Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
10 Photoshop Tips
Adobe's fotobewerkingssoftware Photoshop is een populair programma gebruikt door grafische kunstenaars en fotografen die willen verbeteren, corrigeren of nieuwe digitale beelden . Het is een uitgebreid programma , en veel Photoshop-gebruikers maken gebruik van slechts een kleine fractie van wat het programma staat is te doen . Maar , er zijn enkele tips die u kunnen helpen een gebruiker geniet meer van wat het programma biedt . Types file

Als u een JPEG-afbeelding bewerken bent en continu opslaan van meer dan het oorspronkelijke bestand , je bent eigenlijk vernederend het beeld . JPEG is een formaat dat kwaliteit bij elke slaan verliest . Tijdens het bewerken van een digitaal beeld , opslaan als een PSD-bestand . Wanneer nodig , kan dat PSD-bestand worden opnieuw opgeslagen als een JPEG of een ander digitaal formaat .
Werkruimte

Als u problemen ondervindt volgen instructies over het gebruik van het programma omdat het scherm u ziet er anders uit dan je de handleiding , misschien uw werkruimte moet worden gereset naar de standaard werkruimte . Om dit te doen , klik op " Windows " in het horizontale menu , dan " Workspace " en dan "Default Workspace . " Als het nog steeds ziet er anders uit , misschien wel de instructies zijn voor een andere versie van Photoshop dan degene die u gebruikt .
Lagen

Gebruik maken van de functie van de laag photoshop . In Photoshop kunt u lagen die afzonderlijk kunnen worden bewerkt om een afbeelding toe te voegen . U kunt ook uitschakelen of een laag verwijderen . Bijvoorbeeld , als u een laag gebruiken om een ​​gekleurde achtergrond toe te voegen aan de foto , maar dan besluit dat u wilt een andere kleur , kun je gewoon uitschakelen van de laag of te verwijderen. Voor het beheren van lagen , klikt u op het tabblad " Lagen " op de rechter bovenhoek van het scherm .
Black and White

snel een afbeelding in kleur om te zetten in een zwarte - en - wit beeld . Om dit te doen , klik op " Beeld " in het horizontale menu , dan " Instellingen " en vervolgens " Verzadiging verminderen . " Om fine-tunen van het contrast van het zwart- wit beeld , klik op " Helderheid /Contrast , " dat is gevestigd in hetzelfde menu als ' Minder verzadiging . "
Ongedaan
< br >

Ongedaan maken een bewerking als u niet tevreden bent met het door te klikken op " Edit" en vervolgens " Undo . " Een andere manier om een vorige bewerking ongedaan te maken is door te klikken op de "History " log , gelegen langs de rechterkant van het scherm . Een lijst met recente wijzigingen zullen worden vermeld onder " Geschiedenis . " Klik op een lijst bewerken , en alle bewerkingen gedaan na die bewerking ongedaan zal maken .
Vergroten

Vergroot de weergave van de afbeelding die u aan het bewerken bent door te klikken op het vergrootglas glas pictogram in het verticale gereedschapskist gelegen aan de linkerkant van het scherm . Twee kleine vergrootglas pictogrammen verschijnen in de bovenste horizontale menu . De " + " zal vergroten van het uitzicht en de " - " zal de weergave kleiner maken
Reveal Tool Namen

Roll
de cursor over de verticale toolbox aan de . links op het scherm om de tekst namen van de verschillende instrumenten te zien . Bijvoorbeeld , bij het plaatsen van de cursor op het pictogram met het vergrootglas de woorden "Zoom Tool " verschijnen .
Zoeken Verborgen Gereedschap

Klik met de rechtermuisknop op de pictogrammen in de verticale werkbalk om bekijk alle beschikbare instrumenten . Alle pictogrammen niet zichtbaar tegelijk . Elk pictogram heeft andere instrumenten gestapeld achter het oog onttrokken . Om de opties rechts onthullen op elk pictogram .
Artistieke Filters

Maak artistieke effecten door gebruik te maken " Filter " opties van het programma . Klik op " Filter " en vervolgens samen met de verschillende opties te zien hoe ze het uiterlijk van de afbeelding te wijzigen . Vergeet niet, dan kunt u altijd een bewerking ongedaan maken .
Tonen of verbergen Werkbalken

menu paletten te onthullen of te verbergen , klikt u op "Window " en in het menu dat wordt geopend , kijk naar die werkbalk of uitvinken te verbergen te tonen .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Last - Minute …
·Hoe je inkt in Photoshop 
·Hoe te Watermark Pictures Met …
·Hoe om te doen Dual Fades in P…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS2…
·Hoe te Avatars verdienen met P…
·Hoe maak je een vlinder Photos…
·Hoe de Horizon In Photoshop Re…
·Hoe maak je een band Logo op P…
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Exponenten Typ op Wordperfect 10 
WordPerfect Tips 
Wordperfect 10 Tutorial 
Word 2007 Autocomplete Tips 
Hoe te Uitsnede Type in Photoshop 
Hoe te Form Fill documenten in Word 10 C…
Wordpad Tips 
Corel Wordperfect 10 Fix 
  Software Articles
·Hoe te Default Marges instellen in Open …
·Hoe te Keer de kleuren van een beeld op …
·Hoe te Bedreigingen gedetecteerd door Mc…
·Hoe maak je een drop-down box in Publish…
·Hoe het opzetten van een Predictive Dial…
·Hoe maak je een Multi - Screen TV Zorg i…
·Hoe te 8mm overbrengen naar een PC 
·Hoe te downloaden Gratis PC Games Van Ya…
·Hoe de Blinds Effect Neem PowerPoint 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com