Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe maak je een collage Photoshop Zorg
Adobe Photoshop is een krachtig hulpmiddel dat gebruiksgemak voor een beginner en flexibele hulpmiddelen voor gevorderde gebruikers biedt . Hierdoor is Photoshop een van de meest populaire stukken van software . Fotografie hobbyisten , kunstenaars , studenten en professionals gebruiken het programma om afbeeldingen te bewerken , te creëren en te verbeteren . Misschien wilt u een collage maken in Photoshop te hangen aan de muur , te sturen naar vrienden , of gewoon als een kwestie van nieuwsgierigheid . Ongeacht uw motief , zal het maken van een collage kunt u een aantal elementaire fotobewerking technieken terwijl het krijgen van een gevoel voor de toepassing te leren . Wat je nodig hebt
Adobe Photoshop
Toon Meer Aanwijzingen
voorbereiden van uw werkruimte
1

Beslissen over een onderwerp voor uw collage . Niet van plan te ver vooruit - je werk zal worden beperkt door de desbetreffende beelden dat u kunt vinden kopen van 2

Zoek afbeeldingen met betrekking tot uw onderwerp dat u wilt gebruiken in een collage . . Bijvoorbeeld , als je wilt om een collage beeltenis van een familie vakantie te maken , kiezen uit een paar van uw favoriete foto's en leg ze opzij op uw computer .
3

Open Adobe Photoshop en maak een nieuw document door te klikken op " File " en vervolgens " nieuw . "
4

beslissen over een goede maat voor uw collage en input van de dimensies op het scherm dat in Adobe Photoshop verschijnen . Een typisch stukje printerpapier is 8,5 - inch met 11 - inch. De meeste computerschermen zijn 1024 bij 768 pixels .
5

Open alle van de afbeeldingen die u wilt gebruiken voor uw collage in Photoshop . Doe dit door te klikken op " File " en vervolgens " Open . " U kunt alle beelden te openen door het selecteren van een ieder op hetzelfde moment .
Het creëren van de Collage
6

Kies de lasso door op " L " op je toetsenbord . Houd je linker muisknop ingedrukt en vervolgens omcirkel de afbeelding die u wilt gebruiken in uw collage .

Laat de muisknop los en de omtrek van uw kring 7 moet een stippellijn geworden . Als de cirkel omvat het deel van de afbeelding die u wilt gebruiken , druk "Ctrl + C " op uw toetsenbord .

Switch 8 terug naar de nieuwe afbeelding die u hebt gemaakt voor uw collage en druk op ' Ctrl + V. " Dit moet een deel van de afbeelding die u hebt geselecteerd op uw leeg doek plakken .
9

Herhaal de vorige drie stappen totdat alle afbeeldingen zijn samen op het witte doek . Maak je geen zorgen over de opstelling en samenstelling gewoon nog niet .

Switch 10 aan het gereedschap Verplaatsen door op "V" , terwijl op je nieuwe afbeelding . Dit stelt u in staat om de afzonderlijke beelden bewegen rond je canvas . U kunt selecteren welke afbeelding u wilt verplaatsen door het selecteren van de juiste laag op de rechterkant van het scherm .
11

Selecteer de laag van de afbeelding die u wilt verplaatsen en sleep het naar de gewenste locatie op het doek . U kunt ook herschikken lagen te bepalen welke beelden verschijnen voor of achterkant van elkaar .
12

Schik de beelden totdat het doek heeft een look die u tevreden bent met . Alles wat je nu nodig hebt is een beetje creativiteit om een aantrekkelijke collage maken!

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een shirt kleur wi…
·Hoe te Mugen Tekens in Photosh…
·Hoe te Smooth Skin maken in Ph…
·Hoe te tekenen over een Pictur…
·Hoe te Lichtstralen in Photosh…
·Hoe de Vierde Mandala maken in…
·Hoe maak je een zich herhalend…
·Hoe de randen in Photoshop ver…
·10 Photoshop Tips 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe de taal wijzigen voor De Sims 2 
·Hoe je iCal importeren naar Exchange 
·Traktor DJ Tutorial 
·Hoe het ontwerpen van een webpagina met …
·Hoe maak je een Zip Extractor gebruiken …
·Hoe te converteren een COBOL Voorbeelden…
·Hoe PowerPoint laden naar Scribd 
·Shading Tips voor PowerPoint 2007 
·Wat is de bestandsextensie , STATS ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com