Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Wat is een entiteit in Microsoft Access ?
Een entiteit in Microsoft Access een zeer belangrijke rol vervult . Haar taak is om een ​​persoon, plaats , object , gebeurtenis of een idee te geven dat winkels en gegevens verwerkt . Een entiteit in een relationele database heeft zijn eigen tafel . In tabel van de entiteit de kenmerken , ook aangeduid als een veld of kolom die de entiteit kenmerkt . Bij het maken van elke entiteit is het raadzaam om een toegewezen toets, die een primaire sleutel , teneinde te garanderen dat de tabel bevatten uitsluitend een unieke waarde . In Microsoft Access , niet toewijzen van een primaire sleutel vraagt ​​Microsoft Toegang tot een autonumber datatype maak automatisch na het behalen van uw toestemming . Merk op dat er bepaalde beperkingen , om autonumber datatypes bij de handhaving van referentiële integriteit . Entity - Relationship Diagram

Tijdens de Microsoft Access-database ontwerpfase , een entiteit - relatie , of ER , diagram is een populaire visuele representatie van een relationele database structuur die alle entiteiten , attributen en relaties illustreert . Dit schema is gemaakt voor het fysiek invoeren van alle gegevens in de database . De ER diagram stelt de entiteiten als rechthoeken .

Primaire sleutel , een kolom of verzameling van kolommen die uniek identificeert een bepaalde rij in een tabel voor elke entiteit , verschijnt boven de lijn in de rechthoek voor elke entiteit . De andere velden die de entiteit te voltooien onder de lijn in de rechthoek . Een stippellijn ene naar een ander vak geeft verhoudingen , meestal de primaire sleutel voor de externe sleutel , die een veld (of meerdere velden ) in een tabel waarvan de waarde is vereist om de waarde van de primaire sleutel van een tweede tabel.
Entiteit Integriteit

Bij het kiezen van een veld als de primaire sleutel , een null-waarde , dat is een onbekende of niet toepasbaar waarde , is niet aanvaardbaar . Entiteit integriteit is de regel dat er geen veld dat deel uitmaakt van de primaire sleutel null-waarden kunnen aannemen . De regel uitdrukt uniciteit . Elke record krijgt een eigen identiteit hebben , en het voorkomen van de primaire sleutel van het hebben van een null-waarde garandeert dat een record is te onderscheiden van een ander .
Dependent Entiteit Versus onafhankelijk wezen

een afhankelijke entiteit is een tabel die een relatie met een andere tafel voor identificatie vereist . Een onafhankelijke entiteit is een tabel die een relatie met een andere tafel vereist. In een ER- diagram , de ronde hoeken geven de afhankelijke entiteit en vierkante hoeken vertegenwoordigen de onafhankelijke entiteit .
Entity - Relationship Model

De ER-model is geschikt benadering te vertegenwoordigen gegevens in een Microsoft Access-database die ER diagrammen , vergelijkbaar met de methode die wordt gebruikt door de database-ontwerp taal uitsluitend als hulpmiddel voor het weergeven van entiteiten , attributen en relaties gebruikt . In een ER -model , rechthoeken geven de entiteiten en driehoeken vertegenwoordigen de relaties . Om de gedeeld tussen de entiteiten relaties te illustreren , worden lijnen verbinden de entiteiten en zijn gelabeld om het type relatie aan te geven . Bijvoorbeeld , is een een-op - veel-relatie tussen entiteiten weergegeven als " 1 " tot " n ", terwijl een veel-op - veel-relatie tussen entiteiten wordt weergegeven als " m " tot " n . "

Composite entiteit

een samengestelde entiteit is een geldige oplossing voor een entiteit die bestaat om de veel-op - veel-relatie vervullen illustreren . Vertegenwoordigen deze relatie is een diamant binnen een rechthoek .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·MS Excel Training 
·Hoe je Scheid de voornaam & ac…
·Hoe maak je een lijn grafiek i…
·Hoe maak je een Microsoft Acce…
·Hoe maak je een pagina afdrukk…
·Hoe naar kolommen sorteren in …
·Hoe de pagina draaien in Excel…
·Hoe te Salaris broadbands Maak…
·Hoe kan ik een schrijven IF -f…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe maak je een koptekst in een OpenOffi…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Het creëren van een Open Huis Flier Tem…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in W…
  Software Articles
·Wat zijn Adobe Flash en wat doet het met…
·How to Get Rid van een Trojan Met McAfee…
·Hoe je cellen in Microsoft Excel 2003 sa…
·Een back-up van de QuickBooks POS Invent…
·Hoe te converteren van Paradox 7 naar MS…
·Hoe te Audio & Video Combine 
·Hoe je Skype gebruiken zonder een microf…
·Hoe te openen PPS -bestanden in Vista 
·Hoe maak je een gezicht vervangen op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com