Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Photoshop >> Content
Plug in Stijlen voor Photoshop CS2
Als robuust als Photoshop CS2 is , de fabriek geïnstalleerde plug - in stijlen kan niet genoeg zijn voor de gevorderde Photoshop- gebruiker . Sommige plug-in modellen zijn niet leverbaar met het pakket dat u koopt en je hebt om toepassingen van derden te zoeken om de gewenste effecten te bereiken . Sommige van deze zijn goedkoop en sommige zijn gratis , maar je hebt een verscheidenheid van stijlen om uit te kiezen . Je hoeft alleen je onderzoek doen . Noise Ninja

Soms wanneer u foto's maakt bij weinig licht instellingen, kunt u tegenkomen wat ruis genoemd . Fotojournalisten hou van dit effect , want het voegt een bepaald karakter of stemming om hun foto's . Echter , als je een portret of landschap fotograaf , kunt u uw afbeelding naar zo schoon mogelijk zijn. Natuurlijk kan je net zo veel lawaai te corrigeren als je kunt in Photoshop . Dit kan echter een lang en moeizaam proces .

Meeste soorten gereedschap kunnen de grote hoeveelheid korrels die in de foto kan verminderen . Er zijn verschillende soorten gereedschap ruisonderdrukking die u kunnen helpen bij het efficiënt verwijderen van ruis uit vele foto's , zonder hun toevlucht nemen tot de smudge tool in Photoshop . Noise Ninja is een van de meest populaire tools gebruikt door fotografen .

Noise Ninja
wordt gebruikt in 7 van de 10 nationale kranten in Amerika . Het werd ontworpen door een ex- informatica professor , naar aanleiding van de " wavelet theorie" op het gebied van de wiskunde . Er zijn verschillende gepatenteerde ontwerpen in verband met deze software en Het behoudt natuurlijk ogende resultaten tijdens het verwijderen van het graan zonder onscherpte .
Silver Efex Pro

Hoewel u die makkelijk kunt je kleur foto's in zwart-wit door het verwijderen van de verzadiging in Photoshop , soms is dat techniek komt kort . Dit is waar software zoals Silver Efex Pro in het spel komt . Compatibel met Photoshop CS2 , Silver Efex Pro van Nik Software zorgt voor professionele kwaliteit zwart -wit beelden van uw foto's .

Nik Software 's maakt gebruik van een gepatenteerde technologie roept U Point om selectief de controle van de tonaliteit en contrast van een beeld . U kunt kiezen uit verschillende vooraf ingestelde stijlen alsmede de uitvoer van de afbeelding handmatig te controleren . Het is snel en een geweldig hulpmiddel om te hebben als je veel foto's om mee te werken .
Blow Up 2

Blow
Up 2 is een plugin die het mogelijk maakt u uitbreidingen aanzienlijk scherper dan enig ander type software produceren . Blow Up maakt gebruik van een algoritme dat tijdelijk converteert pixels op een vector representatie . Dit resulteert in een vloeiende , scherpe randen , gesimuleerde textuur en film grain te houden foto's kijken natuurlijk , zelfs in extreme vergrotingen . Blow Up kan zelfs opruimen JPEG-compressie afbeelding van een lage kwaliteit bron van het web uit .

Formaat veel foto
tegelijk is makkelijk te doen in een stap met behulp van Blow Up is ingebouwd in batch processing tool. Wanneer u werkt met veel foto's dit van pas komt . Blow Up 2 is alleen beschikbaar voor Photoshop en Photoshop Elements .

Previous: Next:
  Photoshop
·Hoe upload ik foto's Into Phot…
·Hoe maak je een bed van rozen …
·Manga Effect Plug-in v1.2 voor…
·Hoe te Straatnaamborden creër…
·Waarom is de Sketch filter bes…
·Hoe maak je een kalender toevo…
·Hoe te gebruiken Photoshop CS2…
·Hoe te Vergroot een afbeelding…
·Tutorial over hoe je geanimeer…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe te comprimeren XML Java 
·Hoe de NYB virus te verwijderen 
·Tutorial over rippen Blu - ray-films 
·Hoe maak je een Check Veld maken in een …
·Hoe maak je een Open Type Gezicht instal…
·Hoe maak je een Bullet invoegen in Power…
·Hoe te Spy bijwerken Hunter 3 
·Spore PC Eisen 
·Hoe te berekenen met Chebyshev Stelling …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com