Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Hoe een gepubliceerde roman opmaken in Word 2007
Een goede opmaak is de eerste stap naar een succesvolle inzending in de uitgeverswereld . Als redactie zijn op zoek naar een reden om af te wijzen , een slecht voorbereid manuscript is het makkelijkst te ontdekken . Formatteren van een ongepubliceerd manuscript vergt het maken van instelling verandert naar de marges , de paragraaf inkepingen , de regelafstand en het lettertype . Microsoft Word kunt u deze wijzigingen gemakkelijk te maken en presenteer uw manuscript aan uitgevers in de standaard manuscript formaat dat zij verwachten . Wat je
Microsoft Word 2007 nodig op uw computer is geïnstalleerd Uw manuscript bestand klaar om opgemaakte
zijn Toon Meer Aanwijzingen
De Inspr
1

Creëer een backup van uw manuscript bestand . Als iets nieuws te proberen , gebruik nooit het oorspronkelijke bestand als proefpersoon .

Open Word 2 en open het manuscript bestand dat u wilt opmaken . Tenzij richtlijnen van een uitgever anders aangeven , redacteuren verwachten dat de eerste regel van de alinea's worden ingesprongen 0,5 centimeter .
3

Selecteer alle tekst in uw document door te drukken op de toetsen Ctrl en A toetsen samen op tegelijkertijd of door naar het tabblad Start , helemaal naar rechts en selecteren te kiezen - > Alles van het laatste paneel aan de bovenkant van het scherm . ( Zie figuur 1 ) . Wees voorzichtig wanneer u al uw tekst geselecteerd die u niet per ongeluk raakte een toets op het toetsenbord of je alles!
4

Selecteer het tabblad Pagina-indeling aan de bovenkant van het scherm te verwijderen , klik op het pictogram marge en controleer of uw marges rondom zijn ingesteld op 1 centimeter , dat is de standaardinstelling voor Word 2007 .
5

Selecteer Paragraaf uit het tabblad Start en klik op het kleine pictogram ( doos met pijl ) in de rechterbenedenhoek van het tabblad paneel om het paneel uit te breiden in een dialoogvenster ( zie figuur 2 ) .
6

Kies " Eerste Lijn " uit het drop down menu onder " Special , " en controleer of 0,5 " verschijnt in het vak waarde naast het menu ( zie figuur 3 ) .
Regelafstand
7

Kies " Precies " uit het drop down menu en voer 25 pt in het vak waarde ( Let op : . de waarde 25 heeft geen correlatie met het aantal lijnen verwacht zal bijvoorbeeld 27 pt niet toegeven 27 regels per pagina het is gewoon toeval dat 25 pt geeft 25 regels . . per pagina . )
8

Klik om een vinkje in het vakje naast voegen " geen ruimte tussen de alinea's toe te voegen , " en controleer of de vakjes voor Ruimte voor en na zijn beide 0 . < br >
9

Klik op de tab aan de bovenkant van de Paragraaf dialoogvenster dat zegt " Lijnen en Pagina-einden . "
10

het enige vak dat moet worden gecontroleerd op dit scherm is " niet afbreken . "In het bijzonder , zorg ervoor dat de " weduwen /wezen ' niet is aangevinkt of krijg je geen 25 regels per pagina . Klik op OK wanneer u klaar bent . ( zie figuur 4 ) .
11

Klik ergens in het document naar de VN -selecteer alle tekst die u had gemarkeerd om de opmaak te wijzigen .
Voeg een Header
12

Selecteer het tabblad Invoegen op de top van het scherm , klik op het pictogram Koptekst en kies " blanco" voor de stijl

Type 13 uw achternaam en de titel van uw boek in dit formaat : . Last Name /dIT IS MIJN BOEK tITEL . Dit is uw " slug lijn." Als uw titel van het boek is erg lang , zet een verkorte versie in de header . Gebruik geen secundaire titels niet bevatten .
14

