Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Ventrilo Effecten
Als u een multi-role gaming liefhebber , met name degene die wil deelnemen aan on - line gaming evenementen of wedstrijden , wilt u software -programma's die u in staat om meer te doen om uw rollenspel en game-ervaringen meer te maken interessant en gericht aan u , de individuele spelen van het spel weer te geven . Ventrilo , een gepatenteerde Voice over Internet Protocol ( VoIP ) die werkt met Surround Sound en helpt bij het creëren gespecialiseerde geluidseffecten , is een dergelijk programma .
Geluidsgolven
Wat is Ventrilo ?

Een proprietary software systeem dat Voice over Internet Protocol ( VoIP ) gebruikt , Ventrilo stelt gebruikers , ook wel bekend als cliënten , te controleren en te aanpassen van de geluiden van hun on - line games en om te communiceren met andere spelers via headsets en microfoons .

Ventrilo
heeft een client /server-architectuur , wat betekent dat het een two-tier computernetwerk systeem aansluiten dienstverleners ( servers ) en service aanvragers ( klanten ) .

Ventrilo
heeft Client Support op Microsoft Windows 9X , NT , 2000 en XP -gebruikersinterface. Het heeft ook Client Support op MacPower PC OSX ( versie 10.3 en hoger ) . Versie 3.0.0 van Ventrilo biedt de gebruiker meer controle . Ventrilo is een creatie van Flagship Industries .
Wat doet Ventrilo doen?

Versie
3.0.0 kunt u gebruik maken van Surround Sound gemakkelijker en biedt gespecialiseerde geluidseffecten op een per - gebruiker , per - kanaal of server , en per - globale configuratie niveau . Dit stelt u in staat om het spel klinkt je wilt tijdens het spel of toepassing om te horen en te spreken met andere gebruikers aan te passen . Ventrilo werkt goed voor multi - gamers en gaming competities .

De kwaliteit van het geluid wordt beschouwd uitstekend met Ventrilo . Het programma is eenvoudig te gebruiken , met een eenvoudig te gebruiken functies te begrijpen , en kan worden geactiveerd met een enkele muisklik
Special Ventrilo effecten en functies

Ventrilo functies
omvatten . : spraakcommunicatie met meerdere gebruikers en cross channel communicatie die gemakkelijk te openen en te gebruiken

een interessant Ventrilo effect
: . kunt u een ' fantoom gebruiker ' die in kunnen luisteren op andere kanalen te creëren . U kunt ook spreken user-to -user in prive-gesprek .

Meerdere platform ondersteuning
is voor zowel servers als clients aangeboden . Andere kenmerken zijn : tekst-naar - spraak ( TTS ) stem generatie ; ingebouwde chatten verwant aan Internet Relay Chat ( IRC ) , en de mogelijkheid om speciaal programma functies uit te voeren , zoals het afspelen van wave -bestanden en het invoeren van dynamische reacties die andere gebruikers kunnen zien .
Wat heb ik nodig om Ventrilo ?

Run To Ventrilo voeren, hebt u een microfoon en luidsprekers ( een headset is het beste ) . Je moet ook een geluidskaart dat Full - Duplex geluid afspelen en microfoon opname kan ondersteunen , en in staat zijn om de behandeling van meerdere geluid streams . Sound Blaster Live and Audigy geluidskaarten werken prima met Ventrilo , de Turtle Beach Santa Cruz geluidskaart moet ook compatibel zijn

Ventrilo om te werken op een Microsoft Windows -platform , moet u DirectX 8.1 of hoger geïnstalleerd op je . systeem . Een Mac-platform zal OSX 10.3 of hoger vereist . Ook moet elke gebruiker of klant worden aangesloten op een gevestigde Ventrilo server

Ventrilo
heeft Server Support op Microsoft Windows 9X , NT , 2000 en XP -gebruikersinterface ; . Mac OSX PowerPC 32 bit; Linux i386 ; NetBSD , FreeBSD en Solaris i386 , en Sparc Solaris 64 bits
ik heb geïnstalleerd Ventrilo . . Wat nu?

Eerste, je Ventrilo openen op uw computer . Vervolgens , on -line verbinden u met een Ventrilo server . Dan vinden het kanaal dat uw vrienden of andere gamers zijn op en dubbelklik op de muis om mee te doen

Controleer of u verbonden bent en kunt praten en luisteren naar de andere deelnemers , en dat ze kunnen je horen. Microfoons en voice instellingen van alle deelnemers moet mogelijk worden aangepast.

Slotte , open je spel of toepassing op de gebruikelijke wijze , maar met de Ventrilo programma nog steeds op . Op deze manier zul je in staat zijn om vrienden /gamers te praten tijdens het spelen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een M3U- afspeelli…
·Hoe je Nero gebruiken om een i…
·Hoe te Record Sound Coming Out…
·Hoe je het tempo aan te passen…
·Hoe te Interviews met mijn lap…
·Hoe snel verwijderen iTunes Du…
·ITunes crasht wanneer Synching…
·Hoe je Media Player-bibliothee…
·Hoe gebruik Roxio Creator 9 na…
  Related Articles
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe je Soft Effecten In Wordart 
Windows Media Player Effecten 
Hoe te Geluidseffecten toevoegen aan Web…
De effecten van tekst Rollover 
Hoe maak je een Ventrilo Server zoeken 
Hoe te Voices Vervang op Ventrilo 
  Software Articles
·Hoe maak je een Montage verdienen met Ad…
·Hoe om bestanden te versturen in MS Offi…
·Hoe de Sims 2 PC Games Mod 
·Hoe je BlackBerry wissen van een Mac 
·Hoe kan ik een boek Cover verdienen met …
·Hoe maak je een PDF- document convertere…
·Hoe te exporteren over Ableton Live 8 
·Hoe te Pantone Getallen converteren naar…
·Hoe maak je een header maken op Microsof…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com