Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Het creëren van een Open Huis Flier Template met Word
Als je een vastgoed professional die consequent presenteert open huis evenementen om de huizen die u verkoopt showcase , het creëren van een open huis folder template kan een handig hulpmiddel zijn . Microsoft Word biedt een schat aan grafisch ontwerp opties die kunnen worden gebruikt om een ​​aangepaste , aantrekkelijke vlieger voor uw evenement succesvol te maken . Door het creëren van een sjabloon , zult u in staat zijn om de vlieger en gewoon aansluiten hergebruiken in de informatie over elk nieuw huis . In slechts een paar stappen , hier is hoe je je eigen open huis flier template kunt maken met Word . Wat je nodig hebt
Computer
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Word 1 . Ga naar " File " in het hoofd navigatiemenu . Klik op " Nieuw leeg document . " Kopen van 2

Maak de titel op weg naar uw folder template . Gebruik een grote , leesbare blokdoopvont vetgedrukt en type " Open Huis " aan de bovenkant van het document . Experimenteer met verschillende kleuren , lettertypes en maten om effectief te zorgen voor een opvallende titel. Zorg ervoor dat uw titel uitgelijnd op het midden van de folder .
3

Ga naar " Invoegen " in de bovenste navigatiebalk menu en selecteer " Foto's , " en vervolgens te houden " AutoVormen . " Teken een grote rechthoek onder je flier titel. Wanneer u deze sjabloon te gebruiken in de toekomst , zal dit grote rechthoek zijn waar je de foto van het huis plaatst . Vul de rechthoek met een donkere neutrale kleur die een mooie achtergrond grens kan bieden aan uw foto .
4

Onder de rechthoek die uw foto zal houden , voert u de verkoopprijs van het huis . Gebruik dezelfde vet lettertype stijl en kleur die u gebruikt voor de folder titel , maar maak het lettertype hier een paar maten kleiner . Lijn uw verkoopprijs in het midden van uw document .
5

Ga naar ' Invoegen ', scroll naar beneden naar "Foto's" en selecteer " AutoVormen " weer . Plaats twee even grote rechthoekige dozen in uw document . De rechthoeken moeten naast elkaar passen op de onderste helft van het document als twee gelijke kolommen . Hebben deze rechthoek kolommen niet vullen met kleur . Laat de vormen met een dunne rand om ze te definiëren .
6

In de linker kolom , voert u alle voorzieningen en de kenmerken van het huis . Gebruik kogels en een lijst van alle faciliteiten op een aparte regel , zodat het gemakkelijk is om te lezen . In de rechterkant , een lijst van alle van de informatie voor het open huis . Zorg ervoor dat het huis het adres, de dag en het tijdstip van het open huis , alsmede alle relevante contactinformatie bevatten .
7

Als je eenmaal hebt aangepast en ontworpen uw folder naar uw tevredenheid , ga naar " File " en klik op" Opslaan als . " Voer de naam in die u wilt gebruiken om het bestand op te slaan . In de "Formaat " drop - down menu , selecteer " Template Woord . " Klik vervolgens op " Opslaan ".
8

Om uw sjabloon wilt gebruiken , ga naar " File " en klik op "Project Gallery . " Selecteer " Mijn sjablonen " en kies uw Open Huis template . Een nieuw document wordt geopend op basis van uw sjabloon .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe vindt u & vervangen Droppe…
·Hoe je het lettertype wijzigen…
·Woord zal niet Bring Up Auto R…
·Hoe pas ik een werkbalk in Wor…
·Hoe je True Type Fonts Bewerke…
·WordPerfect Tips 
·Toegang tot een query in een W…
·OpenOffice Training 
·Hoe te PDC converteren naar DO…
  Related Articles
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een WPS- bestand te openen 
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe om bestanden te sorteren in het dial…
Hoe de Open voorbeeldvenster in Word for…
Hoe de Open voorbeeldvenster gebruiken i…
Hoe u informatie toevoegen Na een eindno…
Hoe te springen om een Endnote in Word 
Hoe te Regelafstand Met Open Office Set 
  Software Articles
·Hoe maak je een menu maken in Publisher 
·Hoe te NOT NULL waarden In Microsoft SQL…
·Hoe te Graph Paper verdienen met GIMP 
·Hoe te openen Nero 
·Hoe je Cookie Spyware Track 
·Hoe maak GIF animaties Look Good in Phot…
·Hoe maak je Color - Splash van een foto …
·Hoe de MIDI Controller Set aan Fruity Lo…
·Hoe maak je 2D naar 3D converteren in Ph…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com