Druk op de TAB-toets twee keer aan ruimte over aan de rechter marge en maak je klaar om je pagina nummer te plaatsen. typ nooit een paginanummer in met de hand. Laat de computer het voor je doen of je zal voor altijd updaten nummers wanneer u uw manuscript te bewerken . ook het typen van een vlakte getal in de sectie koptekst betekent dat specifieke nummer zal verschijnen op elke pagina , niet opeenvolgende paginanummers .
Plaats een paginanummer
15

Klik op de "Page Number " icoon in de tabblad Invoegen paneel en kies " Huidige positie - . > Plain nummer " .
16

kies NIET boven in plaats van het huidige positie of u zult uw slug lijn verwijderen
17

Klik op de knop Sluiten ( grote rode X ) om het venster Koptekst invoegen te sluiten . ( zie figuur 5 ) .
de titelpagina
18

Start een nieuw document ( Office-menu - > nieuw - > Blank document - > Create ) . en sla het met een naam die het aangeeft is jouw Titelpagina
19

Ga naar de Startpagina tab - > paragraaf , breiden de paragraaf paneel in een dialoogvenster en kies " Single" van de afstand box ( standaard , Word zet meestal een nieuw document tot 1,5 regelafstand hebt U wilt reguliere regelafstand voor de titelpagina . . . ) klik op OK
20

Ga naar het tabblad Start - > paragraaf Vouw de paragraaf paneel om een ​​dialoogvenster en klik op de " Tabs " knop aan de onderkant U moet een set . tabstop , want op een titelpagina wat informatie is over de linkermarge en de rechtermarge van dezelfde lijn .
21

Enter 6.5 " voor Stoppositie In het dialoogvenster Tabs en afvinken " Right " voor het soort Tab . Klik op OK . Klik nogmaals op OK om het dialoogvenster Paragraaf verlaten . ( Zie figuur 6 ) .
22

Typ uw naam bij de bovenkant van het document aan de linkermarge . Gebruik je echte naam , zelfs als u gebruik maakt van een pseudoniem .
23

Druk op de TAB -toets om naar de rechtermarge en typ het geschatte aantal woorden voor uw manuscript afgerond op een geheel getal . Druk op Enter /Return . ( Zie figuur 7 voor een voorbeeld van een titelpagina ) .

Type 24 uw adres , uw stad, staat , postcode , telefoonnummer en e-mailadres op de volgende vier regels . Druk op Enter /Return .
25

Druk op Enter /Return totdat u op het punt halverwege de pagina . Klik op de " Center " alignment knop in de Paragraaf panel van het tabblad Start aan de bovenkant van het scherm . Typ de naam van uw boek in HOOFDLETTERS , druk op Enter /Return tweemaal , typ het woord " door " , druk op Enter /Return nogmaals twee keer , en typ uw naam ( of pseudoniem als u die gebruikt) .
< Br > 26

Sla de wijzigingen op , en print het document wanneer u het manuscript af te drukken voor het indienen .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe u uw standaard stijlen en …
·Hoe kan ik een Word- document …
·Hoe kan ik een Word- Index Ber…
·Hoe te Kop-en voettekst invoeg…
·Hoe stel ik Tab Leiders in Wor…
·Hoe te openen nieuwe Word-docu…
·Mijn Woord 95 Crashes Na Een p…
·Hoe te Barcode Met Office Creë…
·Hoe maak je visitekaartjes Maa…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te converteren WMV naar AVI 
·Hoe het opzetten van uw computer voor Ea…
·Hoe te Fonts wijzigen in Word voor Avery…
·Hoe te converteren van een VKF te contac…
·Hoe kan ik muziek converteren voor Power…
·Kan Microsoft Word Open het Internet ? 
·Hoe te tekstherstel Converter gebruiken …
·Hoe te importeren Photoshop Web Photo Ga…
·Hoe de Orde van lagen in Gimp Verander 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com