Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Hoe te Watermark Pictures Met Photoshop
Korte van het creëren van een wachtwoord beschermde website - die zou kunnen vertragen uw bezoekers of klanten - er weinig opties voor het beveiligen van de kunstwerken en documenten die u op het internet . Om uw foto's te beschermen , neem een cue van de nationale overheid en start watermerken . Een watermerk toevoegen aan een foto met de Adobe Photoshop -software kan je gemoedsrust te brengen of gewoon dienen als een andere manier om de claim op uw werk te leggen . Instructies

Open Photoshop 1 , klikt u op " File " en selecteer "Open . " Navigeer naar de foto om watermerk en dubbelklik erop , het openen van de afbeelding in het Photoshop- werkgebied . Kopen van 2

Klik op de functie " Type" , een icoon van een "T" in het midden van de " tools" werkgebied . Kies een formaat en een lettertype uit de werkbalk aan de bovenkant van het werkgebied . Het kiezen van een kleur voor het watermerk niet nodig is in deze tijd , gebruik gewoon de Photoshop standaard voor nu .

Stand 3 de cursor op de foto , klikt u op en typ het watermerk verklaring , zoals de copyright datum , uw e-mailadres of een zin zoals "NO DOWNLOADEN . "
4

Dubbelklik op het nieuwe tekstlaag , gesymboliseerd door een " T " in het " Layers " palet . Als je niet het palet ziet in de rechterbenedenhoek van het scherm , klikt u op het menu " Window" en klik op " Lagen . " Na het klikken op de laag , het venster " Layer Style" opent .
5

Vink het vakje " Satin " . Dit verduistert de verschijning van het watermerk . Klik op de eigenlijke woord " Satin " , zodat deze wordt gemarkeerd in het blauw en de " Satin " opties verschijnen in het venster . Schuif de " Opacity " balk naar beneden naar 50 procent , zodat het watermerk niet volledig op de afbeelding hieronder te blokkeren .
6

Vink het vakje " Slagschaduw ", waarmee het watermerk van een 3 - D kijken als als het staat op de afbeelding . Klik op de knop " OK " om het vak " Layer Style" sluiten.
7

Open het menu "Bewerken " . Klik op ' Transform . " Klik op ' Draaien '. Draai een van de hoeken van het tekstvak , zodat het watermerk is onder een hoek , zoals de linkerbenedenhoek naar rechtsboven .
8

Klik op de gevoerde pictogram in de rechterbovenhoek van de " Layers" palet . Klik op " Een laag maken . " Klik op het menu "Bestand " . Klik op "Opslaan als ", typt u een nieuwe of versioned naam voor de afbeelding en klik op "OK . "

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe maak je een Mozaïek in Ph…
·Hoe de randen Los op een afbee…
·Kan ik stoppen JPEG Degredatio…
·Met behulp Boek Effect in Phot…
·Hoe maak je een grafiek in Pho…
·Hoe te gebruiken Kleuren en Sw…
·Hoe maak je een foto in Photos…
·Hoe te Mattes Maak in Photosho…
·Gids voor het gebruik van Adob…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Scroll in Illustrator Ma…
·Hoe kan ik een aangepaste lettertype Cre…
·Hoe een back- up van uw e-mail Adresboek…
·Hoe je Template Columns Creëren 
·How to Get Rid van Duplicate Audio besta…
·Hoe te Pictures In WordPad 
·Hoe te gebruiken Convert X to DVD 
·Hoe maak je een MS Access-rapport naar e…
·Color Halftone Tutorial voor Adobe Photo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com