Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel -bestanden in SSIS
SSIS , kort voor SQL Server Integration Services verwerken , is een onderdeel van de Microsoft SQL Server -software wordt gebruikt voor data migratie . Dit platform heeft een snelle data warehousing tool die u kunt gebruiken voor een breed scala van taken , van het laden van gegevens tot data-extractie en transformatie . SSIS kan ook worden gebruikt om automatisch kubusgegevens en proces Excel- bestanden bij te werken . Excel-bestanden kan iets van tekst naar afbeeldingen bevatten , dus zolang je weet hoe ze te verwerken , je kunt ze gebruiken voor elk doel . Wat je nodig hebt
SQL Server 2005
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de SQL Server Business Intelligence Development Studio tool. Het is geïnstalleerd met SQL Server 2005 . Ga naar " File " en selecteer " Nieuw Integration Services Project" om een ​​nieuw project aan te maken . Kopen van 2

Sleep de "Data Flow Task " item uit de Toolbox om uw project . Dubbelklik op de taak in het venster project en de Toolbox zal de Data Flow Sources , Data Flow Bestemmingen en Data Flow Transformaties categorieën van instrumenten weer te geven .
3

Sleep het " Excel Source " , item uit de Toolbox om uw project . U zult dit item gebruiken om het Excel- bestand te importeren uit je netwerk . Nu moet u aangeven waar u de gegevens wilt plaatsen.
4

Sleep de " SQL Server Destination " item uit de categorie ' Data Flow Destination " aan het project .
< Br > 5

Dubbelklik op het " Excel Source " punt en gebruik de " Browser "-knop in het " bestand Excel pad ' sectie om uw Excel- bestand te zoeken . Selecteer het Excel- versie in de " versie Excel " sectie , klik op "OK " om het venster te sluiten en de Excel Source Editor wordt gestart .
6

Ga naar het tabblad " Kolommen " in de Excel Source Editor en selecteer de kolommen die u wilt verwerken . Klik op ' OK ' om de instellingen op te slaan en sluit de editor .

Klik 7 op de " Excel Bron " in het project-venster en sleep de kleine , groene pijl van het item aan de " , SQL Server Destination " item naar een nieuwe gegevensstroom pad vanaf het Excel- bestand naar de SQL Server te creëren . Een groene lijn zal verbinden de twee items als het pad juist is .
8

Dubbelklik op de " SQL Server Destination " punt eerder hebt gemaakt om te beginnen met het configureren waar de Excel- gegevens worden verzonden . Voer de naam van uw server in de sectie " Servernaam " . Selecteer de authenticatiemethode , gebruikersnaam en wachtwoord in het gedeelte " Aanmelden bij de server " . Selecteer uw database in de sectie " Selecteer of typ een databasenaam " . Klik op " OK " om de wijzigingen op te slaan en open de SQL Destination -editor .
9

Selecteer een van de tabellen van uw database in de sectie " Gebruik een tabel met uitzicht " van de SQL- venster Destination Editor . Ga naar het tabblad " Toewijzingen " en selecteer de ingang kolommen en hun bestemming columns . Klik op " OK " om de wijzigingen op te slaan en sluit het venster .
10

Klik op de kleine , groene pijl zie je in de top - midden van het venster project om het pakket SSIS draaien . Uw Excel- gegevens worden verwerkt en verzonden naar uw database .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe te Zichtbaar Cellen Select…
·Hoe om verwijderde Excel- gege…
·Hoe te Verschillen in twee Exc…
·Hoe maak je een Flying Brick g…
·Hoe te Raster tonen bij het af…
·Hoe kan ik Marges wijzigen op …
·Microsoft Excel gebruiken voor…
·Hoe meld ik een gebruiker form…
·Hulp voor het maken Geconsolid…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Manieren om Completions Training Track i…
·Hoe PDF-bestanden toevoegen aan een PDF …
·Wat is een entiteit in Microsoft Access …
·Hoe maak je een VCD CD converteren naar …
·Hoe maak je een Microsoft Project -besta…
·Hoe te RealPlayer Transfer naar VLC spel…
·Wat is QuickTime Player voor ? 
·Hoe je MS Access SQL gebruiken om 2 vrag…
·MicroType Programma 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com