Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Manieren om Completions Training Track in Excel
Tracking training opleveringen in Excel gaat het opzetten van een werkblad , het onderhoud ervan en het maken van aangepaste weergaven van de gegevens . Met behulp van Excel als een elektronisch klasboek bespaart tijd en moeite terwijl het helpen om de nauwkeurigheid en privacy te garanderen . Deze gegevens gebruiken voor samenvattingen die rapporteren over natuurlijk gebruik , de organisatie klaar , tevredenheid van studenten en de opleiding impact op de taakuitvoering . Met behulp van Excel voor het bijhouden

creëren van een Excel-spreadsheet om trainingsgegevens bijhouden gaat bepalen wat u wilt monitoren . Bijvoorbeeld , het opzetten van een column voor de cursus naam , identificatienummer , naam van de leerling en de voltooiing status in een minimum . U kunt een voltooiingsstatus gewoon opnemen , of als uw trainingsprogramma bestaat uit meerdere cursussen of de tests , het opzetten van een kolom voor de behaalde punten op elke module . Het opzetten van een extra kolom voor een percentage score te berekenen biedt een herkenbare waarde die u naar studenten kunnen sturen . U kunt een kolom die score om te zetten in een letter of certificering waarde afhankelijk van uw wensen maken .
Maak een werkblad

Een werkblad per cursusaanbod of meerdere werkbladen , afhankelijk van datum of bestemming levering. Bescherm werkblad cellen, zodat u niet per ongeluk rangen veranderen . Sla het bestand op een veilige plaats die niet toegankelijk is of gemanipuleerd door studenten . Door het maken van aangepaste data bekeken met behulp van draaitabellen , kunt u de gegevens blijkt voor slechts een ( of een bepaalde reeks ) van de studenten . Dit garandeert vertrouwelijkheid als u gebruik maakt van uw werkblad tijdens vergaderingen . Ook met behulp van draaitabellen , kunt u het analyseren van de verkregen gegevens om trends kun je handelen onthullen . Bijvoorbeeld, als je ontdekt dat bepaalde data of locaties resulteren in meer natuurlijk mislukkingen , overweeg dan een diepgaand onderzoek .
Generate Certificaten

Voor studenten die complete uw training , kunt u certificaten van uw Excel-gegevens te genereren . Certificaten van voltooiing ( en aanverwante sollicitatiebrieven ) kan worden aangesloten op uw gradebook werkbladen met een mail merge . Met behulp van de wizard Afdruk samenvoegen in Word of Excel naar de Excel-gegevens om de Word-documenten aan te sluiten, kunt u snel aangepaste sollicitatiebrieven en certificaten te creëren . U kunt ook samenvattingen natuurlijk opleveringen te gebruiken in vergaderingen of uitvoerende nieuwsbrieven rapportage over training voltooiing afdrukken .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik gegevens exporteren…
·Hoe te Program F Keys in Micro…
·Hoe te Default Cursorverplaats…
·Wat zijn de voordelen en nadel…
·Hoe maak je een begroting Plan…
·Hoe informatie van Word Merge …
·Hoe te Toonaangevende spaties …
·Hoe maak je een wizard Grafiek…
·Hoe te Namen toevoegen voor Au…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een JPEG Picture Slideshow C…
·Hoe maak je een MDF Burn 
·Hoe je AVG Free uitschakelen zonder verw…
·Hoe te Cellen op een Excel -werkblad sam…
·Hoe te openen een 2007 Word- document op…
·Hoe te Winamp gebruiken om DJ & Karaoke 
·Hoe kan ik een Word- document opslaan al…
·Access 2007 Datum Problemen 
·Hoe AVG 8.0 Updates downloaden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com