als de vorige keer voor de offset . Kijk voor kleuren en edge mismatches en gebruik van de functie " Clone " om ze op te lossen . U moet het filter een paar keer opnieuw om de jacht te houden voor mismatches .
6

Controleer de wrap -mogelijkheden door het kopiëren van uw aangepaste grafische negen keer in een nieuwe Photoshop-document , waardoor het als een drie - by - drie raster om te zien hoe het patroon overeenkomt met van links naar rechts en van boven naar beneden . Als het niet goed uitgelijnd , herhaalt u de "Offset " -filter en de " Clone " hulpmiddel stappen en probeer het opnieuw . Het duurt een beetje trial and error het goed gedaan te krijgen .

Previous: Next:
  spreadsheets
·Hoe maak je een formule in een…
·Hoe maak je een grafiek maken …
·Hoe kan ik World Time berekene…
·Hoe kan ik een string in SPSS …
·Hoe te ANOVA Run in SPSS 
·Hoe te vermijden Samplegrootte…
·Hoe de TI 73 grafische rekenma…
·Hoe maak je een draaitabel mak…
·Hoe kan ik Excel 's DB -functi…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te zien de Heerser in een Word 20…
·Hoe kan ik Excel converteren naar Micros…
·Hoe te F.TOETS Functie Excel Met 
·Hoe te Deselecteren van tekst in Word 20…
·Hoe maak je een Neus in Photoshop Shrink…
·Hoe te veranderen hoe Skype Looks 
·Hoe maak je een Satijnachtergrond in GIM…
·Hoe te Accents Voeg in PowerPoint 
·Pros & Cons van Skype 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com